moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Moj je tut bl len kar se smsjev tiče... Napiše mi ga zvečer za lahko noč, pa zjutri za dobro jutro (pa še to raj pokliče)...se mu ne da klofat po tipkah..ni to moška zadeva, hehe...no sej jst tut nism sms frik, se mi jih tut ne da štancat..sam zanga se vedno potrudm
Se mi pa javi vedno..tut če ni smsja, me pokliče tko da mi je vseen, važno da se mi javi
Se mi pa javi vedno..tut če ni smsja, me pokliče tko da mi je vseen, važno da se mi javi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
quote]
Ne vem kako lahko prebere sms, pa če je not npr. vprašanje, ti nanj sploh ne odgovori Potem pa odpiše neki čisto x.[/quote]
e, to pa je z manao tako, oz... jaz mojemu nekaj napišem, ga vprašam kdaj pride po mene, pa mi čez 3 ure komaj nazaj odpiše, da sje spal do zdaj in da gre jest,..
mislim.. kot da bi bli blentavi le kdo jih razume
Ne vem kako lahko prebere sms, pa če je not npr. vprašanje, ti nanj sploh ne odgovori Potem pa odpiše neki čisto x.[/quote]
e, to pa je z manao tako, oz... jaz mojemu nekaj napišem, ga vprašam kdaj pride po mene, pa mi čez 3 ure komaj nazaj odpiše, da sje spal do zdaj in da gre jest,..
mislim.. kot da bi bli blentavi le kdo jih razume
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Moj je kr priden glede telih smsjev. No sej si jih bolj mal pošiljava, ker se uglavnem slišiva ali pa sva skupaj.
Odpiše kar hitro, včasih še na sms, ki ni mišljen da bi rabila nazaj odgovor.
Ene 2x pa se mi je zgodilo, da ni odpisal, ker pač ni mogel. Je vozil.
Odpiše kar hitro, včasih še na sms, ki ni mišljen da bi rabila nazaj odgovor.
Ene 2x pa se mi je zgodilo, da ni odpisal, ker pač ni mogel. Je vozil.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ful je pozoren... pa ucas me pred sluzbo z vrtnco pocaka, al pa ce pome v solo pride, al pa pride pome pa je na sedezu v avtu bombonjerca al pa me to you medvedek...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ooo waw jest se bom kr stopila!
-
ful lepo to res! blagor teb, men pa se noben ni kej tazga naredu.
-
cakam.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov