moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
Dr.Tom napisal/-a:Catharine napisal/-a:Moj dragi pa nima problemov z sms-i. K je u službi al pa na fax-u pa jst na fax-u to redno šiba
Res je, dokler je še tako mlad mu ni problem, čim si pa starejši, bolj ti je to odveč in smešno
no k bova starejš vrjetn bova skup živela pa ne bova več na fax-u ane
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Catharine napisal/-a:Dr.Tom napisal/-a:Catharine napisal/-a:Moj dragi pa nima problemov z sms-i. K je u službi al pa na fax-u pa jst na fax-u to redno šiba
Res je, dokler je še tako mlad mu ni problem, čim si pa starejši, bolj ti je to odveč in smešno
no k bova starejš vrjetn bova skup živela pa ne bova več na fax-u ane
Seveda, če bosta ostala skupaj.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Catharine napisal/-a:Moj dragi pa nima problemov z sms-i. K je u službi al pa na fax-u pa jst na fax-u to redno šiba
ja pri nama tudi takrat, če sma npr na faxu
Drugače čez dan pa ne, ker živima skup!
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
*S* napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Moj vedno odpiše takoj, ko vidi sporočilo.
moj tud, sam se pa premalkrat sam spomne napisat kšn sms
men pa moj vsako jutro k gre na kavico pred šihtom sms-ka pošlje, brez izjem
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Ja sam ni lepšga ko recimo, da dobiš sms ponoči 1x pa ti napiše recim kaj takega kot: sam da ti povem da te mam rad najbl na svetu al pa kaj takega ^^ Men je to vedno lepo
Drgač je pa dost smskov trenutno ja.. Sam men se učasih ne da odpisat pa pokličem rajš =)
Drgač je pa dost smskov trenutno ja.. Sam men se učasih ne da odpisat pa pokličem rajš =)
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
eh moj pa ful ne rad pise sms-je.. sej jih tut jaz nebi na njegovem mestu s takim tel. kot ga ima tak da ce mu jaz kdaj kaki sms poslem, me pol poklice
Hello, 911. I''m on fire!
- angkoriata
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2006
jst mu ne pošiljam več sms-ov,ker mi zelo redko oz. nikoli ni odpisal.in sm se preprosto nehala ubadat s tem,na začetku mi je blo sicer mal na bad ampak kaj pa morš tak je ane... ampak me pa zato zelo velikrat pokliče pa iatk se skorej vsak dan vidva,tko da ne delam neke panike iz tega
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Mene pa ful znervira če ne odpiše kdo hitro nazaj..
Drugač pa je dal ful fain idejo pač da pošlje ponoči sms, ampak ga lahko jz preberem šele zjutraj tut če vidim da je prišu =) Sam pol nekot je še funkcioniralo 2 tedna to, pol pa sma vedno zaspala zraun smskov =)
Drgač pa lih učeraj mi je poslau msg, ko je domov prišu.. Pa jz dans tko gledam ko sm hotla eni odpisat.. Pa vidim njegov msg, pa sm ga očitno v spanju brala, ko se ga ne spomnim pa je bil vseeno prebran ^^ Ampak mi je tok sweet to.. Al pa če mi samo napiše npr. da je še celi moj =) Drugač pa učasih zvečer pa pašejo kaki uni bl pokvarjeni (pa ne preveč) smski tok da mene mal znori =) Drugač pa rajši se pogovarjam z nekom po telefonu z klici, sam tut smsi morjo bit.. Pa mi velik pomeni pol ko lah recim pogledam jih učasih, k une ta lepe nikol nism še dol brisala & jih mam že ful dolgo gor.. In je prav zanimiv včasih prebrat jih skos, ko sm recimo slabe volje ^^
Drugač pa je dal ful fain idejo pač da pošlje ponoči sms, ampak ga lahko jz preberem šele zjutraj tut če vidim da je prišu =) Sam pol nekot je še funkcioniralo 2 tedna to, pol pa sma vedno zaspala zraun smskov =)
Drgač pa lih učeraj mi je poslau msg, ko je domov prišu.. Pa jz dans tko gledam ko sm hotla eni odpisat.. Pa vidim njegov msg, pa sm ga očitno v spanju brala, ko se ga ne spomnim pa je bil vseeno prebran ^^ Ampak mi je tok sweet to.. Al pa če mi samo napiše npr. da je še celi moj =) Drugač pa učasih zvečer pa pašejo kaki uni bl pokvarjeni (pa ne preveč) smski tok da mene mal znori =) Drugač pa rajši se pogovarjam z nekom po telefonu z klici, sam tut smsi morjo bit.. Pa mi velik pomeni pol ko lah recim pogledam jih učasih, k une ta lepe nikol nism še dol brisala & jih mam že ful dolgo gor.. In je prav zanimiv včasih prebrat jih skos, ko sm recimo slabe volje ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
mleko - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
sms so mi zanimivi na začetku, dokler še nisem pretirano ufuran z bejbo, kasneje se jih naveličam in so mi zgolj rutina. zato imam shranjenih vsaj 10 predlog, katere sam mal "šminkam". to pač za rutinske vsakodnevne smsje. ampak who cares, moja lubi se jih še vedno razveseli. pa saj se včasih tud kakega izvirnega spomnim.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Mleko, še en dokaz več, kok maš rad svojo punco. Predloge pravš, da maš napisane. TI si res tko en iskren, fajn fant.
Kr v vsaki temi si, jst ne morm več razumet. A te res ni sram, zarad postov, v katerih lepo opisuješ, kako si prevaral svojo žensko....????? Na pretežno ženskem forumu.
Kr v vsaki temi si, jst ne morm več razumet. A te res ni sram, zarad postov, v katerih lepo opisuješ, kako si prevaral svojo žensko....????? Na pretežno ženskem forumu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov