moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 24. Maj. 2006 18:30

Jaz dobim vsaj eno sporočilo na dan, če ne več - odvisno - če sva ves dan skup, itak ni potrebe po sms-ih :D ko je v službi, se večinoma pogovarjava na msn-ju, če ni preveč zaseden, poleg vsega pa pošlje še kakšno sporočilo ali me pokliče.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 24. Maj. 2006 19:43

Zdej so smski manj pogosti, kot pa na začetku zveze. Amapk še pade kakšen na dan, posebej ko sva oba v šoli. Kar se pa tega tiče, je zelo pridn. :D Mi vedno odpiše, pa itk tut jst njemu, sej mi tut on prvi piše, ne samo jst. :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 24. Maj. 2006 22:11

Mojmu tut ni težko poklicat pa pisat :) In sm vesela pa srečna da je tak :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Maj. 2006 7:19

No bom še jaz malo pokomentirala te smse. Pri nama tudi na začetku, polno enih smsov, sedaj pa jih malo zmanjkuje iz njegove strani. Pa sem mu to povedala, mi je reku, da se mu zdi da sem se preveč razvadila glede tega in da ima sedaj neko novo taktiko. Pa sem rekla, haloooo, kakšno novo taktiko. In seveda sem vprašala, kakšen cilj želi s tem doseči. Pa je bil tiho in se je nazaj vlekel, ker očitno ni pričakoval da bom to vprašala. (ugotovila sem tudi, da to ni zraslo v njegovi glavi, ampak mu nekdo pere možgane - imam problem tudi s tem). Potem je nekaj govoril še o navadah in rutinah, pa sem mu povedala svoje. Da so smsi neka mala pozornost, če že govorimo o navadah je to ena luštna navada, ki ti vzame 5 minut časa, tako da ni izgovora - nimam časa. Skratka, rekla sem da mi to neki pomeni, da definitivno ni rutina, da niti ni moje življenje rutina in naj dela kot hoče.
Malo se je poboljšal, ostalo bomo pa še videli.
x|esa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006
Kraj: okolica ptuja

Neprebrana objavaNapisal/-a x|esa » 25. Maj. 2006 19:17

moj je tui pridn.. kar lepo odpise takoj.. vcasih pa se mi taki sms napise, da ga tak dobro sestavi :love: -da se ze malo cudnim da zna moski kaj tak lepega napisat :P
..:: pa pridni bit ::..
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 13:42

karmy21 napisal/-a:ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr.. :x

tipi...razjasnite...

Zelo enostavno, ne zanimaš ga preveč :wink: Niti kot prijateljica, niti kot punca.
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 13:46

LARIKA napisal/-a:Jao moj prav sovraši sms-ke. Na začetku je bil kar priden, potem pa ko sva začela skupaj živet, pa je vse skupaj kar zamrlo :cry:

Kar pomeni, da ima težavo pri prilagajanju in težko dojame kaj je njegovi dragi všeč in koliko ji kaj pomeni.
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 13:48

LARIKA napisal/-a:Jao moj prav sovraši sms-ke. Na začetku je bil kar priden, potem pa ko sva začela skupaj živet, pa je vse skupaj kar zamrlo :cry:

Kar pomeni, da ima težavo pri prilagajanju in težko dojame kaj je njegovi dragi všeč in koliko ji kaj pomeni.
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 02. Jun. 2006 8:02

wow, sms, najbolj neuporabna stvar na svetu, pokličeš pa konc, če bi vas poklical tolkokrat kot sms napise bi blo se boljse ane ! ;)

bi po mojem se hitr navelicale !
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 02. Jun. 2006 8:10

Kileldear napisal/-a:wow, sms, najbolj neuporabna stvar na svetu, pokličeš pa konc, če bi vas poklical tolkokrat kot sms napise bi blo se boljse ane ! ;)

bi po mojem se hitr navelicale !

SMS je za ženske nekaj posebnega: ker je beseda napisana, je trajna in tako lahko večkrat prebereš nekaj kar ti je posebno pri srcu. :)
(Zato nam tudi toliko pomeni kolko tipi pišejo SMSe)
Imaš, da me vikaš!
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 8:37

Ja, sms-i imajo svoj čar, saj je lepo, da se pokliče, ampak, ko pošlješ sms je tako kot bi sporočil nekaj potihem na uho :P
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 02. Jun. 2006 8:39

Dr.Tom napisal/-a:Ja, sms-i imajo svoj čar, saj je lepo, da se pokliče, ampak, ko pošlješ sms je tako kot bi sporočil nekaj potihem na uho :P

Uf, točno tako. Sem iskala prave besede in ti si jih napisal ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 02. Jun. 2006 9:08

Moj dragi pa nima problemov z sms-i. K je u službi al pa na fax-u pa jst na fax-u to redno šiba :razz:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 02. Jun. 2006 9:11

Catharine napisal/-a:Moj dragi pa nima problemov z sms-i. K je u službi al pa na fax-u pa jst na fax-u to redno šiba :razz:

Res je, dokler je še tako mlad mu ni problem, čim si pa starejši, bolj ti je to odveč in smešno :P
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 02. Jun. 2006 18:42

Dr.Tom napisal/-a:

Sej sms-ki niso smisel mojega življenja, samo pravim, da bi se kdaj pa kdaj lahko spomnil. Sicer pa razumem,saj ima zelo stresno služboin nima časa razmišljati še o tem kaj nja mi napiše, pač rajši pokaže, kar pa dela ob vsaki priložnosti.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov