moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz dobim vsaj eno sporočilo na dan, če ne več - odvisno - če sva ves dan skup, itak ni potrebe po sms-ih ko je v službi, se večinoma pogovarjava na msn-ju, če ni preveč zaseden, poleg vsega pa pošlje še kakšno sporočilo ali me pokliče.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Zdej so smski manj pogosti, kot pa na začetku zveze. Amapk še pade kakšen na dan, posebej ko sva oba v šoli. Kar se pa tega tiče, je zelo pridn. Mi vedno odpiše, pa itk tut jst njemu, sej mi tut on prvi piše, ne samo jst.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
No bom še jaz malo pokomentirala te smse. Pri nama tudi na začetku, polno enih smsov, sedaj pa jih malo zmanjkuje iz njegove strani. Pa sem mu to povedala, mi je reku, da se mu zdi da sem se preveč razvadila glede tega in da ima sedaj neko novo taktiko. Pa sem rekla, haloooo, kakšno novo taktiko. In seveda sem vprašala, kakšen cilj želi s tem doseči. Pa je bil tiho in se je nazaj vlekel, ker očitno ni pričakoval da bom to vprašala. (ugotovila sem tudi, da to ni zraslo v njegovi glavi, ampak mu nekdo pere možgane - imam problem tudi s tem). Potem je nekaj govoril še o navadah in rutinah, pa sem mu povedala svoje. Da so smsi neka mala pozornost, če že govorimo o navadah je to ena luštna navada, ki ti vzame 5 minut časa, tako da ni izgovora - nimam časa. Skratka, rekla sem da mi to neki pomeni, da definitivno ni rutina, da niti ni moje življenje rutina in naj dela kot hoče.
Malo se je poboljšal, ostalo bomo pa še videli.
Malo se je poboljšal, ostalo bomo pa še videli.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
karmy21 napisal/-a:ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr..
tipi...razjasnite...
Zelo enostavno, ne zanimaš ga preveč Niti kot prijateljica, niti kot punca.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
LARIKA napisal/-a:Jao moj prav sovraši sms-ke. Na začetku je bil kar priden, potem pa ko sva začela skupaj živet, pa je vse skupaj kar zamrlo
Kar pomeni, da ima težavo pri prilagajanju in težko dojame kaj je njegovi dragi všeč in koliko ji kaj pomeni.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
LARIKA napisal/-a:Jao moj prav sovraši sms-ke. Na začetku je bil kar priden, potem pa ko sva začela skupaj živet, pa je vse skupaj kar zamrlo
Kar pomeni, da ima težavo pri prilagajanju in težko dojame kaj je njegovi dragi všeč in koliko ji kaj pomeni.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Kileldear napisal/-a:wow, sms, najbolj neuporabna stvar na svetu, pokličeš pa konc, če bi vas poklical tolkokrat kot sms napise bi blo se boljse ane !
bi po mojem se hitr navelicale !
SMS je za ženske nekaj posebnega: ker je beseda napisana, je trajna in tako lahko večkrat prebereš nekaj kar ti je posebno pri srcu.
(Zato nam tudi toliko pomeni kolko tipi pišejo SMSe)
Imaš, da me vikaš!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Dr.Tom napisal/-a:LARIKA napisal/-a:Jao moj prav sovraši sms-ke. Na začetku je bil kar priden, potem pa ko sva začela skupaj živet, pa je vse skupaj kar zamrlo
Sej sms-ki niso smisel mojega življenja, samo pravim, da bi se kdaj pa kdaj lahko spomnil. Sicer pa razumem,saj ima zelo stresno služboin nima časa razmišljati še o tem kaj nja mi napiše, pač rajši pokaže, kar pa dela ob vsaki priložnosti.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov