moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
cosmika napisal/-a:Sem prej pozabla napisat, da mi gre najbolj na živce to, da niti ne odpišejo niti ne pokličejo in pol cel dan razmišljaš kje je in če je sploh vse O.K. z njim!
Tudi nekatere punce so takšne, da ne pokličejo. Vem za en primer, ko je blo punci težko poklicat in če ni en kolega poklical ali pa napisal sporočila se ona ni spomnila. Oz redko, vsaj kolko vem...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
midva z mojim sma si na azčetki ful pisala po smsih, pol sma pa počasa nehala tok velik k le gre velik dnara tkole. tak da zdej ene 5 al pa neki več sms na dan. ko mu pišem mi odpiše takrat al pa pač mau kasnej. če pa mi ne odpiše več k urco dve me pa že čudi ampak to je zato k ma dela velik.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Včasih je blo še tako da sva oba kar pridno odpisovala... ampak zdaj smo se malo polenili in ugotovili da je lažje poklicati (zato pa so tudi računi temu primerni)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz sm enkrat pisala enmu bivšmu in mi je zmer v istih časovnih presledkih odpisov ... pol sm pa še jz to začela delat ga je pa znerviral in sva šla narazn ... hahahahaha ... pomoje da ni lih logike ... on lah jz pa ne!!!!????????
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
mene pa teli smsi čist zmedejo če mu kdaj pišem pa ne odpiše do naslednga dneva (če npr. okol enajstih zvečer pišem) mam pol že pomisleke da je kej narobe ker sm bla navajena na enga biušga k mi je res skos pisu pa me skos klicu in če kdaj ni je blo že kej narobe sm zdej sm zvedla da se mu ne da tok smsov tipkat pa je reku da dost rajš vidi če ga pokličem tko da je za neki časa konc z smsi pr men..
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
t-e-a napisal/-a:Jz sm enkrat pisala enmu bivšmu in mi je zmer v istih časovnih presledkih odpisov ... pol sm pa še jz to začela delat ga je pa znerviral in sva šla narazn ... hahahahaha ... pomoje da ni lih logike ... on lah jz pa ne!!!!????????
taki so ... in mi se mormo na to navadt .. yeah right
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
midva se pa rajš pokličeva .. čeprov me moj presenet vsake dva dni in mi pošle taaaaaaak lep sms da sam gledam
drugač si pa msge piševa takrt ko misliva da drug spi pa nočeva klicat in budit, al pa če je kater čez mejo kje, al pa če je taka situacija da veva da se ne bova dobila pa vseeno hočva da se vid da mislva drug na druzga
drugač si pa msge piševa takrt ko misliva da drug spi pa nočeva klicat in budit, al pa če je kater čez mejo kje, al pa če je taka situacija da veva da se ne bova dobila pa vseeno hočva da se vid da mislva drug na druzga
- nektarinca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: štajerska
moj hani je bolj tak glede teh smsov če se cel dan ne slišima, potem mi zvečer napiše sporočilce. včasih tudi kakšnega čez dan če mu je dolgčas v službi. se pa pogosteje slišiva.
življenje je lepo! smejte se!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov