moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 20. Jul. 2005 7:56

midva si vsak dan piševa, pa čeprav se vsak dan vidva :razz:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 20. Jul. 2005 10:00

mi2 sma mi na začetku najine veze ful smsov poslala .. zdaj pa ko bo 1 leto odkar sma skup pa se še samo kličema .. nobenemu ni več nekak za sms-e pisat .. pa še hitreje je če pokličeš .. smsi so še v igri samo takrat ko se kdo ne more oglasit - npr. kaka prireditev , šola .. :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2004
Kraj: LJ city

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumpyka » 25. Jul. 2005 16:17

Mi2 sva si tut na začetku več pisala, zadne čase pa čezdalje manj smsov dobivam... ponavad zjutri enga dobim, to je pa tut vse. Če ga pa čez dan kej vprašam (npr. če se kej dobiva, ipd.), ni pa ne duha ne sluha o njemu. Tko da mi gre včasih to ful na živce, ker ne vem al nej ga čakam, al nej rajš kam grem... ker če me zanima če se kej dobiva, pol tut prčakujem odgovor... in če grem pol, zarad tega k ni odpisu, kam drugam, je pa takoj vse narobe. :twisted:
Kličeva se pa tut bl mal... Kaj si nej, se (oz. sm se že) bom mogla sprjaznt s tem. :roll: :(
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 25. Jul. 2005 16:35

ma odvisn od tipa, eni znajo še preveč najedat z mesiđi... zle u zadnjem tednu sm dobla od enga vsak dan vsaj dva una res u nulo romantiš sms-ja... sam pol sm pa js tista, k se mi ne, da odpisvt na take mesiđe, k men se zdi, da znajo tipi full nakladat s takimi mesiđi...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 25. Jul. 2005 16:38

Vermilion napisal/-a:ma odvisn od tipa, eni znajo še preveč najedat z mesiđi... zle u zadnjem tednu sm dobla od enga vsak dan vsaj dva una res u nulo romantiš sms-ja... sam pol sm pa js tista, k se mi ne, da odpisvt na take mesiđe, k men se zdi, da znajo tipi full nakladat s takimi mesiđi...

:) :D

se strinjam s tem
odvisno od tipa
pa nekatei tipi imajo pomoje res nerealne smse, oz. ne vem od kod jih prepisujejo :lol:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 25. Jul. 2005 16:42

ma ne ta tip si jih sproti zmišljuje, take pesniške bl... ma nevem, js nism najbl navdušena nad tem... js mam raj mesiđe, k dejansk neki povejo, ne pa te nakladancije...
Uporabniški avatar
Alys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Alys » 25. Jul. 2005 18:25

yep...moj bivši se je tudi na začetku blazno trudil s tipkanjem sem in tja (hej še mejle je pisal)...
:schreiben:
potem se je pa bolj začelo klicanje ...saj je nice pa po moje bol osebno slišat njegov glasek...
...sam sporočila...uh ne vem so tista lepa pika na i... ti lahko polepšajo dan...mmmm :snoopy:
Nič nima smisla. Smisel nastane.
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 25. Jul. 2005 18:43

Raje se pogovarjam, saj moškim in njihovim sms-om ne verjamem toliko... :D
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 25. Jul. 2005 19:46

Men je zloo lepo dobit kak sms.Sam jaz ponavadi čaaakam.Kar se fantou tiče, pa ne vem če res nebi znali sms pisat, pomoje so le malce nerodni :D
Srečne tiste, ki dobijo pesnike!!! :D :D
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 25. Jul. 2005 21:09

Vermilion napisal/-a:ma ne ta tip si jih sproti zmišljuje, take pesniške bl... ma nevem, js nism najbl navdušena nad tem... js mam raj mesiđe, k dejansk neki povejo, ne pa te nakladancije...

Huh, da bi men en skoz neki tko romantiš nabiju, jao... I would go crazy! (ugotavljam, da ful ne palim na pocukrane pa uibr romantične stvari) ..
Mi je lepš en msg uizi napisan, pa na koncu miss u al pa kej tko, kt pa neki z lunco pa zvezdicami pa angelčki pa blablabla... ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 25. Jul. 2005 21:52

midva sva mela včasih navado, da zvečer, preden sva šla spat, sva si poslal sms za lahko noč!! :) Zej se pa raj u živo posloviva :D
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 26. Jul. 2005 3:12

Midva sva si nekoc vedno pisala.. in je vedno takoj odpisal :) Zdaj pa pisanje vec ni potrebno.. :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Alys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Alys » 26. Jul. 2005 11:43

hm...meni bi preveč manjkali če jih ne bi blo (msgi)
...če je pa tip malo bol naroden...hej vsaj nasmehneš se mu ( če ne celo nasmeješ) ...in hej- ziher se trudi
sladko....mm... :gruebel: mhm...vsaj moj :mrgreen:
Nič nima smisla. Smisel nastane.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 26. Jul. 2005 12:10

Men pa zmeri takoj odpiše. no, odkar žviva skupi je res olj mal sms-ov, ampak včas mi je pa zmeri prec nazaj pisu. 100 ljudi 100 čudi.. :)
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
mrvica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mrvica » 26. Jul. 2005 13:21

moj pa sms napiše zjutri za dobro jutro pol se pa več al manj kr pokličeva. Pa zvečer pade kkšn za lahko nočko po polnoči pa še pokliče k je cnej, če ne grem že prej spat. Je full pridn in pozorn

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov