moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
midva si vsak dan piševa, pa čeprav se vsak dan vidva
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
mi2 sma mi na začetku najine veze ful smsov poslala .. zdaj pa ko bo 1 leto odkar sma skup pa se še samo kličema .. nobenemu ni več nekak za sms-e pisat .. pa še hitreje je če pokličeš .. smsi so še v igri samo takrat ko se kdo ne more oglasit - npr. kaka prireditev , šola ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Mi2 sva si tut na začetku več pisala, zadne čase pa čezdalje manj smsov dobivam... ponavad zjutri enga dobim, to je pa tut vse. Če ga pa čez dan kej vprašam (npr. če se kej dobiva, ipd.), ni pa ne duha ne sluha o njemu. Tko da mi gre včasih to ful na živce, ker ne vem al nej ga čakam, al nej rajš kam grem... ker če me zanima če se kej dobiva, pol tut prčakujem odgovor... in če grem pol, zarad tega k ni odpisu, kam drugam, je pa takoj vse narobe.
Kličeva se pa tut bl mal... Kaj si nej, se (oz. sm se že) bom mogla sprjaznt s tem.
Kličeva se pa tut bl mal... Kaj si nej, se (oz. sm se že) bom mogla sprjaznt s tem.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
ma odvisn od tipa, eni znajo še preveč najedat z mesiđi... zle u zadnjem tednu sm dobla od enga vsak dan vsaj dva una res u nulo romantiš sms-ja... sam pol sm pa js tista, k se mi ne, da odpisvt na take mesiđe, k men se zdi, da znajo tipi full nakladat s takimi mesiđi...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Vermilion napisal/-a:ma odvisn od tipa, eni znajo še preveč najedat z mesiđi... zle u zadnjem tednu sm dobla od enga vsak dan vsaj dva una res u nulo romantiš sms-ja... sam pol sm pa js tista, k se mi ne, da odpisvt na take mesiđe, k men se zdi, da znajo tipi full nakladat s takimi mesiđi...
se strinjam s tem
odvisno od tipa
pa nekatei tipi imajo pomoje res nerealne smse, oz. ne vem od kod jih prepisujejo
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Alys - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2005
yep...moj bivši se je tudi na začetku blazno trudil s tipkanjem sem in tja (hej še mejle je pisal)...
potem se je pa bolj začelo klicanje ...saj je nice pa po moje bol osebno slišat njegov glasek...
...sam sporočila...uh ne vem so tista lepa pika na i... ti lahko polepšajo dan...mmmm
potem se je pa bolj začelo klicanje ...saj je nice pa po moje bol osebno slišat njegov glasek...
...sam sporočila...uh ne vem so tista lepa pika na i... ti lahko polepšajo dan...mmmm
Nič nima smisla. Smisel nastane.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Raje se pogovarjam, saj moškim in njihovim sms-om ne verjamem toliko...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men je zloo lepo dobit kak sms.Sam jaz ponavadi čaaakam.Kar se fantou tiče, pa ne vem če res nebi znali sms pisat, pomoje so le malce nerodni
Srečne tiste, ki dobijo pesnike!!!
Srečne tiste, ki dobijo pesnike!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Vermilion napisal/-a:ma ne ta tip si jih sproti zmišljuje, take pesniške bl... ma nevem, js nism najbl navdušena nad tem... js mam raj mesiđe, k dejansk neki povejo, ne pa te nakladancije...
Huh, da bi men en skoz neki tko romantiš nabiju, jao... I would go crazy! (ugotavljam, da ful ne palim na pocukrane pa uibr romantične stvari) ..
Mi je lepš en msg uizi napisan, pa na koncu miss u al pa kej tko, kt pa neki z lunco pa zvezdicami pa angelčki pa blablabla...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov