Moški in računalnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ange|ina napisal/-a:hehe, moj pa skor komi čaka da grem v nedeljo zvečer od njega, da gre lahko mal za računalnik pa nardi vse kar mu jst med vikendom nism pustila.. sej veste... na raznih forumih pa res ne smeš ničesar zamudit.. blah
Mi je znano to ja
-
dR3AmY - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2005
Lepo pozdravljene vse punce k mate tipe ki so obsedeni z računalnikom ...Jst bm znorela! rawn to je moj problem..p sm misla d je edini. Res lahko takrat plesem okrog njega p nc. P mu recem kej p rece cak cak mal cist je not! No ocitno se nimamo kej za sekirat kr to dela wec tipow.
Lhk wam sam swetujem, d ga puste cist namir in si takrat poiscte kako swoje delo...pa bote widle kok bo prsu pol sladek hehe....Lepo se mejte!
papa
Lhk wam sam swetujem, d ga puste cist namir in si takrat poiscte kako swoje delo...pa bote widle kok bo prsu pol sladek hehe....Lepo se mejte!
papa
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
lahk se na trepalnice postavim in se vrtim pa mi ga ne bo ratal odvrnt od compa.. imam totalno odvisnga tipa od rac igrc...
dnevi ko sedi za rac samo 3 ure so zame blazeni
jaz sem se ze sprijaznila da sem v vezi s fantom in nj rac sm dobila v paketu
dnevi ko sedi za rac samo 3 ure so zame blazeni
jaz sem se ze sprijaznila da sem v vezi s fantom in nj rac sm dobila v paketu
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Moj dragi je pa po profesiji računalničar. Kar se mi zdi ful fajn.
Veliko stvari mi pove, (ker sem bila sama tudi zmeraj računalniški frik in me to ful zanima), imam zastonj servise , kul je pa tudi to, da ko pride iz službe, ima računalnika tako poln kufer, da ga še povoha ne, razen, če ni nujno.
Veliko stvari mi pove, (ker sem bila sama tudi zmeraj računalniški frik in me to ful zanima), imam zastonj servise , kul je pa tudi to, da ko pride iz službe, ima računalnika tako poln kufer, da ga še povoha ne, razen, če ni nujno.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Glede na to da sm bla sama neki časa tut tak maniak, ti lahko rečem, da point v tem je. Takim je to tko fajn kot tep nakupvat, čvekat s frendicam... Ampak ker me nimamo tolk keša da bi noč in dan nakupvale, to pač nardimo kadar ga mamao. medtem ko je računalnik (v mojem primeru playstation) prižgan 24/7 je igranje igric možno... In ko enket not padeš (to se ne more nardit tistim k jim je to bedno) je konec. sam še to tuhtaš kko boš naredu ta level, kva bo u naslednjem... kr neki. jst sm stvar izklopla in jo umakla iz stanovanja, da sm dokončala šolo, pa se posvetila še mal drugim stvarem in sm se odvadla. nekteri se pa ne bojo nikol. Upam, da sm ti vsaj mal predstave nardila kko to je...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ja moja dva frenda k skupi živita (in sta par) sta tud čist not padla v ene online igrce za katere lih tko plačujeta vsak mesec 7k.
čist sta nehala seksat, vsak fantek v svojem kotu za svojim računalnikom igra... mislm... še naša gejevska populacija se je okužla!
čist sta nehala seksat, vsak fantek v svojem kotu za svojim računalnikom igra... mislm... še naša gejevska populacija se je okužla!
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Še dobro da jz nism tak.
Sm mel sošolca, ko je čist padu v Matrico in v igrice.
Ko sm dobu prvi račulanik sm valda hotu samo igrice igrat, vendar me to sčasoma minilo, ker preprosto nimam živcev za igrce, zato že ene 3 leta ne igram nobene igrice na računalniku
Raje brskam po netu - tud to je droga.
Sm mel sošolca, ko je čist padu v Matrico in v igrice.
Ko sm dobu prvi račulanik sm valda hotu samo igrice igrat, vendar me to sčasoma minilo, ker preprosto nimam živcev za igrce, zato že ene 3 leta ne igram nobene igrice na računalniku
Raje brskam po netu - tud to je droga.
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
you try to sing with me baby
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
joj...kolk jih poznam takih...vsi po vrsti od fanta do brata do prjatlov. To so pravi obsedenci. Prav party-je delajo na katerih špilajo. Mislim svašta res. Prav rada bi spoznala enga tipa, ko ga igrce ne zanimajo kej preveč. Ful bi blo fajn. Tak pa me najprej moj brat nagaja z računalnika, ker ohče igrce špilat...pol moj tip skoz buli v računalnik...in se krig zaključi. Jebat ga...tipi so pač tko programirani...me pa pač ne mormo npr mimo trgovin
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Enschede napisal/-a:2good4u napisal/-a: Prav rada bi spoznala enga tipa, ko ga igrce ne zanimajo kej preveč. Ful bi blo fajn.
mene?
A si prepričan??? To zdej sam tko rečeš no sej...jst sm tud odvisna od srfanja po netu pa klepetanja po messengerju sam to je neki druzga...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov