Moški in računalnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
kepka napisal/-a:mark: pa valda da ti ni mama brskala po nekih pomembnih mapah, a obvlada?
Ravno zaradi tega, da mi kaj ne zbriše...Ona samo nekaj klika...Zato sem ji svojega nabavil pa naj ima tistega. Zanjo je še predober, res pa je, da ni tako hiter kot moj. Tisti, ko je videl moj comp je vsak samo
lepotička to imaš prav, ampak to je tak včasih malo za popestritev dneva...To je najmanjša stvar in zaradi tega nebi nič skrival...Gor imam kakšne bistveno bolj pomembne projekte (Programiranje,...)
suhica meni bi bilo tudi vseeno, če bi imel računalnik samo za igrce ter internet.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Midva mava skupni računalnik in si čas razporediva. Zjtri sem jaz gor, popoldne in zvečer je on, jaz sem pa pol bolj ob nočnih urah ker ne morem spat.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Js pa kr naprej visim pr njem na racunalniku, ker pisem njegove pa svoje seminarske! Celo razmislja da bi mi notebook kupu da bi lahk mela racunalnik skos s sabo!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
suhica napisal/-a:midva use racunalnike skp uporablava tako mojga,kot njegove noben nima nc proti
Midva tut. Sicer pa je njegov računalnik bl bogi, tko da razn kake oldtajmer igrce nimaš kej počet na njem...na mojmu pa on včasih če je frej igra kako igrco al pa kej na http://www.avto.net posurfa pa tko. Ni obseden s kompom, tko da no worry for me...for now
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Ni blema...jst sm na njegovmu, on na mojmu. Sm ponavad je tko, da pr njemu bol igrce igrava al pa tko, k ma navadno linijo za net, pr men sva pa skos na netu k mam adsl. Tko da šparava.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- iztok
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz jih doma bolj redko uporabljam, ker mi ga je že dosti v službi. No ja, če pa že pride do tega, da ga moram uporabljat ali pa moja, ji to seveda dovolim. Saj če nimaš kaj za prikrivat je tako in tako vseeno, če pa imaš slabo vest, potem pa takšna dejanja res niso nič čudnega, da pač nekdo ne dovoli dostopa. Pa saj si lahko daš zadeve pod gesla in tako ostanejo le tvoja, če seveda gesla ne pozabiš.
Pač je v današjih informacijskih časih tako, da tudi računalnik predstavlja del zasebnosti, ki ga je potrebno nekako ustrezno tudi upoštevati.
Pač je v današjih informacijskih časih tako, da tudi računalnik predstavlja del zasebnosti, ki ga je potrebno nekako ustrezno tudi upoštevati.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
itak, da mi dovoli ... sploh mi ni treba prašat, sam jest to vedno nardim
ni treba da je zravn
sm sama na šihtu skos za računalnikom in ve da ne bom nič zbrisala
itak pa prav da nič ne skriva, vendar nikol ne brskam, grem sam mal na net, tko da ni panike
ni treba da je zravn
sm sama na šihtu skos za računalnikom in ve da ne bom nič zbrisala
itak pa prav da nič ne skriva, vendar nikol ne brskam, grem sam mal na net, tko da ni panike
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Ne uporabljam njegovega računalnika, ker imam doma svojega. Če pa bi se mi kaj pokvarilo, bi mi dovolil, da uporabim njegovega. Drugače pa njegov računalnik uporabiva skupaj, ko gledava kakšen film, igrice in njegovi programi za faks pa me ne zanimajo preveč...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov