Moški in računalnik

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 03. Okt. 2004 20:09

Ful mi je finta, če mi recimo ena piše SMS in ne odgovorim takoj, ko npr kaj berem na netu in, saj veste 15min je tak hitro mimo, me že kliče kaj za vraga delam, da ne odpišem :lol: :lol:
iztok
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a iztok » 04. Okt. 2004 8:30

No ja, jaz bi predlagal milo za drago. Enkrat ga prehiti, pa pojdi ti prva na računalnik, pa bo videl kako je to. Upam, da si ga vsaj lahko delite, ter da si ga ne lasti kot svojo.... Torej, ko bo sam doživel, kako je to, biti sam in porinjen v stran, se bo morda tudi on drugače odzval.
Mačkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mačkica » 06. Okt. 2004 16:14

Super ideja, Tjaša!!! Bom tudi jaz kaj podobnega naredila, sedaj ga ravno ni doma. Malo problematično, ker ima okrog 30!!! ikon od raznih igric, bom imela dosti dela, ampak bo vredno njegovega pogleda, ko bo prišel domov, šel direktno do monitorja in ... :confused:
Uporabniški avatar
Kali
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kali » 11. Okt. 2004 22:23

Mi2 oba študirava računalništvo, poleg tega sva oba tud preko študenca zaposlena na tem področju, tko da imam na koncu tedna računalnikov čez glavo, tako da imam srečo da je računalnik kadar ga ne rabiva službeno ali za šolo čisto postranska zadeva.

Mene je včasih na moških najbolj motilo to, da so obsedeni z igranjem igric. Predvsem v srednji šoli sem imela takšno "srečo" da je bil vsak moj tip g33k na računalniške igrice. No ta tema moški in računalniške igrice se mi je zdela tolk zanimiva, da sem celo pri psihologiji za seminarsko na maturi izbrala podobno temo (in dobla vse točke). Na koncu nisem ugotovila nič bl konkretnega kot to da smo si različni ;)

Kako sem sedanjega izbranca prepričala, da ko sva skupaj sva res skupaj in ni vmes kakšnega računalnika? Dokazala sem mu da sem veliko bolj zanimiva od računalniške igrice. Na začetku mi je še kdaj pa kdaj pobegnil za računalnik, dokler ga nisem enkrat izzvala na multiplayer dvoboj v njegovi najpriljubljenejši igri in ga po res dolgem dvoboju premagala, od takrat naprej igra igrice samo še kadar sem jaz prezaposlena in nimam časa zanj, drugače pa preživljava skupaj veliko bolj atraktivne trenutke.
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 11. Okt. 2004 22:39

Zanimivo ni dosti punc, ki študira računalništvo.. No ja sicer imam par sošolk :lol:

Aja igerc pa še ta mesec sploh nisem igral :eek:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 14. Nov. 2004 22:15

prjatu me je zadnjic vprasal ce men moj pusti na svoj racunalnik, ker se njemu zdi bedno ker njegova nova bejba nima svojga racunalnika in pr njemu posilja email pa to. in je bil ful zacuden k sm rekla da valda :eek: kake izkusne mate pa ve s tem? je to sam njegov teritorij al mu je vseen ce :schreiben:
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 14. Nov. 2004 22:27

Naj raje ne, razen, če je res kaj takšnega in ni drugega izhoda. Ali pa če sem jaz poleg....

Še mami ga nisem preveč rad posojal, ko si je kaj pisala, zato sem ji letos novega nabavil in ga ima samo ona za sebe (Je bla ful vesela, smo zaenkrat ne uporablja drugega kot pisarniške programe).

Naj po svojem dela kaj hoče, mojega pa naj pusti pri miru... Ker imam dosti stvari gor, nekatere datoteke so tudi pomembne...Ter raznorazni podatki...
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 14. Nov. 2004 23:00

ma ni sans, sej obstajajo knjiznice, cyber caffeji itd, znajdi se
Gone
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 14. Nov. 2004 23:03

Ja itak, men je glih zanč moj neki crknu in je on svojga k men prpelu in sva ga prklopla .... ni mel nč proti. Michael, zakaj ni šans :nixweiss:
Svoji punci ne bi pustu na tvoj rač??
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 14. Nov. 2004 23:07

Bi, ce bi neki na hitr mela za pogledat na netu, da bi bil zraven, kr tko pa ne k je to moj osebni comp. pac
Gone
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2004
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lepoticka » 14. Nov. 2004 23:07

če sem slučajno pri njemu pa ga čakam da se zrihta da greva vn, potem seveda... grem vas na Cosmo mal pozdravt...

zakaj bi ga pa motlo?! samo če bi kej skrival gor... :gruebel:
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 14. Nov. 2004 23:08

michael,se bojis da bi vidla slike od nagih manekenk k jih mas shranjene v posebni mapi in pol bi bla lubusumna? :D

sama bi svoj comp vsakmu posodila....ubistvu bi blo se bols,ce bi ga kdo hotu uporablat,k js ga nucam itak vec al manj sam za bedarije.
Fantovga pa nebi uporablala k mam tko al tko doma svojga.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 14. Nov. 2004 23:10

nogica, ne, slabe izkusnje samo
Gone
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 14. Nov. 2004 23:15

majkl: slabe izkusnje :twisted: je nasla kako slikco bivse v evini opremi al pa kej. no jst sm vprasanje misenla tko, ne da zdej zasedete njegov racunalnik ampak pac ce vam pusti se vsest zraven pa en emejl natipkat.
mark: pa valda da ti ni mama brskala po nekih pomembnih mapah, a obvlada? :D
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2004
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lepoticka » 14. Nov. 2004 23:20

nogica napisal/-a:michael,se bojis da bi vidla slike od nagih manekenk k jih mas shranjene v posebni mapi in pol bi bla lubusumna? :D

ah,manekenke... ker tip jih pa nima... se ne sekiramo...

a ne bejbe?! :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]