Moški in računalnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*mala* napisal/-a:Js sm velik hujš k on. Rabim računalnik veliko za faks- za programiranje. Poleg tega pa še za nadaljevanke, forume, ma ogromno. On je bolj svež z računalniki, celo zna uporabljat FB, pa filme mu js naštimam da daje dol. Sm js bolj njegov računalničar, če kej zašteka
Res preživim preveč časa za računalnikom, pa tud služba (ko bo) bo verjetno lih za računalnikom.
Neb mela nič proti, če bi bil več za računalnikom, kakor hoče
the same. jz sm taprava internetmaniak use delam prek neta, plačujm,forumu,klepeti,informacije ma use use..moj pa tko, hitr rata kej živčn če preveč za kompom sedi pa kej išče..hitr se naveliča, s tem k jz trmasto uztrajam dokler mi ne rata usega narest tko k treba oz. kar pač iščem
- malagosenica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
...
Zadnjič spremenil malagosenica, dne 11. Avg. 2009 8:21, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Shpaget - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
@malagosenica
eee, kolikor jst vem ni možno, da bi lahko samo on dodajal prijatelje, ampak tudi sam potrdi ali pa zavrne prijateljstvo, to ti tm use piše gor. edino če si neko osebo že zaprosil za prijateljstvo, pa te še ni potrdila za prijatelja.
pa...laže.
eee, kolikor jst vem ni možno, da bi lahko samo on dodajal prijatelje, ampak tudi sam potrdi ali pa zavrne prijateljstvo, to ti tm use piše gor. edino če si neko osebo že zaprosil za prijateljstvo, pa te še ni potrdila za prijatelja.
pa...laže.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ampak ene ste pa res totalno obsedene. Ubogi vaši fantje. Me prav zanima, če od vas res ni nobena prijavljena na Facebook...
In Facebooka se ne da enačiti z raznimi glasuj zame in podobnimi traparijami.
In Facebooka se ne da enačiti z raznimi glasuj zame in podobnimi traparijami.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
niinii - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
In pol se nekatere čudijo, zakaj tipi varajo, če jih mate pa k v vojski, to ne smeš, uno ne smeš,... Tko k sm par dni nazaj na enem forumu prebrala, da je to če tip svoji bejbi komentira, da je punca na plakatu recimo, luštna, pa je ona čist ven padla, da jo je varu.
GZ je čisto najstniška zadeva. Na facebooku je pa tko, da ti lahko dobiš mejl tudi od osebe, ki jo nimaš dodane kot prijatelja. In tudi če si v vezi, zakaj ne bi smel spoznavati novih ljudi... mislm včasih se zamislim, al sem sam jaz čudna, al je folk res tolk nenormalen, da počne take stvari kot jih...
GZ je čisto najstniška zadeva. Na facebooku je pa tko, da ti lahko dobiš mejl tudi od osebe, ki jo nimaš dodane kot prijatelja. In tudi če si v vezi, zakaj ne bi smel spoznavati novih ljudi... mislm včasih se zamislim, al sem sam jaz čudna, al je folk res tolk nenormalen, da počne take stvari kot jih...
- =zabica=
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
glej, ravno zato, ker je tok tega in ker na vsakem koraku ima vsak možnot varat, pa to ni izgovor, ampak dejstvo je, da je vedno manj takih, ki razmišljajo in vidijo posledice svojih dejanj. Vse danes je narejeno na instant... ni dobivanj in ugajanj, samo eno sporočilo in hopacupa v pojstlo... ker ni morale in zato je marsikdo paranoičen, kar ni obsesija, ampak samo želiš se zaščitit pred trpljenjem, ki ti ga lahko povzroči nekaj sekundni užitek nekoga, ki nima par možgankih celic v glavi, da bi vedel kaj bo to naredilo tebi...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
McLarnovc napisal/-a:Ne, problem je, da ste ene posesivne do konca. A če se tip pogovarja s eno prijateljico prek facebooka je to že varanje al kaj??
Dej beri prvo pa potem pametuj, mislm, napumpan si z egom do konca in braniš svoje vrste, kot da te hoče nekdo odret. Vsem po vrsti blebetaš, da so posesivne in grozne, ti si ena pomehkužena copata potemtakem, če bi svoji punci pustil kontakte s tipom, ki sta imela sex chat(in po forumu svoje frustracije na druge ženske spravljaš, ker svoje nimaš pod kontrolo).
It was forever..but it didnt last long..
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ne, ampak bolano pa mi je da se en facebook enači z enim usranim glasuj zame. To sta dva portala kjer je populacija totalno drugačna. O tipu in tudi o dekletu, ki pri svojih 20 in več letih hodita na glasuj zame, je pa tudi za se zamislit malo o njihovih osebnostih.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Torej definiraj kaj komentiraš potem, tvoji komentarji so takoj sledili zgodbi o seks pogovoru, prekinitvi stikov, ki se ni zgodila in nadaljevala prek FB.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov