Moški in računalnik

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 29. Jan. 2009 9:59

Joj jz sm že prau alergična ker vsakič ko se obrnem vzame rač v roke in uni smotan travian igra :evil:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 29. Jan. 2009 12:30

Moj dokaj veliko časa preživi pred računalnikom, ker dela prek šs tko 2-3 na teden oz, kolk ga rabijo pri enem računalniškem podjetju.
Drugač pa tko v prostem času: msn, filmi, kakšna igerca.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 29. Jan. 2009 13:44

ma moj je čist fuknen na eno igrco.Sam dobr ga mam še tok pod kontrolo da me uboga pa ne igra tok.Učasih pa mu tud sama rečem nej gre igrt igrce,če jst kej druzga počnem.Drgač pa tko mogoče dvakrat na dan prečekera facebook pa mejle tko po ene deset minut,kar me sploh ne mot.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Jan. 2009 15:13

če bi moj dečko sodeloval na tem forumu, bi najbrz napisal, da ma punco, ki za računalnikom preživi čisto preveč časa. tako na internetu, kot tudi drugače. s tem da, ko kej delam, ne slišim in ne vidim kaj se dogaja in mi gre na živce če me kdo moti. če taka faza traja kake 2 tedna, se mi že pošteno smili, ampak kaj čmo.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 31. Jan. 2009 0:39

moj je cele dneve za računalnikom- igrice, muzika, filmi, nage babe :evil:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Jan. 2009 9:01

.3k ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 31. Jan. 2009 15:55

Moj ke kar nekaj časa dajal prednost računalniku. Res, da preko maila ureja par nujnih zadev, res, da je zelo športen tip človeka, ki pogosto zaroma na kakšno športno stran, res, da je basket fen... Ampak je pa tudi res, da je preprosto na računalniku prebil preveč časa!

Nekaj časa sem tolerirala, ampak ko je prišlo do tega, da je takoj, ko je prišel k meni, zavil do računalnika in čekiral novo pošto (ki jo je mimogrede pogledal še pri njemu doma), gledal, če je kaj novosti na tisti spletni strani... Takrat sem pa zgubila živce in mu zapela par krepkih... Na srečo me je poslušal in se zdej računalniku (vsaj ko je z mano) na veliko izogiba (ali pa se vsaj trudi :wink: )...
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 01. Feb. 2009 14:09

Moj je računalničar :D
Doma kr precej časa preživi na računalniku, res pa je, d ma dost dela za fax pa še v službi ga rab. Pr men včasih, če je rač. pržgan, pogleda pošto, ko grem npr. za pit iskat al pa na wc. Dostikrat skupi kej brskava, gledava fotke, izbirava, kam bi šla,...
Ni pa neke panike in rajš je z mano kot na kompu. "Visim" gor za brezveze več js kot on. Se sam smeje, ko mu omenm kej s fejsbuka, ker ga on nima, ker bo menda "itak kmal propadu, pa loh viruse gor stakneš, pa ni pametno, d vsi vejo tolk o teb"... Foruma mu raj ne omenjam, ker bi reku, d se že tko premal učim.
Ni kronik, ampak vseen kdaj odigra kakšno igrico, sam to tko, ko ma lih preveč cajta... Moj brat jih recimo po cele noči igra in pol se dere: "Dej ga, dej, ga, dej no, vse si zastral, zdj sem pa umru zarad tebe!" Uh, kok to sovražm!
Aja, pa super je, ker mam vedno serviserja pr rok, vse mi zrihta, pove, pomaga. Sj dost obvladam, sam včasih je bol d poštima tist, k je v fohu. Pa še fajn je, k komu mal pobrklja pa kej poprav - za pol urce dela - pol so pa vsi veseli pa takoj vsaj 30 evrov na roko. Takrat pol prav d je to čist prelahko zaslužen dnar pa pol km greva...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a maaalaaa » 01. Feb. 2009 16:26

moj je pa enx mi prjavu k je biu pr men, da mora ob 10h zvečer domou k je zmenen za ene igrce tkrat. sam pomoje se je pol zato premislu, k sm ga tko pogledala, kot da ga bom zabila 3 km pod zemlo če to res nardi :D in pol je biu lepo do zjutri pr men :P
drugače pa ja, če ne leživa v postl, pa jst npr. kuham kosilo al pa karkoli, se on nardi francoza in sedi tle za računalnikom, jst pa molim, da mi ne najde kšnih neumnosti na njem. sj nimam nč tacga, sam najbrž bi si kej narobe predstaulau, če bi našeu kaj.
aja pa tut ponavad, k mi pride kj uštimat za računalnik pa to kmal obupa pa reče ti bo že kdo drug, pa se posveti drugim stvarem :D
doma pa je baje kar dost na računalniku ja. sam nimam pojma, kva dela. se ne poglablam v to.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Feb. 2009 16:42

Moj tip bi ponorel, če bi bral to temo. Ko vidi/sliši besede/stavke v stilu 'sem mu rekla, naj neha' ali pa 'zdaj me uboga', znori in pač ... Nimam kaj govorit okoli tega. Sicer pa sem tudi jaz internetni obsedenec in bi bilo krivično sikati na račun tega, ker bi pljuvala v lastno skledo.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Feb. 2009 17:26

midva oba dosti časa preživiva na računalniku oz. na internetu. igrce špila takrat, ko je sam. tako da me ne moti.

čeprav ni računalničar, zna popraviti in uštimati, če je kaj treba. to mu včasih vzame kar nekaj časa, ker popravlja še prijateljem, kolegom, znancem ... pa se nabere.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 01. Feb. 2009 17:54

MsN napisal/-a:Moj tip bi ponorel, če bi bral to temo. Ko vidi/sliši besede/stavke v stilu 'sem mu rekla, naj neha' ali pa 'zdaj me uboga', znori in pač ... Nimam kaj govorit okoli tega. Sicer pa sem tudi jaz internetni obsedenec in bi bilo krivično sikati na račun tega, ker bi pljuvala v lastno skledo.

Ne samo tvoj fant, tudi meni grejo na živce stavki v smislu "ampak zdj sem ga pa pošlihtala"...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Feb. 2009 18:07

Js sm velik hujš k on. Rabim računalnik veliko za faks- za programiranje. Poleg tega pa še za nadaljevanke, forume, ma ogromno. On je bolj svež z računalniki, celo zna uporabljat FB, pa filme mu js naštimam da daje dol. Sm js bolj njegov računalničar, če kej zašteka :)
Res preživim preveč časa za računalnikom, pa tud služba (ko bo) bo verjetno lih za računalnikom.
Neb mela nič proti, če bi bil več za računalnikom, kakor hoče :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 02. Feb. 2009 15:44

moj je na računalniku samo če mu je rees dougcajt :) pol gre mal novice brat al pa kako igrco igrat.. drgač gre pa na internet sam občasno na mail al pa mal pogledat za faks. mi je kr kul da je tko :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Feb. 2009 17:34

Moj v službi dela z računalnikom, študira na FRI, in velikokrat kej pogleda na netu.. Ampak kadar sva skup se računalnika skoraj ne tipa... Razen če gledava kak film, al pa da mora nujno pogledat kakšne rezultate...
Včasih zjutraj skup prebereva siol stran ko prideva izpod tuša in pijeva kavo :D
Igrc na srečo ne igra; je pa priznal da je bil ž doug naaj zasvojen z wow-om (sej jz sm bla tut nekej časa :D )

Mi pa vedno pusti da uporabljam njegov lap top, in mi ga posod tut za cel dan- za na faks itd (ker je moja toshiba prevelika in pretežka :P )...
((jaz npr še nisem na tej fazi, da bi njemu lahko posodla svoj računalnik, in mi ful pomen da mi on svojga kar da :oops: Nvem zakaj sm taka :lach: ))

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov