Moški in računalnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rihanna27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
red_rose lej moj je tud programer, programira na šihtu po 8,9 včasih celo 10 ur,in ko pride domov se prvo vrže za rač.pol šele vse ostalo.in ja zgleda da je tvoja veza izjema kot je reko ryu10kyu, računalničarji dihajo za rač.In verjami da je tak, in da ni enostavno.Ker ravno danes sem ga vprašala če misli igrat igrce in bit tolko za rač. še pri 30 in je reko da ja.In me je kr zaleplo nazaj Po drugi strani pa je res da ful obvladajo stvari in ja meni je tud v času študija pomagal kako nalogo sprogramirat in mi jo lepo razložil da sem razumela.Maš srečo,da tvoj tak razmišlja,da mu je dovolj v službi,ko bi moj še to dojel.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm pa pr nama večji compfreak kot on on zna lih tko kej v wordu napisat pa internet zagnat in kej osnovnga pogledat.načeloma ga računalniki niti ne zanimajo ne nč.učas igra Zoo Tycoon igrco, ko jst kej pospraulam pa tko, drgač pa nč.
bi mi pa učas prou pršlo če bi kej znou ja
bi mi pa učas prou pršlo če bi kej znou ja
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj fant sicer veliko časa preživi za računalnikom, ker ga rabi za razne dizajn programe, ampak se jz precej bolj spoznam na te zadeve, in mu tudi največkrat kej popravim in pomagam, ker sam ne zna, tko da sm jz tista, ki visim gor več ur
Mislim, da je na to precej vplivalo dejstvo, da se moj brat s tem ukvarja in sem tudi sama bla naučena precej.
Mislim, da je na to precej vplivalo dejstvo, da se moj brat s tem ukvarja in sem tudi sama bla naučena precej.
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
No ja treba se je sprijaznit da je informatika ena izmed poklicev pri katerih zavzame služba tudi del zasebnega življenja. Pač smo računalničarji taki, da smo se za ta poklic odločili ker imamo radi računalništvo in je za večino tudi del življenja. Tudi jaz ko pridem domov je ponavadi potem ko skuham tako, da moram še kaj za službo narest ali se pa malo sprostit z kakim CC ali podobno.
Kar se pa tiče preživljanju zasebnega časa za računalnikom.
To ni tak problem, samo pozornost mu je treba malo preusmeriti .
Dobra hrana pa še boljša družba ga bo odvrnila od ekrana, verjemi.
Kar se pa tiče preživljanju zasebnega časa za računalnikom.
To ni tak problem, samo pozornost mu je treba malo preusmeriti .
Dobra hrana pa še boljša družba ga bo odvrnila od ekrana, verjemi.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Matr jst kr znorim, da ko vstane leti za računalnik + čez dan itak mora kej pogledat + še spat grem sama, on pa kasnej pride, ker mora SPET neki pregledat.
Enkrat bo nekaj letelo. Al on al pa špetir škatla.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Moj ni lih kej preveč za računalnike. Čeprau zdej odkar si je kupu laptop in si nabavu net je kr aktiven: pregleduje kuharske strani, obala.net in še par drugih stvari. Mislim, da sm jz useeno bolj za računalnike kot on za enkrat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Si sploh ne predstauljam, da furam zvezo u troje, jst, on in njegou komp.
En biuši je biu sicer med drugim tut nek računalniški freak, službeno, doma je pa ureju eno njihovo spletno stran (k jo Aloha enkrat na pou leta še zmer prečekira , za šalo, se ve).
Je blo pa zlo lepo od njega, ko sm ga en dan prosila, če bi mi lahko povedu, kako narest eno "žblj" stvar, k bi njemu uzela pet minut, men pa en mesec in u odgovor dobila, da se on ne ukvarja z računalništvom profesionalno in ma pouhn k ... folka, k ga skos neki sprašuje . In jst kot njegova predraga sm si u useh tistih mescih enkrat drznla prost za pomoč ... zmaj, ne punca .
Zdejšnja ljubezen pa niti msn-ja in fb nima, mail mu služi predusm u službene in organizacijske zadeve, net pa za njegovo spletno stran. In taka neodvisnost od računalnika mi je zlo ušeč .
En biuši je biu sicer med drugim tut nek računalniški freak, službeno, doma je pa ureju eno njihovo spletno stran (k jo Aloha enkrat na pou leta še zmer prečekira , za šalo, se ve).
Je blo pa zlo lepo od njega, ko sm ga en dan prosila, če bi mi lahko povedu, kako narest eno "žblj" stvar, k bi njemu uzela pet minut, men pa en mesec in u odgovor dobila, da se on ne ukvarja z računalništvom profesionalno in ma pouhn k ... folka, k ga skos neki sprašuje . In jst kot njegova predraga sm si u useh tistih mescih enkrat drznla prost za pomoč ... zmaj, ne punca .
Zdejšnja ljubezen pa niti msn-ja in fb nima, mail mu služi predusm u službene in organizacijske zadeve, net pa za njegovo spletno stran. In taka neodvisnost od računalnika mi je zlo ušeč .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
renatka_ napisal/-a:Matr jst kr znorim, da ko vstane leti za računalnik + čez dan itak mora kej pogledat + še spat grem sama, on pa kasnej pride, ker mora SPET neki pregledat.
Haha tole mi je pa znano.. Midva če se skregava, se vedno skregava zaradi njegove predrage kište.. Vedno ima tisoč in en opravek in tisoč novih igrc za sprobat.. Sem včasih lahko kar malce ljubosumna na njegov računalnik
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Če bi vse skupaj z objektivnega stališča pogledala, bi ugotovila, da sem jaz njegova tretja ljubica - prva je njegov beli računalnik, druga je njegov črni fotoaprat z vso dodatno opremo, tretja sem jaz s svojim črnim računalnikom, ki ga enkrat mesečno prosi za servis .
Ne vem, če sem se v dobrih dveh letih in pol pritožila čez vse te njegove robote - sprejemam vse to kot del njega. Je njegov biznis in kaj se imam tukaj za pritoževat zraven? Večkrat grem spat najprej jaz, potem se mi šele pridruži on, ampak če že izrazim željo, da bi rada še jaz malo pozornosti, zapre vse skupaj (okej - ne v trenutku, ampak "samo še tole pogleda") in se posveti meni. Pa saj tudi sam ve, kdaj se že mora .
Matr kakšno simbiozo sem zdej opisala ... Če bi se šlo pri vsem tem le za igrice, bi verjetno zaropotala no.
Ne vem, če sem se v dobrih dveh letih in pol pritožila čez vse te njegove robote - sprejemam vse to kot del njega. Je njegov biznis in kaj se imam tukaj za pritoževat zraven? Večkrat grem spat najprej jaz, potem se mi šele pridruži on, ampak če že izrazim željo, da bi rada še jaz malo pozornosti, zapre vse skupaj (okej - ne v trenutku, ampak "samo še tole pogleda") in se posveti meni. Pa saj tudi sam ve, kdaj se že mora .
Matr kakšno simbiozo sem zdej opisala ... Če bi se šlo pri vsem tem le za igrice, bi verjetno zaropotala no.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst sm prou zadovoljna da mu je useeno za raČ in da ni neki odvisnik ku nekateri =) Zadnič mi je celo zaupau da neve niti če bi znau inštalirat igrco Čeprou si je kupu pred mescm laptop (muha k ga je držala tisti tedn) ga malo uporablja, avto.net in take fore.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
red_rose napisal/-a:rihanna27 napisal/-a:Moj nasvet ne hodite z računalničarji,ker je zelo težko shajat z njimi in zveza s takšno osebo je vse kot prej enostavna,pa lahko vse drugo super štima.
moj fant je po poklicu programer - je redno zaposlen in 8 ur na dan programira. in verjemi da se mu ne da se potem doma tolko viset na racunalniku - kot je vcasih - ker ga ma ze u sluzbi dovolj.
moj nasvet? hodte z racunalnicarji, ker se bojo ze u sluzbi navelicali racunalnika, ostali si ga bodo pa sele doma lahko privoscli
Haha, se strinjam z red_rose. Moj je sistemski inženir in ma 8 ur ždenja za računalnikom več kot dovolj. Hkrati je pa super, ker mi zna pomagat s kkšnim inštaliranjem programov, risanjem grafov za faks ... Ga jz veliiiik več uporablam v zabavne namene, od foruma do fejsbuka, njemu je to brezveze.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Tud moj dosti casa prezivi za compom..8 ur v sluzbi..potem pa se doma...do sedaj me to ni motilo... ker se tudi sama vedno zaposlim... tudi med vikendi vcasih se prebudi pred mano (me polupcka)..potem pa direkt na comp...zlasti takrat ja, ko dobi kaksno novo igro..in to je treba vse sprobat... Tu pa tam, se malo zavlece..drugace pa ni take vrste tip, k bi skoz visel za compom..se rajsi z mano carta...ampak malo sprostitve pa tudi rabi..na drugacen nacin kot z mano.. in js ga razumem...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Midva sva oba približno tam-tam z ljubeznijo do računalnika...
Že službi imava taki, da sva skoz za računalnikom, pol pa še doma vsak svojga,
pa lih tko kot mam jst rada svoj čas za svoje forume, tud on prečekira določene strani. Da bi pa kake igrce igral, to pa ne.
Najbolj mi je smešno včasih, ko se oba zavlečeva v posteljo vsak s svojim prenosnikom na kolenih
Klinc, eni v postelji gledajo TV, midva sva pa na netu
Že službi imava taki, da sva skoz za računalnikom, pol pa še doma vsak svojga,
pa lih tko kot mam jst rada svoj čas za svoje forume, tud on prečekira določene strani. Da bi pa kake igrce igral, to pa ne.
Najbolj mi je smešno včasih, ko se oba zavlečeva v posteljo vsak s svojim prenosnikom na kolenih
Klinc, eni v postelji gledajo TV, midva sva pa na netu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov