Moški in računalnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
To zame sploh ni varanje, sploh pa ne nagajive strani ....oba sva prijavljena na facebooku in na raznih takih stvareh. Jaz osebno sedaj študiram daleč od vseh prijateljev, in le tako pridem z njimi v stik. Tako, da nimam nič proti uporabi takih strani
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Ja zdj je tko, vrjetn se nekdo vpiše na kak ta portal še predn je v zvezi. Tko da očitat mu ne smeš nič. Je pa lepo od njega/nje, če potem ne sodeluje več in ne spoznava novih ljudi (preprečt itak ne moreš nič).
Tko je pr men - mam profil na nekem portalu, kjer spoznavaš nov folk... in odkar mam tipa, sam še čekiram kdo mi je pisu (pa še to enkrat na 3 mesce), ne odpisujem pa nobenmu, ne spoznavam več novga folka...
To pač zame ni prevara.
Če pa nekdo, po tem ko je v zvezi, še vedno spoznava nove ljudi, pa zame je na nek način prevara. Kaj rabš potem z novim folkom vn hodt?? Če maš svojega/svojo dovolj rad, ne rabiš drugih (razen svojih starih frendov).
Tko je pr men - mam profil na nekem portalu, kjer spoznavaš nov folk... in odkar mam tipa, sam še čekiram kdo mi je pisu (pa še to enkrat na 3 mesce), ne odpisujem pa nobenmu, ne spoznavam več novga folka...
To pač zame ni prevara.
Če pa nekdo, po tem ko je v zvezi, še vedno spoznava nove ljudi, pa zame je na nek način prevara. Kaj rabš potem z novim folkom vn hodt?? Če maš svojega/svojo dovolj rad, ne rabiš drugih (razen svojih starih frendov).
-
emkica - Komunikatorka
ej, ne vem zakaj bi bla to prevara, da spoznavaš nove ljudi. A to pomeni, k začne nekdo hodit s tabo, da od tistga trenutka dalje ne sme spoznat nobene nove osebe v svojem življenju, ker ti misliš, da je to prevara ..mislm..haloooo
- =zabica=
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Glej ni prevara v takem grobem smislu če sodeluješ v takih in podobnih igricah, če imaš v glavi pošlihtano, ampak nekje se prevara začne ne fizično, ampak psihično, ko se z nekom pogovarjaš, navežeš potem sčasoma dobiš itd. pa me je zanimalo širše mneje, kot samo mnenje enega moškega...
In moje mnenje je, da pač ne da ko imaš nekoga se izoliraš od celega sveta, ampak omejiš te svoje aplikacije zgolj na spoznavanje prijateljev, ne pa flirtanje in zmenkarije, pošiljanje razno raznih nagajivih sporočilc (ravno zadnjič mi je prijateljica povedala da se je preko facebookovih aplikacij spoznala z nekom, dopisovala, ko pa jo je dodal kot prijateljico pa je v profilu zasledila in a relationship in sporočilca njegove punce, kako ga pogreša in ima rada, medtem ko je on tej prijateljici pisal za stanje v katerem je dokaj nespodobna povabilca kako je seksi in kako bi bil z njo in tako daljeee).
In hotla sem samo poudarit, da je dandanes veliko lažje spoznavat tiste druge, ki so na takih straneh verjetno ne zgolj da dobijo prijatelje, in prevarat nekoga!
In kot je že ena napisala, potem pač za ta čas onesposobiš te aplikacije oziroma se malo omejiš kaj z njimi počneš!
In moje mnenje je, da pač ne da ko imaš nekoga se izoliraš od celega sveta, ampak omejiš te svoje aplikacije zgolj na spoznavanje prijateljev, ne pa flirtanje in zmenkarije, pošiljanje razno raznih nagajivih sporočilc (ravno zadnjič mi je prijateljica povedala da se je preko facebookovih aplikacij spoznala z nekom, dopisovala, ko pa jo je dodal kot prijateljico pa je v profilu zasledila in a relationship in sporočilca njegove punce, kako ga pogreša in ima rada, medtem ko je on tej prijateljici pisal za stanje v katerem je dokaj nespodobna povabilca kako je seksi in kako bi bil z njo in tako daljeee).
In hotla sem samo poudarit, da je dandanes veliko lažje spoznavat tiste druge, ki so na takih straneh verjetno ne zgolj da dobijo prijatelje, in prevarat nekoga!
In kot je že ena napisala, potem pač za ta čas onesposobiš te aplikacije oziroma se malo omejiš kaj z njimi počneš!
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
zame to sploh niso nagajive strani.. (gz je prej otrocji)..
Nagajivo bi blo zame bolj strani tipo ona-on, urgenca, itd..
facebook myspace to je ql in ne vidm nc slabga v tem ker niti ne hodim gor da bi nekoga nasla al karkoli.
facebook myspace to je ql in ne vidm nc slabga v tem ker niti ne hodim gor da bi nekoga nasla al karkoli.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
hja ampak sej mu ni treba odreagirat in nevemkaj odpisovt na taka nespodobna sporočilca... ker če te bo hotu prevarat, pol bo pomoj šu eno si špoiskat in ne na net pisat sporočilca, ki jih ti z lahkoto loh vidš... ja, res je, da takele sporočilca loh vodijo k prevari, ampak če njemu ni do tega, da bi te prevarou, mu loh še take sexy on oh in sploh slike pošilaji in ga to ne bo ganil...
se mi pa isto zdi, ko greš npr na fax in spoznaš na tone novih ljudi, pol tud s tem varaš, ker pač letijo razno razne izvaje, kukr: ja nategn že tega xy prifesorja za uno 6 k jo tko hočš, itd... pa sej itk ni nujno da bo pol oni tam šel res nategnit profesorja...
pa tko kt sm napisala že v temi 'moški in sms': naj piše komur hoče in kar hoče, dokler to ne bo v živo izvajou... vem da ma na MSNju velik osebkov ženskega spola in se z njimi dopisuje, gre z njimi na kofe, sam kj dl pa resnikol ne gre... pa kje bi blo zaupanje v zvezi, če mu niti to neb vrjela?
pa dobr primer: kolegica mu velik mejlov z 'rahlo' neprimerno vsebino pošle, velik takih slik nagih punc je mu na kompu shranenih, jest pa mal gledala slike (z dovoljenjem, da ne bo pomote) in naletela na točno te... zarad moje prošne jih je zbrisou dol... in to vse še ne pomen, da me je varou s to kolegico, sam zarad vsebine mejlou...
al pa sm res samo jest ena naivna kura not...
se mi pa isto zdi, ko greš npr na fax in spoznaš na tone novih ljudi, pol tud s tem varaš, ker pač letijo razno razne izvaje, kukr: ja nategn že tega xy prifesorja za uno 6 k jo tko hočš, itd... pa sej itk ni nujno da bo pol oni tam šel res nategnit profesorja...
pa tko kt sm napisala že v temi 'moški in sms': naj piše komur hoče in kar hoče, dokler to ne bo v živo izvajou... vem da ma na MSNju velik osebkov ženskega spola in se z njimi dopisuje, gre z njimi na kofe, sam kj dl pa resnikol ne gre... pa kje bi blo zaupanje v zvezi, če mu niti to neb vrjela?
pa dobr primer: kolegica mu velik mejlov z 'rahlo' neprimerno vsebino pošle, velik takih slik nagih punc je mu na kompu shranenih, jest pa mal gledala slike (z dovoljenjem, da ne bo pomote) in naletela na točno te... zarad moje prošne jih je zbrisou dol... in to vse še ne pomen, da me je varou s to kolegico, sam zarad vsebine mejlou...
al pa sm res samo jest ena naivna kura not...
-
emkica - Komunikatorka
mirella napisal/-a:zame to sploh niso nagajive strani.. (gz je prej otrocji)..
se strinjam
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Tudi jaz facebook-a ne vidim kot iskanje potencialnih partnerjev, zato se mi to ne zdi varanje. Jaz na facebooku komuniciram samo s tistimi, ki jih poznam že od prej in ne iščem novih ljudi. Sicer se mi pa te aplikacije na facebooku kot so compare hotness, sexiest person contest in podobne zdijo bolj za zabavo kot pa za kaj resnega. Ravno tako pošiljanje raznih thinking of you daril in podobno, pa tudi če je to kakšno seksi spodnje perilo... Sicer nisem v zvezi, ampak če bi moj fant to uporabljal, se ne bi nič pritoževala. Zmotilo bi me le, če bi se s kakšno punco dogovarjal za zmenek ali celo šel na zmenek.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ah ne vem men je to osebn kr neki...sej maybe se kešna zveza tk začne in maybe kasenej obnese sam js nism za take fore...če pa drugm paše pa kr nej...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
jst sm recimo na face booku,.pa ne iz razloga, da bi hotla koga spoznat,..ker tega ne delam po netu,...in tud ne vidm nič napačnega v tem, tud če bi moj partner bil prijavljen na kej takšnega,..no sevede dokler ne bi blo kšnih sumljivih sporočil,...ampak pol loh rečemo to še za kšno obliko komunikacije: smsi, email,telefon,.. karkoli,..
ne bomo valda zj nadzoroval svojih partnerjev ali pač? nevem potemtakem lahko komuniciram samo z partnerjem in loh pozabm na prijatle in družbo....
ne bomo valda zj nadzoroval svojih partnerjev ali pač? nevem potemtakem lahko komuniciram samo z partnerjem in loh pozabm na prijatle in družbo....
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov