Moški in računalnik

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 22. Jan. 2006 22:42

marateja napisal/-a:jst sm se tud zdej od mojga nalezla, da ves čas visim na računalniku. Tako da zdej razmišljava o nakupu še enega, da bi imela vsak svojega, da se ne bi kregala non stop :lol:

enako :D
če ne delam za faks, pa brskam po forumih in bluzim po netu. Ko sem se učila za zadnji izpit, mi je moj sonček kar password naštimal, da nisem mogla računalnika uporabljat. Pa je pomagalo ...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 22. Jan. 2006 22:47

midva imava razdeljen disk, jaz zuporabljam svojo polovico, on pa svojo. In ker imam jst že itak password naštiman, mu čist nč ne pomaga....če pa jst njemu zaklenem, bi bil pa cel hudič, raj sploh ne probavam
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 23. Jan. 2006 1:50

Mi 2 pa imava oba rada racunalnike :D vcasih, ce kaj ne vem mi vedno pomaga pa mi razlozi vse, kar moram vedet (se malo pa bom pravi profi :lach: )...v glavnem, valda, da mu pustim na svoj pc, zakaj ne...nimam mu kaj skrivat ...jaz pa po njegovem ne brskam (to je njegov tempelj ;)), ko sem pri njemu se pac osredotocim na net...to je vse, kar odprem :wink:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 23. Jan. 2006 2:02

[quote="sAdie"]Mi 2 pa imava oba rada racunalnike :D vcasih, ce kaj ne vem mi vedno pomaga pa mi razlozi vse, kar moram vedet (se malo pa bom pravi profi :lach: )...quote]

pri nama je pa ravno obratno, ko on kaj ne ve, vedno mene vpraša, jst pa če kej ne vem, se pa mal okol pozanima, al pa tuki gor vprašam (zaenkrat še ni bilo velike potrebe po tem). Tako da se lahko končno pohvalim, da o nečem vem več kot on :D (čeprav ne velik, več kot on pa vseen)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Jan. 2006 6:11

sAdie napisal/-a:Mi 2 pa imava oba rada racunalnike :D vcasih, ce kaj ne vem mi vedno pomaga pa mi razlozi vse, kar moram vedet (se malo pa bom pravi profi :lach: )...v glavnem, valda, da mu pustim na svoj pc, zakaj ne...

Pr nama je isto, on se na vse spozna in vedno reši kak problem, če se pojavi.
Kok sm ponosna nanj :D
Uporabniški avatar
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a Kunigunda » 25. Jan. 2006 22:48

o sovražim dede pa njigove primitivne igrce :twisted: moj sedi ko prliman zravn neke vojske, ko že če gledaš zravn je čist preveč dolgočasno, pa nč se ne zgodi!vse skup traja 3 minute, pol ga ubijejo in spet isto!v igrci se premakne za cca 3m pa je konc in spet ISTO!!!!in to lahk špila ure in ure in je to najpomembnejša stvar pod soncem!grrr!men gre pa to tako na živce!!!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 26. Jan. 2006 10:30

Moj pa hvala bogu ni tak.
Doma itak nima računalnika k pa k men pride je maximalno kšno urco gor - tok, da si da kšno muzko dol al pa gre na uno stran --> bedarije.com... aja pa na avte ne smem pozabit :P ... pa to me niti ne moti, sam da bi pa prišel k men pa bi skoz gor visel ga pa sam nekam pošljem Slika
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Molly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Molly » 01. Feb. 2006 21:23

ma moj je tut velik gor biu :roll: pol sm se pa enkrat uornk razpizdla in je zdej kul :P

sploh ne upa več gor it..me najprej upraša č mam kej proti da gre mal na kompa... :lol: :lol: :lol:
mi je prou kul..bomo vidl č bo tko tut ostal :wink: :wink:
Hold me, thrill me, kiss me...
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 02. Feb. 2006 23:49

V mojem primeru je tko, da jaz več časa preživim na računalniku kot on, tko da tuki ni problema
:D :lol:
JessicaSimpson
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a JessicaSimpson » 09. Feb. 2006 23:35

Pa sm js misnla, da mam sam jst najvecjo borbo z racunalnikom ko se gre za mojga lubija. Ucas se mi zdi, da je bolj zaljubljen u igrce k pa vame, k tok not pade, da me da cis na ignore in sploh ne slis ce mu hocm kej povedat.Me je ze prjelo, da bi to trapasto skatlo cez oken zabrisala. Da sploh ne omenjam, kok je tezi ker na zalost ali na sreco se studira racunalnistvo...Si morte mislt kok je to pestro... :lol:
Blonde and proud of it!
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 09. Feb. 2006 23:51

Moj ne uporablja, oziroma u porablja računalnik približno 3x na mesec :).
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 10. Feb. 2006 16:05

ne moreš vedat, dokler ne sprobaš... jaz sem tudi ful dosti za računalnikom, samo da jaz pač prebiram forume, se menim po msnju, al pa delam kaj za šolo, moj fant pa pač igra igerce (predvsem fifo2006 :D ), al pa si dela kaj za šolo... pa malo preveri pošto itd.... praktično sma oba odvisna od računalnika :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
ded
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 10. Feb. 2006 16:11

Molly napisal/-a:ma moj je tut velik gor biu :roll: pol sm se pa enkrat uornk razpizdla in je zdej kul :P

sploh ne upa več gor it..me najprej upraša č mam kej proti da gre mal na kompa... :lol: :lol: :lol:
mi je prou kul..bomo vidl č bo tko tut ostal :wink: :wink:

Katastrofa... kaksna copata od moskega :roll:

Js delam tocno to kar js hocem... seveda si vzamem nekaj casa tudi za mojo malo, ko hocem, seveda. :D
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 10. Feb. 2006 16:38

jst sm tut drugač kr dost na računalniku, ker pač delam za šolo in tut hodim na tako šolo k maš skoz stik z računalniki. pa tut moj dragi hod na informatiko in računalništvo, tko da je tut on skoz v stiku z računalniki, sploh pa u službi.
tko da k sva skupi sva sam midva pa nč računalnikov. včasih k sm pršla k njemu je visel na računalniku jst sm pa u zrak gledala, pol sm pa vstala in se odpeljala domov, pa se je mal ustrašu in zdej tega ne dela več.
razen če sm pr njemu in se učim potem je on na računalniku in programira (torej se tut on uči)

lp :P
=zabica=
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a =zabica= » 29. Maj. 2008 9:07

Pozdravljeni!

Ravno zadnjič smo s kolegicami debatirale o načinih varanja, ki jih ponuja sodobna tehnologija, pa me zanima, kako gledate na to, da sta v zvezi in on uporablja razne flirt.com, glasujzame, na facebooku glasuje na are you interested in klika na sparkeyu..............
Je to že varanje, popetritev uric, igra, zabava??? Kako si to razlagate in ali ukrepate? Tudi sami to uporabljate? Se vam zdi, da je tehnologija s tega vidika prekosila tudi samo sebe, včasih je bilo potrebno oditi iz sobe, se dobit, potrudit, imet krinko kje si in zakaj, sedaj pa se samo usedeš, potipkaš, maš lepo, spoznaš po internetu če je vredno časa in truda in če je vredno potem narediš kakšen korak naprej (tako mi je to opisal nek prijatelj iz moškega vidika).

Sama sem prej kar nekajkrat potipkala na sparkeyu in podobnih facebok aplikacijah, ampak vedno zgolj kot zabavo in da vidiš kdo vse se še tam nahaja, nikoli pa ne da bi koga tako spoznala, sedaj ko imam to kar sem iskala (pa ne po internetu hehe) pa se mi sploh ne da več brskat po tem ;)

lp

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov