Moški in računalnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Midva sva oba glih prou obsedena s kompam. Sicer mava zdej sam enega, ko sva se selila - jst sm svojga doma tamalmu pustila, ampak pomoje noma vč dolg sam z enim shajala.... Bo treba jesen mal u comp-shopping it
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
moj tut rad igra igrice... tko po 2 ure na dan max. kar je se skoz fuuul velik.
sam ga razumem... k je men dal eno igrico na rac sm jo tut igrala cel teden skupi da so me se oci bolele... od jutra do vecera
NFSU2 ce kdo pozna
sam ga razumem... k je men dal eno igrico na rac sm jo tut igrala cel teden skupi da so me se oci bolele... od jutra do vecera
NFSU2 ce kdo pozna
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Uf, moj je pa zdej po "službeni dolžnosti" dobil še prenosnega, ki ga kar precej okupira!
Če bi (ko bova) skupaj živela, bi pa verjetno potrebovala kar dva. No, sej on ga ima, jest pa tud doma svojga, tako, da bi kar šlo.
Za igrice je pa moj že malo "prestar".
Če bi (ko bova) skupaj živela, bi pa verjetno potrebovala kar dva. No, sej on ga ima, jest pa tud doma svojga, tako, da bi kar šlo.
Za igrice je pa moj že malo "prestar".
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
to so bli časi...ampak ne zdaj je tu playstation2, ko dobim kar kujo kožo!!za znoret ej, cele dneve je za tem pa je ko neki otrok. tega ne razumem da je tlko star pa se obnaša kod da jih ima 15 let.
a prej pa je bil vedno za rač.
a prej pa je bil vedno za rač.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz pa sem mojemu omenla da me to moti, da mi je potem dolgcas in sva sklenla kompromis... Igrama OBA igrce (skupaj), pol pa naj bo on se kake pol urce, urco na kompu (ce ze MORE bit) in je to to! Zadnja dva dni se tega drzi Bomo vidli kak bo vnaprej!
JOJ bognedaj da to moj dobi...
ampak ne zdaj je tu playstation2, ko dobim kar kujo kožo!!za znoret ej, cele dneve je za tem pa je ko neki otrok.
JOJ bognedaj da to moj dobi...
Hello, 911. I''m on fire!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
witty napisal/-a:Hjoj... Moj lubi je tut skos za računalnikom... --> MSN, igrce (čist nor na fifo 2006)... Pa skos na forumu visi (joker)... Sm kr jezna nanj ssam drgač pa k sma skupi, ni nikol za računalnikom... to pa morm priznat!
no da ne bom OT.. Zjutri mu dej listek zravn glave... Stay with me, cause' i need you here!
Hehe kaj je tvoj slucajno moj? Mojemu je tut fifa zakon... Ampak priznam, tut meni Zato ce ze spilama kako igrco je to fifa al pa mario
Hello, 911. I''m on fire!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Tja moj tut večino časa za računalnikom presedi...velik časa mu gre za faks (hodi namreč na računalništvo) in itak, da more pol skos v ta računalnik bult
ta druga polovica časa, ki ga pa prežvi za računalnikom je pa za šiht ...
no sam k se midva vidva redkokdaj čepi za računalnikom, razen če kak film skupaj pogledava
no sam k se midva vidva redkokdaj čepi za računalnikom, razen če kak film skupaj pogledava
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
inchy84 napisal/-a:Tja moj tut večino časa za računalnikom presedi...velik časa mu gre za faks (hodi namreč na računalništvo) in itak, da more pol skos v ta računalnik bult
hmm.. to je men čist preveč znan.. upam da nimava istga tipa
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
inchy84 napisal/-a:Catharine napisal/-a:hmm.. to je men čist preveč znan.. upam da nimava istga tipa
ja tut jst
moj tut hod na računalništvo in informatko, pa dela tut tko na računalnikih pa to.. tole je men mal sumljiv
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm se tud zdej od mojga nalezla, da ves čas visim na računalniku. Tako da zdej razmišljava o nakupu še enega, da bi imela vsak svojega, da se ne bi kregala non stop
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov