Moški in računalnik

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 30. Maj. 2005 17:49

Ja, ja... poznamo take izgubljene duše... pa saj ne rečem da kakšne igrice niso ql... ampak vse ima svoje MEJE! :roll:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 30. Maj. 2005 19:01

uf .. da bi bil moj loobi tak .. bi umrla ... da bi ga klicala ; hej , se dobima pol ? - pa bi mi reko ; ne , igrce špilam , se vidima drugi tedn ... kap me zadene :lach: :D :D :lol: :eek:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 30. Maj. 2005 19:31

2good4u napisal/-a:
Enschede napisal/-a:
2good4u napisal/-a: Prav rada bi spoznala enga tipa, ko ga igrce ne zanimajo kej preveč. Ful bi blo fajn.

mene? :D :lol:

A si prepričan??? To zdej sam tko rečeš :P :D :D no sej...jst sm tud odvisna od srfanja po netu pa klepetanja po messengerju :D sam to je neki druzga...

No, če smo že pri klepetanju... dons sm, po več kot petih letih ircanja, zapru mirc dokončno in ga zbrisu. :)
Frende pa sošolce mam pa itak na msnju.
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 30. Maj. 2005 19:58

Tole združujem ker podobna tema že obstaja. Naslednjič iskalnik če ne padejo sankcije....

Drugače pa o tej temi. Moraš probat in vidš kako je s tem na stvari, ne govorim da moraš zdej zgubit stik z realnim svetom. Tko kot z vsako stvarjo v zmernosti je ključ....

Vsen je pa kdaj dobr kakšenega sovraga postrelit he he he..... :twisted:
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 30. Maj. 2005 23:01

Ah, saj niso vsi moški nori na računalnike, moj bivši recimo sploh ne. oba sva vedela delati z njim najnujnejša opravila. Poznam pa primere iz študentskega doma, predvsem študenti računalništva, ki so po cele dneve igrali igrice, "mamica" jim je kupovala vse dodatke, da bi ja bili uspešni studentje, pol pa so vsak letnik ponavljali vsaj enkrat. :roll:
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 30. Maj. 2005 23:06

...pa še nekaj...moj brat računalnika ne more videt. ga ma že dovolj v službi. Mislim tudi, da je obsedenost na računalnik malo stvar generacije. mlajši so se prej začeli vrtet okoli te škatle in je zato tudi bolj zasidran v njihova življenja.
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 31. Maj. 2005 12:31

Bageera napisal/-a:
reimi napisal/-a:Ah, saj niso vsi moški nori na računalnike, moj bivši recimo sploh ne. oba sva vedela delati z njim najnujnejša opravila. Poznam pa primere iz študentskega doma, predvsem študenti računalništva, ki so po cele dneve igrali igrice, "mamica" jim je kupovala vse dodatke, da bi ja bili uspešni studentje, pol pa so vsak letnik ponavljali vsaj enkrat. :roll:

ja no da so ponavljal je tud to mogoče mal krivo, da je študij računalništva izredno težak. Prnese pa loh ogromno dnarja, ko ga nardiš, zato je boljše da greš tja kot pa na kakšen fdv pa pol nimaš službe na koncu.

Seveda je težak faks, to ni nobeden zanikal, vendar če igraš igrice cel božji dan in ti ostane le še malo cajta preden greš spat za pregled elektronske pošte, ne vem, kdaj se učiš in se potrudiš, da boš kaj naredil iz sebe. Nisem rekla, da so vsi računalničarji taki, govorila sem le o primerkih, ki sem jih imela pred očmi 5 let bivanja v študentu. :roll:

Poleg tega računalniški faks ne prinese ogromno denarja tistim, ki so lenuhi. Treba se potrudit v življenju, in tudi fdvjevci, za katere praviš, da bodo brez joba, če so pridni, bodo dobili svoje. Noben študij ni brezvezen! :!:
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 09. Jul. 2005 13:38

jest sm pa že čist zgubla živce zarad mojga pa računalnika... odkar mamo pr nas doma adsl ni miru...narjene ma sam tri izpite za faks, ker se ne uči tolk, ker je bl pomembn računalnik... pa nimam sicer nč proti da si rihta kake stvari, ampak k se zarad tega premal uči, pol so pa še tastari jezni...ne vem kaj naj, probala sm mu postavt limit pa ni učinka... če pa mu rečem naj ga domov nese pa ne more dol stvari vlečt... a obstaja še kaka druga možnost?
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 09. Jul. 2005 14:38

Bageera napisal/-a:A sem edina k pozna take maniake???

Cel dan za igrco, je kosilo, zajtrk, malco, večerjo, medtem ko igra igrce!!!

Kupi igrco, za katero mora vsake 2 mesca plačat 7 čukov, da jo sploh lahko igra!!

Živi v svetu virtualnih vojščakov, športnikov, popotnikov, avtov !!!

Ga pokliče mama po telefonu in ji on zabrus, da ga je glih zmotla, ko igrce igra!!!

Včasih šprica šolo zarad tega, da gre domov igrat igrce!!!

Aja, baj d vej-je odrasel!!!!!!

Kje je point v tem?????!!!!

:eek: :eek: :eek: :box: :robinhood:

MOJ JE ISTI!

-kadar sm pri njemu zjutraj prej ustane dokler se spim zato da lahko spila..da mu ne tezim
-za kosilo si vcasih nese k racunalniku kroznik...
-placuje nevem kok dnarja da lahko preko mreze igra
-ves navdusen mi razlaga o tem (ko da me zanima :roll: )
-u pet zvecer ne moreva na pijaco, ker ma on "tekmo"
-faxa itak ni naredu zard tega, ker je u lj 24/7 samo igral,jedel,kakal in lulal..

ug na azcetku mi je blo to totalno abnormalno... samo po 4letih se navadis.. zdaj mu dam mir par ur na dan pa jaz takrat pocnem kaj drugega.. potem sva pa kul :)
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 09. Jul. 2005 15:18

Jest imam pa srečo, pa moj ne igra igric na računalniku, sicer ga uporablja za kšne forumem, iskanje dela in informacije - dopust.
Tako da me ne moti njegov odnos z računalnikom. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2004
Kraj: LJ city

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumpyka » 11. Jul. 2005 21:25

Joj jst tut vidm d mam srečo zdj... moj je na računalniku sam ko nisva skupi, pa če res nima kj bl pametnga za počet gre pač igrce špilat... Ko sva pa skup mava pa računalnik sam tok pržgan da nama muska špila! :D
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 11. Jul. 2005 21:32

Oh, hvalabogu da je moj po poklicu računalničar. Da osem ur na šihtu programira in servisira računalnike, ko domov pride, se pa računalniku izogne v velikem loku. Sam pol pa men teži, ko me ne more s foruma spravt ... :oops:
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 11. Jul. 2005 21:40

ooo, js bi tud mela računalničarja... :)
drgač pa se bojim d bo moj tip /mož imel podobne probleme z mano, kokr jih imate ve z njimi :lol:
sam d js ne špilam tok igrc, ampak delam kaj resnejšega.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Jul. 2005 7:36

moj hvala bogu ni tak... povoha racunalnik sam kadar mu je mus...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 13. Jul. 2005 13:20

Ah lepoticka, vsak ima svoje muhe.
Jaz npr. nikol ne poležavam prav dolgo v postelji, mogoče 5, 10 minut. Moj tip sicer ni nek računalniški odvisnež, moj brat pa je tak. Pa ne, da bi imel računalnik rajš kot punco, ampak je tak kot jaz in noče pol dneva preležat v postelji. Stiskaš se lahko celo noč. :D :wink:
Zdaj če ti ležiš še 2 uri ko se zbudiš v potelji (kot punca od mojga brata :wink: ), pol bi šla tut jaz na računalnik, če bi bla tvoj tip. :D :D

BTW, nam so pomembne kremce in ostale ''bedarije'', oni imajo pa računalnik. Zakaj vas moti, da jim je še nekaj pomembnega, razen vas? Oni tut nas ne štekajo. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov