Moški in pospravljanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- I <3 Trance
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2009
- Kraj: Maribor
Jaz pa sem se rodil s smislom za perfekcionizem.
Če me pa kaj moti, me moti to, da stvari niso zložene. Že samo, da kaj odstopa za pol centimetra mi gre na živce Ali pa, da je kaka gubica na postelji
Še kulice mam zložene v predalu na milimeter xD
Ni mi lahko
Če me pa kaj moti, me moti to, da stvari niso zložene. Že samo, da kaj odstopa za pol centimetra mi gre na živce Ali pa, da je kaka gubica na postelji
Ni mi lahko
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
evva napisal/-a:Kaj, ga mama ni tega naučila? Al ga je naučila, pa je doma pospravljal, pri tebi pa noče?
Jaz sem pri njemu. Mati ga je (tak ko fotra) vedno stregla od vseh strani.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
I <3 Trance napisal/-a:Jaz pa sem se rodil s smislom za perfekcionizem.
Ni mi lahko
tole je OKM že
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
S tem se strinajm, da ga bom jz mal težko spremenila, kokr ga je mami razvajala, misl da ga bom tud jz...sej se poskušam upirat, ampak včasih rajš pol kaj nardim sama, ker se mi res ne da sj veste kako je.
Ampak bom bl stroga zdj ker drugač bo vedno tako, no sj včer k sm mu pokazala tist video o zlaganju majic, je bil pa kr mal navdušen in se je že nauču Prav da bo zdj on mel use tipi topi...če verjameš
Ampak bom bl stroga zdj ker drugač bo vedno tako, no sj včer k sm mu pokazala tist video o zlaganju majic, je bil pa kr mal navdušen in se je že nauču Prav da bo zdj on mel use tipi topi...če verjameš
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
K prebiram poste nekaterih uporabnic, se kr malce zamislit, in si niti najmanj ne želim bit na mestu tistega tipa.
Morm rečt, da se imate nekatere tule gor za kr dobre "dreserke". Pa nevem če je vedno to dobr, da tipa v vsako delo želiš vpeljat in mu neki vbijat v glavo.
a potem pridejo pa kakšna gradbena dela npr. takrat pa ženske stokate, joooj to je pa moško delo. A on bi moral pa kuhat, likat, pa vam vse tri obroke na dan na pladnju nosit
Sej razumem so nekatere obveznosti, ki se včasih porazdelijo, da pač ostane več časa za vaju, ampak da pa tipa dresiraš, to gre tak, to tak narediš, pa vežda da sm js tip, pošljem žensko nekam. Neke meje pač morajo bit. Tip ne rabi še ene mamice.
Morm rečt, da se imate nekatere tule gor za kr dobre "dreserke". Pa nevem če je vedno to dobr, da tipa v vsako delo želiš vpeljat in mu neki vbijat v glavo.
a potem pridejo pa kakšna gradbena dela npr. takrat pa ženske stokate, joooj to je pa moško delo. A on bi moral pa kuhat, likat, pa vam vse tri obroke na dan na pladnju nosit
Sej razumem so nekatere obveznosti, ki se včasih porazdelijo, da pač ostane več časa za vaju, ampak da pa tipa dresiraš, to gre tak, to tak narediš, pa vežda da sm js tip, pošljem žensko nekam. Neke meje pač morajo bit. Tip ne rabi še ene mamice.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
evva napisal/-a:tle se zlo težko karkoli spremeni, oziroma dresira, kakor ga je doma mamica navadila, je 90% da bo tako delal tudi pri tebi. Moj je hvala bogu dobro "zdresiran" kar se tega tiče. Vedno pospravlja za sabo.
Se ne strinjam. Moj bivši je pri mamici delal vse, kuhal, likal, pral pospravljal. Isto njegov oče. Mislila sem, da bo tudi pri meni tako. Odgovor je bil, da to počne že 10 let, zdaj mu je pa tega dovolj in pričakuje od mene, da bom to postorila, ker če ne je vseeno, če je samski. Jasno sem zatežila, da sva skupaj tudi zaradi ljubezni in ne zaradi uslug, a ni pomagalo. Mu nisem skuhala pa je šel jesti ven. Mu nisem oprala pa je nesel v čistilnico Mu nisem zlikala pa je šel ven zmečkan, medtem ko so mi njegovi kolegi zatežili kakšna gospodinja sem, da ne znam poskrbeti za svojega fanta. Z njim sem končala, ker bi zgubila vse živce. Važno je samo kaj ima nekdo v glavi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lol, sploh ne morem verjet, da se taki bedaki še najdejo. Jaz bi ga na tvojem mestu poslala v gmajno, pa naj mi prinese ulovljeno divjad za večerjo. Ker če moški ne nosi hrane domov, je vseeno, če sem samska
Sicer pa, TOM-Lady, a imate vi vsak teden gradbena dela pri hiši? In takrat verjetno ni povsod polno svinjarije, ki jo je treba spucat vsak dan, pripravljat malice za delavce,... s temi gradbenimi deli opletate, kot da tam zraven ne bi bilo polno dela, ki se po srednjeveški delitvi smatra za žensko. Me prav zanima, kdo zagrabi sesalec in gre pucat, ko delavci gredo.
V vseh mesecih in letih, ko gradnja ne poteka, je pa še vedno vsak dan treba kuhat, oprat nekaj pralnih strojev na teden in skrbet, da so splošni sanitarni pogoji v stanovanju izpolnjeni.
Samo po tvoji logiki tip svoj prispevek k gospodinjstvu opravi v času gradnje (če stanovanje kupita že zgrajeno, je pa sploh zmagal), potem se pa njegove obveznosti zreducirajo na menjavo gum, varovalk in žarnic.
Sicer pa, TOM-Lady, a imate vi vsak teden gradbena dela pri hiši? In takrat verjetno ni povsod polno svinjarije, ki jo je treba spucat vsak dan, pripravljat malice za delavce,... s temi gradbenimi deli opletate, kot da tam zraven ne bi bilo polno dela, ki se po srednjeveški delitvi smatra za žensko. Me prav zanima, kdo zagrabi sesalec in gre pucat, ko delavci gredo.
V vseh mesecih in letih, ko gradnja ne poteka, je pa še vedno vsak dan treba kuhat, oprat nekaj pralnih strojev na teden in skrbet, da so splošni sanitarni pogoji v stanovanju izpolnjeni.
Samo po tvoji logiki tip svoj prispevek k gospodinjstvu opravi v času gradnje (če stanovanje kupita že zgrajeno, je pa sploh zmagal), potem se pa njegove obveznosti zreducirajo na menjavo gum, varovalk in žarnic.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma me prav zanima kolk tipov okoli 20ih let doma cegle zlaga in streho popravlja.
ko bo moj dragi domov prnesu celo plačo, ki bo zadostvovala za preživetje cele družine ali bo uplenil v slovenskih gozdovih futr ali pa zgradil celo bajto, potem lahko js prevzamem celo gospodinjstvo. z veseljem.
do takrat mi bo pa pomagal pri vsakodnevnih gospodinjskih opravilih in pika.
ko bo moj dragi domov prnesu celo plačo, ki bo zadostvovala za preživetje cele družine ali bo uplenil v slovenskih gozdovih futr ali pa zgradil celo bajto, potem lahko js prevzamem celo gospodinjstvo. z veseljem.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Midva si tud deliva gospodinjska opravila. Tako kot vse ostalo.....vzgojo otroka, služenje denarja, položnice, posteljo.... Nič ni "samo njegovo" ali "samo moje" delo.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
jullia_ napisal/-a:Lol, sploh ne morem verjet, da se taki bedaki še najdejo. Jaz bi ga na tvojem mestu poslala v gmajno, pa naj mi prinese ulovljeno divjad za večerjo. Ker če moški ne nosi hrane domov, je vseeno, če sem samska
To je čist odvisno od primera do primera. Pri nas se že celo življenje nekaj gradi. Poleg tega je oče hodil v službo, mati pa ne.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
floribunda napisal/-a:ma me prav zanima kolk tipov okoli 20ih let doma cegle zlaga in streho popravlja.
Se strinjam. Samo vsi nismo v mestu. Če bi bila v bloku se pa absolutno striinjam, ker če ne moški nima kaj počet.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
floribunda napisal/-a:ma me prav zanima kolk tipov okoli 20ih let doma cegle zlaga in streho popravlja.
ti si zajebana baba...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kalanhoja napisal/-a:Odgovor je bil, da to počne že 10 let, zdaj mu je pa tega dovolj in pričakuje od mene, da bom to postorila, ker če ne je vseeno, če je samski.
uhh kak parazit ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov