Moški in pospravljanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Ja,moj je tud kao ful nor na čistočo,sam ni mi jasn kje to kaže, ker pr men doma nč druzga ne dela kot da bul v to prokleto škatlo-TV....
To se tud jst strinjam, da je zelo odvisno kako ga mamica vzgoji...je pa tudi neki na tem kakšn je človk....
To se tud jst strinjam, da je zelo odvisno kako ga mamica vzgoji...je pa tudi neki na tem kakšn je človk....
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moj je bil tud na začetku tak. Pustu je vse glih tam kjer mu je z rit padl. Jaz sem bla pa k čistilka in skos hodila s cuno za njim (no ni blo tok hudo, mal manj pa res)....Pol sem se pa enkrat razpizdila in pustila sobo nepremaknjeno 1 teden....tko kot jo je pustil tko je bilo ,ko je prišel domov...ko mu je zmanjkalo čistih nogavic, se je šele zavedal da je treba neki odnest tud prat, in ko ni ničesar več našel je začel pospravljat.....moram povedat da sem ful težko zdržala tist teden ne da bi kaj pospravla, ampak sem mu hotela pokazat da mu pač ne bom celo življenje čistilka...pa mi je uspelo....zdaj vsaj 1x na teden pospravi namesto mene
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Moj je dans celo pospravil omaro ... Vse cunje zmetal ven in jih potem nazaj zložil. Sem bla čist šokirana! Drugače je pa običajno tako, da, ko je na vrsti sobotno čiščenje, on valda pomaga, ampak se tako dolgo ukvarja z računalniško mizo in zlaganjem cdjev po abecedi, da imam sama stanovanje vmes že pospravljeno, pomito in dezinfecirano. ) No ja, mogoče pa bere tale forum ...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Moj je tut kr pridn. Vedno, ko si sam kuha kosil, posodo za sabo pomije.
Pa k sva bla na morju je tut pridn zram pomogu skus na konc k sva mogla apartma pospravt je skor sam celga pospravu
Tko d zaenkrt je kr pridkan, upam, da bo tko tut ostal
Pa k sva bla na morju je tut pridn zram pomogu skus na konc k sva mogla apartma pospravt je skor sam celga pospravu
Tko d zaenkrt je kr pridkan, upam, da bo tko tut ostal
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
ja, človeka zelo težko spremeniš. Moj je nekaj časa puščal nogavice pod posteljo, no kooončno sem ga odvadila. Me pa najbolj moti, da kadar kaj poje (puding, krožnik na katerem je bil sendvič, ...), ne pospravi za seboj takoj, ampak šele naslednji dan.
Življenje je lepo, če ga živiš!
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Moj naprimer tkole v 2 sekundah zloži majico
Ne bi pa npr. o tem kakšna je kopalnica ko pride izpod tuša
Ne bi pa npr. o tem kakšna je kopalnica ko pride izpod tuša
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
huda . bom probala
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Kakor ga boš navadila. Če boš na začetku popuščala, se bo navadil, da bo vse narejeno in te bo čukasto gledal, če mu boš po kakem letu (ko ti bo šlo že vse na živce) začela težit, da naj začne pospravljat.
Ko se odločita za skupno življenje si postavita pravila oz. razdelita naloge. Če se on tega ne bo držal, se tudi tebi ni treba.
Moj je rabil cca. 2 tedna, preden mu je kapnilo, da če on ne bo sodeloval pri gospodinjskih opravilih, tudi jaz ne bom. V enem trenutku sem nehala prat, pomivat, likat, sesat itd. Mi je bilo težko, ker imam rada pospravljeno, ampak sem bila že na tej točki, da sem preprosto prišla domov, pojedla (pustila na mizi), se šla stuširat in spat.
Ko mu je zmanjkalo službenih srajc je začel spraševat, da če mislim kaj likat. NE. Zakaj pa ne? Ker mislim, da je čas, da malce tudi ti polikaš. In gledam tv naprej.
Da vidiš njegov pogled...Zlata vreden. Izbuljene oči malce odsoten (verjetno najprej premišljevanje kaj sem sploh rekla, potem pa spoznanje, da bo moral on). In je šel in zlikal. Od takrat ni problema.
Midva sva se potem zmenila kaj kdo dela (ker jaz ne maram brisat prahu, on pa ne mara likat). Sem pa dosledna - če cote niso v košu za perilo, smatram, da niso za oprat (ja, tud moj ima navado, da vrže cote poleg koša), če ni v koritu, ne pomijem itd.
Bom mal zlobna: dresura je potrebna
Ko se odločita za skupno življenje si postavita pravila oz. razdelita naloge. Če se on tega ne bo držal, se tudi tebi ni treba.
Moj je rabil cca. 2 tedna, preden mu je kapnilo, da če on ne bo sodeloval pri gospodinjskih opravilih, tudi jaz ne bom. V enem trenutku sem nehala prat, pomivat, likat, sesat itd. Mi je bilo težko, ker imam rada pospravljeno, ampak sem bila že na tej točki, da sem preprosto prišla domov, pojedla (pustila na mizi), se šla stuširat in spat.
Ko mu je zmanjkalo službenih srajc je začel spraševat, da če mislim kaj likat. NE. Zakaj pa ne? Ker mislim, da je čas, da malce tudi ti polikaš. In gledam tv naprej.
Da vidiš njegov pogled...Zlata vreden. Izbuljene oči malce odsoten (verjetno najprej premišljevanje kaj sem sploh rekla, potem pa spoznanje, da bo moral on). In je šel in zlikal. Od takrat ni problema.
Midva sva se potem zmenila kaj kdo dela (ker jaz ne maram brisat prahu, on pa ne mara likat). Sem pa dosledna - če cote niso v košu za perilo, smatram, da niso za oprat (ja, tud moj ima navado, da vrže cote poleg koša), če ni v koritu, ne pomijem itd.
Bom mal zlobna: dresura je potrebna
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Odvisno od posameznika...Moj ko je živel pri starših je njegova mama (prala,likala,pomivala) ko je začel živeti sam pa je to vse sam rihtal!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Moj je katastrofalen. Nič ni od njega, absolutno nič. Tu pa tam kako rožo zalije, to je pa vse.
Nekako se mi zdi, da si misli, ker on hodi v službo, jaz pa še študiram, da bom kao jaz pospravljala, ker pač on itak dela vsak dan 8 ur, jaz pa kao nič ne delam.
O tem, kar se janezek nauči, to janez zna, pa sploh ne mislim debatirat, ker lahko samo slabe volje postanem.
Nekako se mi zdi, da si misli, ker on hodi v službo, jaz pa še študiram, da bom kao jaz pospravljala, ker pač on itak dela vsak dan 8 ur, jaz pa kao nič ne delam.
O tem, kar se janezek nauči, to janez zna, pa sploh ne mislim debatirat, ker lahko samo slabe volje postanem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12