Moški in pospravljanje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 23. Dec. 2004 8:28

Gregor napisal/-a: Mislm pa, da mamo moški pa ženske drugačen občutek za razmetano. Kar je za nas nekaj v okvirih normale. Se vam zdi kot da bi treščila atomska bomba...

Jah, jah to so samo izgovori .... :roll:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 23. Dec. 2004 8:33

men se zdi, da je najbolj vazno kako ga je mama vzgojila...moj doma pridno pospravlja, se celo prevec.....njinsa ima konkurenco...hihi..... npr. moj brat je pa pujs....mama se je trudila z njim, ampak dokler je bil foter doma, mu je dajal potuho in skoda je bila narejena. Po mojem tezko naucis starega konja voz vozit...Treba sreco met, da najdes tipa z vsemi dobrimi lastnostmi....lahko se pa sprijaznis s tem, da je pac tak in enostavno avtomatsko fliknes njegove stumfe v kos za perilo. Jaz doma za bratom mizo brisem, smrdljive cunje pospravljam...pa se kaj. In se mi ne ljubi kregat ker bi lahko nonstop nergala ina gnjavila. Pac naredim rutinsko, istocasno se pa tolazim, da ne bom z njim vecno zivela...tako da....uh...mogoce bi pogovor pomagal...ampak navada je zelezna srajca...
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 23. Dec. 2004 8:40

res je Finona ;) vse je odvisno od vzgoje, koliko se je mama ukvarjala s sinckom, kako so imeli doma, ce je tudi fotr kdaj prijel za delo, pol pa itak sin vidi in se bo se on tako ukvarjal s svojo zeno. drugace pa moskega ne mors kr prisilt da bi za sabo pospravljal, pac ce nima take "vzgoje" *ebiga
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 23. Dec. 2004 9:01

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:
uršy napisal/-a:
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:jst se bom pa malo pohvalil, namrec sam kuham, pospravljam, likam, perem.. sj to tipa ne mors kr tko navadt, mora imeti zeljo za tem, jst jo pac imam :)
tako da moja zena bo uzivala :)

Ampak mene pa zanima, a je to, kar ti pišš kle gor vse res al mal nabijaš. Ker karkol o seb napišš al pa tvoje mišljenje- vse je tko, da bi vsaka dol padla: pridn si, pošten, ne bi varal, dost keša zaslužš......pa še lep si baje. :D

ne vem zakaj bi nabijal, pac imel sem/imam tako zivljenje, da moram sam zase tako, ce hocem kej pojest, si moram sam skuhat, ce nocem bit "umazan" moram si oprat, polikat... drgac pa sm ful posten, pa tudi varal nebi nikoli, hm ne vem ce sem priden, dnar pa itak gre...

Ja no pol pa dobr. :D Zanima me sam še to, ali si tut zabaven in ga rad žuraš, pa si kdaj pa kdaj tut poreden :evil: . Če boš pa še na to odgovoru pritrdilno, pol se pa lohk prjavš na sanjskega moškega. :lol:
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 23. Dec. 2004 9:18

nazalost nisem zabaven, nisem poreden, pa tudi ne zuram ga.
zato pa dobr kuham :)
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 23. Dec. 2004 9:30

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:nazalost nisem zabaven, nisem poreden, pa tudi ne zuram ga.

Zakaj pa ne? :cry:

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:zato pa dobr kuham :)

To pa je tut velik vredn. :D
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 23. Dec. 2004 9:44

zato k ne maram zurat, ker sem dosadan in priden :)
zdj se ne morem prijavt na sanjskega moskega :cry:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 23. Dec. 2004 9:50

No ja, sej po moje to večine ne bi motl. :D Mene pa bi - mam rajš take bl poredne fante :oops:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Dec. 2004 10:23

Še ne živiva skupi, ampak zaenkrat se ne pritožujem nad njim...obleke vse lepo zloži, ko jih sleče (sploh te za ven), pospravljava ponavadi skupi oz. sodeluje, tut posodo gre pomit z mano (na morju v kampu, doma)..jst drgnem, on splakuje...se da zment z njim, čeprav pa noben od naju ni ravno najbl navdušen nad pospravljanjem...bomo vidl pa kako bo enkrat na "svojem" :wink:

Čeprov je velik na tem, kako je navajen doma...in pomoje je najbolš da prvo skupno leto velik "tečnariš" glede teh stvari, ker če se na začetku ne bo navadu, se ne bo nikol :nixweiss:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 23. Dec. 2004 11:16

pr men je pa glih obratn...jst nisem kej preveč obsedena s pospravljanjem ker ne mislm bit suženj svojga stanovanja (beri se ne sekiram, če je kaj malo razmetano, ne sme bit pa umazano :!: )...in pol poslušam lekcije od dedca, s tem da on ma kao pr seb vse tko pospravljen, da se blješta, pr men pa pusti stvari kjer mu padejo, pa da pol jst pospravlam za njim :box: :aerger:
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 23. Dec. 2004 13:18

moj ma doma vse pospravleno kr ce bi pri tem stevilu cdjev kaj jih ma mel nered bi blo hudo!tut oblacila in ostalo ma vse lepo pospravljeno..en x na teden sesa pa prah obrise...sem kar zadovolna...docim njegov brat totalno nasprotje (pomoje bi se prej v umazaniji zadusil kot da bi kaj popsravo)..me pa moti edino to da doma vse tak pazi in to,pri meni pa mece na vse konce in pol morm jaz pospravlat za njim-saj zdaj sem se ze par x razjezila pa ni sel prej domov dokler ni pospravo za sabo!ga bom ze naucila,par lekcij pa bo :lol:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 23. Dec. 2004 13:21

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:res je Finona ;) vse je odvisno od vzgoje, koliko se je mama ukvarjala s sinckom, kako so imeli doma, ce je tudi fotr kdaj prijel za delo, pol pa itak sin vidi in se bo se on tako ukvarjal s svojo zeno. drugace pa moskega ne mors kr prisilt da bi za sabo pospravljal, pac ce nima take "vzgoje" *ebiga

njinsa pinjsa, a me zajebavas?! :yau:

bravo commandyka...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 23. Dec. 2004 14:48

Gregor napisal/-a:
puma napisal/-a:enostavno ne pospravljaj za njim.

Heh, tuki imamo pa moški velik toleračni prag za razmetano. Tako da je velika verjetnost, da bo pač ženska pospravila. Tako pač je...

Glede življenja skupaj pa... Vse je skupek kompromisov. Mislm pa, da mamo moški pa ženske drugačen občutek za razmetano. Kar je za nas nekaj v okvirih normale. Se vam zdi kot da bi treščila atomska bomba...

hmm ... me zanima kako hitro bi se atomska bomba pospravila,če bi se sostanovalka preselila v drugo stanovanje?
Uporabniški avatar
redlion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2004
Kraj: strawberry city

Neprebrana objavaNapisal/-a redlion » 23. Dec. 2004 19:45

moj je se bolj priden za pospravljanje kot js.. vsako nedeljo posesa in pobrise prah.. tut kej zlika ce je treba.

men se pa ne lubi lih najbolj.. mi je vcasih prav nerodno :oops:
Uporabniški avatar
redlion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2004
Kraj: strawberry city

Neprebrana objavaNapisal/-a redlion » 23. Dec. 2004 19:46

pa vcasih mi zatezi da bi lahko kaj pospravla za sabo :oops:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov