Moški in pospravljanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Kako naj mojega moškega zdresiram, da bo pospravljal za sabo? V kratkem se imam namen preseliti k njemu (sva na novo opremila stanovanje), pa se bojim, da bom kar jaz čistilka. Moj dragi je strašno zaposlen in čist razumem, da je utrujen in da se mu ne ljubi potem še pucat. Ampak tud jaz sem zaposlena in tisto urico, ki jo imam zase, bi rada porabila še kako drugače, kot pa da pobiram umazane nogavice (ki jih spusti na tla - ZRAVEN KOŠA ZA PERILO). Tud krožnika od malce ne pospravi v pomivalni stroj! Sej sem in tja dobi napad pospravljalne mrzlice, ampak to tedaj, ko ga ornk nakurim, sam žez kak dan je pa spet po starem! :ertrink:
A ma kera kak nasvet?
A ma kera kak nasvet?
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Tut mene je blo strah tega, preden sem se preselila k fantu, ampak se je na koncu izkazalo, da sva ful dober team. Načeloma perem in likam jaz, kuhava in pospravljava pa oba,saj je to za naju postal prav posebni ritual - zraven poslušava glasbo, se vmes hecava in tut men se je pospravljanje prav prikupilo.
Tko da ne komplicirat, dokler ni treba - najprej zaživita skupaj, potem se pa itak navadiš, da vse probleme rešuješ sproti! Pa velik ljubezni pod eno streho vama želim...
Tko da ne komplicirat, dokler ni treba - najprej zaživita skupaj, potem se pa itak navadiš, da vse probleme rešuješ sproti! Pa velik ljubezni pod eno streho vama želim...
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
jaz pa mojga že zdaj poskušam navajat na red ko še ne živiva skupaj, ampak mi ne uspeva najbolje - vsaj kar se tiče pospravljanja oblačil, vse namreč zmeče kar na tla .no ja, ampak vsaj skuha kaj dobrega, potem pa še posodo pomije-seveda ga moram potem na veliko pohvalit, češ, kak si ti priden...
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
enostavno ne pospravljaj za njim.
in kar se tiče skupinskiih nalog ne vidim koliko je to fer, da ona lika in pere medtem ko on s skupjo pomočjo pospravi mizo ..haloo
in ne razumem, ženska se vstane zjutraj, gre v službo, dela enako kot moški in ko oba prideta domov, mu mora ona zaploskat, če po kosilu, ki ga je ona pripravila, on svoj kroznik in žlico da v pomivalni stroj
pravila določi na začetku, preden se vseliš k njemu, če ne, boš postala med drugim njegova čistilka.
in kar se tiče skupinskiih nalog ne vidim koliko je to fer, da ona lika in pere medtem ko on s skupjo pomočjo pospravi mizo ..haloo
in ne razumem, ženska se vstane zjutraj, gre v službo, dela enako kot moški in ko oba prideta domov, mu mora ona zaploskat, če po kosilu, ki ga je ona pripravila, on svoj kroznik in žlico da v pomivalni stroj
pravila določi na začetku, preden se vseliš k njemu, če ne, boš postala med drugim njegova čistilka.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jst se bom pa malo pohvalil, namrec sam kuham, pospravljam, likam, perem.. sj to tipa ne mors kr tko navadt, mora imeti zeljo za tem, jst jo pac imam
tako da moja zena bo uzivala
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- krEna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:jst se bom pa malo pohvalil, namrec sam kuham, pospravljam, likam, perem.. sj to tipa ne mors kr tko navadt, mora imeti zeljo za tem, jst jo pac imam
hehe...potem bi se midva full kregala k jst tud full rada pospravlam in me sploh ne moti ce vse mene pocaka!
(a bi to pol tko zgledal, k u uni reklami: "draga nocoj bom jas skuhal (al pomil al kaj je ze blo), "... "ne dragi nocoj sem jaz na vrsti...." itd.....)
JOKE!
Je pa lepo slisat da se kje najde kdo ki zna mal za red poskrbet! K vecina osebkov moskega spola je itak prepricanih da so zenske na svet zato da za njimi pospravljajo...in to zato ker jih je tako mamica navajala ze od zgodnjega otrostva!
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jz pa mam rada moj ustvarjali nered.Pa niam rada tk tisto vse na crtice pospravleno pa neke strogosti. Ne wem piskri me bojo wedno pocakali,tk da lahko bol pol umijem pa to ne.Sam ce so v bani lasi mi gre na zivce.
Drugace pa ce kaj po tleh lezi...ija se pač prek stopi kje je pa tu problem.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:jst se bom pa malo pohvalil, namrec sam kuham, pospravljam, likam, perem.. sj to tipa ne mors kr tko navadt, mora imeti zeljo za tem, jst jo pac imam
Ampak mene pa zanima, a je to, kar ti pišš kle gor vse res al mal nabijaš. Ker karkol o seb napišš al pa tvoje mišljenje- vse je tko, da bi vsaka dol padla: pridn si, pošten, ne bi varal, dost keša zaslužš......pa še lep si baje.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
¤MajC¤ napisal/-a:Jz pa mam rada moj ustvarjali nered.Pa niam rada tk tisto vse na crtice pospravleno pa neke strogosti. Ne wem piskri me bojo wedno pocakali,tk da lahko bol pol umijem pa to ne.Sam ce so v bani lasi mi gre na zivce.
Hehe, od kot mi je že to znano? Drugače pa mam včasih na mizi kar dosti stvari nadevanih, ko je pa treba kaj pospravit pa pozabim kaj sem dal v katero škatlo, pa to
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
uršy napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:jst se bom pa malo pohvalil, namrec sam kuham, pospravljam, likam, perem.. sj to tipa ne mors kr tko navadt, mora imeti zeljo za tem, jst jo pac imam
Ampak mene pa zanima, a je to, kar ti pišš kle gor vse res al mal nabijaš. Ker karkol o seb napišš al pa tvoje mišljenje- vse je tko, da bi vsaka dol padla: pridn si, pošten, ne bi varal, dost keša zaslužš......pa še lep si baje.
ah ja prelepo da bi blo res?
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
hmm, kaj pa, ko fanta mama ne nauči likat, prat, obešat perilo, prah brisat, kuhat ipd. in avtomatično pričakuje, ko je punca na obisku, da bo ona pomagala kosilo pripravit za njega??
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
uršy napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:jst se bom pa malo pohvalil, namrec sam kuham, pospravljam, likam, perem.. sj to tipa ne mors kr tko navadt, mora imeti zeljo za tem, jst jo pac imam
ne vem zakaj bi nabijal, pac imel sem/imam tako zivljenje, da moram sam zase tako, ce hocem kej pojest, si moram sam skuhat, ce nocem bit "umazan" moram si oprat, polikat... drgac pa sm ful posten, pa tudi varal nebi nikoli, hm ne vem ce sem priden, dnar pa itak gre...
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
puma napisal/-a:enostavno ne pospravljaj za njim.
Heh, tuki imamo pa moški velik toleračni prag za razmetano. Tako da je velika verjetnost, da bo pač ženska pospravila. Tako pač je...
Glede življenja skupaj pa... Vse je skupek kompromisov. Mislm pa, da mamo moški pa ženske drugačen občutek za razmetano. Kar je za nas nekaj v okvirih normale. Se vam zdi kot da bi treščila atomska bomba...
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Uf ne maram takih moških. Če moj nebi pospravljal za sabo, bi bu dala "lekcije", nisem jaz služkinja, da bom celo življenje za njim pospravljala, prala, kuhala....nok, vsak neki, ne pa vse ženska, kot da smo v praveku.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov