Moški in ples

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 01. Jun. 2009 16:08

Ja zgleda, da moški in ples res ne gre skupaj.... Tud js svojga prepričujem, da greva na tečaj plesa, pa se mi samo nasmeji.... Ne pleše rad in niti nima želje po tem da se nauči...

Sem pa enkrat imela res srečo..... Ker res rada plešem (vsak dan bi lahko plesala po več ur :)).... S fantom sva vsak tedn hodila plesat.... Vzela sva si en dan v tednu in sva skoraj celo noč preplesala.... Ni večjega užitka... Samo se je zveza končala in potem tud plesa ni blo več tolk :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 02. Jun. 2009 19:40

zlo redki na mojo ogromno zalost...in moj ni med njimi :cry:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 03. Jun. 2009 17:03

Jz fuul rada plešem, ampak se mi paše pr plesu čist znoret, tko da mi je najboljš, če nisem lih v paru, ker se najraj "razmetavam" na kak kul rock, drum and bass, house ... Tko da če smo kje zuni, mi bolj kot ne ne paše, če se mi kak tipo nalima zraven.

Če govorimo tle o plesih, k se plešejo v paru. Valčki in podobne zadevice so moja nočna mora. Bi pa z veseljem probala kak swing, k mi tko noro zgleda. :cool: Pa ajde salso, da bom enkrat, ko bom končno pristala na Kubi, znala mal zašejkat in se ne bom počutila k najbl retardirana oseba brez kakršnekoli koordinacije in občutka za ritem.

Če grem nazaj na plesanje v klubih, mi je bla pa enkrat ful luštna situacija, k me je v Londonu u enmu indie klubu en tipo prjel pa začel plesat z mano, tako mal funky varianto (ne uno tipično naše, k dobiš tipa k pijavko zadi oz. ponavad pač z drugimi nameni, ne z namenom plesat), sva odplesala na en komad in se mi je zahvalu in šou naprej po svoje plesat. Res simpatično. :)

Pa druga situacija, k mi je bla kul, je pa k sva bla z enim znancem tle pr nas u enmu rock lokalu skp sama uzuni, in sva tut celo noč muvala na plesišču. Sam to je blo bl razmetavanje pa skakanje kukr neko plesanje, tko da ne vem, če šteje, ampak definitivno poba ni visel cel večer ob šanku, kar je kul.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 03. Jun. 2009 19:06

Moj dragi tudi rad pleše. Če pa ima v krvi še kaj alkohola, še bolj rad pleše. Takrat celo bolj rad kot jaz. In potem moram jaz njega prosit, da bi si malo odpočila :). Ja faca je no... Enkrat, ko sva plesala, je imel malo alkota v krvi. In sva plesala čisto pod odrom. Nekako sem ga poskušala postopno speljati na sredino ali k robu. Pa mi ni najbolj uspelo. Me je nazaj pod oder potegnil. Tečaj zaenkrat pri nama ne pride vpoštev - narava najine službe in razdalja med nama.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Wolf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Wolf » 29. Sep. 2009 17:51

Lep pozdrav!
Mislim, da podobna tema ne obstaja, glede na to, da sem že prej prebiral forum.
Zanima me kaj dekleta mislijo o moških, ki ne znajo ali nočejo plesati.
Kako je z vašim partnerjem?
Sam sicer zelo dobro in rad plešem in si sploh ne znam predstavljati, da bi se znašel v situaciji, da moje dekle ne bi hotelo plesati.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 29. Sep. 2009 18:05

Moj tud ne pleše pa kaj....Nevem mene to ne moti,če hočm plesat grem pač sama,lahk pa zraven mene stoji in njemu plešem kar pa mislm da mu še najbolj ugaja,s tem ga zapeljujem in mi je všeč :D bolš,da tip ne pleše če ne zna k da se sramoti okol,če pa zna pa še tok bolš :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Sep. 2009 18:26

Moj sploh noče plesat. Posledično se tudi ni hotel naučit, razen maturantskega, v kar si pač na nek način "prisiljen".

Pa ne vem, zakaj je tak smotan. Ko ma res ful občutek za ritem, no mogoče bi bla mal težava zarad ogromne razlike v višini, ampak to bi se že zmenla :razz:
Jaz ga ne silim. Če mu ne paše, mu pač ne paše. Plesala sva samo 1x, ko še nisva bila par in je bil full nažgan :D To je blo tudi zanj edinič razen na maturantskem.

Jaz pa rada včasih zaplešem, če se vrti glasba po mojem okusu in je primerno vzdušje. Pač plešem s kom drugim, ne z njim.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 29. Sep. 2009 18:31

mojmu tipu se zmesa k sva sama pa prou lustn zgleda sam da bi pa v javnosti....samo ce bi mu obljubila 10 000 eur
:tanz:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Sep. 2009 18:32

moj pa ful rad plese, jaz pa ne! :D pac ne znam :D je problem sramezljivost, ker ce se mal napijem pol pa kr gre :P
kar se tice tistih plesov v dvoje, pa sva se letos misla vpisat v tecaj, sam zgleda nic ne bo...ampak enkrat se bova :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Sep. 2009 18:38

Wolf napisal/-a:Lep pozdrav!
Sam sicer zelo dobro in rad plešem in si sploh ne znam predstavljati, da bi se znašel v situaciji, da moje dekle ne bi hotelo plesati.

pa imaš trenutno punco? :)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 29. Sep. 2009 18:39

Jochie napisal/-a:
Wolf napisal/-a:Lep pozdrav!

pa imaš trenutno punco? :)

sam res...kaj pa ce samo mislis da dobr pleses :razz: ?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Sep. 2009 18:45

meni se tole zdi kot oglas...v smislu...95% moških so hlodi, jaz rad plešem in "dobro" plešem, punce, javite se, če hočete imeti "plesalca" za fanta... :D
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Sep. 2009 18:59

Jochie ti zadne cajte v vsem ka nekdo napiše vidiš ženitvene oglase... :roll:

drugač pa moj tud ni varjante da bi se zmogo plesat, razn na kake partyje al pa kak reggie. tak da plesat hodim sama... :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Sep. 2009 19:12

kinna napisal/-a:Jochie ti zadne cajte v vsem ka nekdo napiše vidiš ženitvene oglase... :roll:

kaj misliš, kaj bi to pomenilo? :D
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 29. Sep. 2009 19:14

ta bo zih enkrat faj plesu....mal neumesna sam vseen
:D

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=54842

Vrni se na O moških