Moški in ples
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
uh...zmeri sem mela "čudaške tipe" ki niso znali al pa niso hotli plesat, ker niso znali...zdej mam pa končno enga, ki uživa v plesu in mu ples predstavlja užitek in razume, da je ples "pogovor dveh teles". nisva hodila v noben tečaj ampak lahko bi rekla da po svoje obvladava in najraje pleševa twix in salso
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Moram priznat, da me ta disko glasba, oziroma tecno, house, rnb, rock...... sploh ne pritegne, vsaj kar se plesa tiče.
Če sem pa na swingu ali kakšna salsa pa tango, pol se pa pleše do jutra Čeprav sem v tangu še zelo lesen
Sem bolj staromoden. Meni je super stara glasba pa ljudje, ki so res prišli plesat ne pa f** fehtat pa pit. Sploh je bilo super še ko je bil lunapark ob torkih nabito poln pa kamorkoli si se obrnil je nekdo plesal. Če si hotel plesat si najbližjo punco zagrabil oziroma so bolj pogosto punce koga zgrabile in si šel plesat. En komad si odplesal pol si pa že drugo iskal.
Če sem pa na swingu ali kakšna salsa pa tango, pol se pa pleše do jutra Čeprav sem v tangu še zelo lesen
Sem bolj staromoden. Meni je super stara glasba pa ljudje, ki so res prišli plesat ne pa f** fehtat pa pit. Sploh je bilo super še ko je bil lunapark ob torkih nabito poln pa kamorkoli si se obrnil je nekdo plesal. Če si hotel plesat si najbližjo punco zagrabil oziroma so bolj pogosto punce koga zgrabile in si šel plesat. En komad si odplesal pol si pa že drugo iskal.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Pri meni je pa glih obratno sploh ne znam plesat. Nisem plesala niti na maturancu. On pa zelo rad pleše. Jaz pa nočem z njim plesat,ker se mi zdi,da mu delam sramoto
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Uf.. moski in ples..
Jaz sem lubija prepricevala dve leti da bi sla skupaj na tecaj klasicnih plesov (mi je pred kratkim uspelo yeeee!) ampak njegov izgovor je bil da je moral z vsemi bivsimi hodit na te tecaje + je vsega skupaj plesal 9 let.. D:
Sedaj mi je pa skoraj malo zal, da sem ga spravla na tecaj ker on.. no ja obvlada. In njemu je itak cudno da kako jaz ne obvladam.. mislim halo ko pa on ja zna? V glavnem bil bi prekleto slab ucitelj..
Ja no, je pa res lustno plesat.. V bistvu krasno..!
Jaz sem lubija prepricevala dve leti da bi sla skupaj na tecaj klasicnih plesov (mi je pred kratkim uspelo yeeee!) ampak njegov izgovor je bil da je moral z vsemi bivsimi hodit na te tecaje + je vsega skupaj plesal 9 let.. D:
Sedaj mi je pa skoraj malo zal, da sem ga spravla na tecaj ker on.. no ja obvlada. In njemu je itak cudno da kako jaz ne obvladam.. mislim halo ko pa on ja zna? V glavnem bil bi prekleto slab ucitelj..
Ja no, je pa res lustno plesat.. V bistvu krasno..!
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
chiqqa napisal/-a:spermij napisal/-a:Ker je fejst.Mahagonij napisal/-a:Kva so zdej vsi tipi navalili na salso kot mutav na telefon?
glejte filmčke salse na youtubu..sami Mehkiji hahaha
Kaj naj rečem. Tele noro, kaj čmo.
Drugače je salsa čisto všečna, ampak swing je tak bolj poskočem
You dont need a thing if you aint got that swing
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- Guardian
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
No moje mnenje je takšno...tisti uvodni članek, ki je v linku je napisal en primitivec;) Tisti avtor bi označil vse moške profesionalne plesalce za gay-e in to še celo zaničevalno, kar je sploh neumesno, medtem ko imajo ti plesalci en super poklic, plesati in to še plesati skupaj z tako lepimi dekleti...
Druga stvar je pa tole...ko smo preplesali marsikater lokal smo celo naleteli na eno punco, s katero sva se vedno dobivala za ven, vedno za žurat in obvezno vedno tam, kjer se je plesalo...družba ga je pila, midva pa sva bila sposobna preplesati dobesedno cel večer, da sva bila dobesedno "mokra". Kaj ti naredi 4-5ur plesa, lahko poizkusite sami;)) In blo je zakon...niti jaz nisem čutil nič do nje, niti ona, ujela sva se pa božansko - na plesišču hehe...
Pač vsak rad nekaj počne...jaz pač rad vse, torej če bo vredu družba, če bom fajn razpoložen, vsekakor tudi ples...in ne bom se oziral na nikogar, razen na mojo soplesalko, da drživa skupen korak.
To je to;)
Druga stvar je pa tole...ko smo preplesali marsikater lokal smo celo naleteli na eno punco, s katero sva se vedno dobivala za ven, vedno za žurat in obvezno vedno tam, kjer se je plesalo...družba ga je pila, midva pa sva bila sposobna preplesati dobesedno cel večer, da sva bila dobesedno "mokra". Kaj ti naredi 4-5ur plesa, lahko poizkusite sami;)) In blo je zakon...niti jaz nisem čutil nič do nje, niti ona, ujela sva se pa božansko - na plesišču hehe...
Pač vsak rad nekaj počne...jaz pač rad vse, torej če bo vredu družba, če bom fajn razpoložen, vsekakor tudi ples...in ne bom se oziral na nikogar, razen na mojo soplesalko, da drživa skupen korak.
To je to;)
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]