Moški in ples
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
inaa napisal/-a:mogoce ves za kaki tecaj swinga na gorenjskem?! mal sm brskala po internetu in nism najdla kasnih koristnih inf..
Vem da imajo vsake toliko časa v kranju bolj natančno Mitnica swing večere. Osebno še nisem bil tam je pa menda kar zabavno.
Lahko malo povprašam naokoli, če ne pa prideš v Ljubljano pa ti jst malo pokažem kako se rečem streže
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
niinii - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Jaz ful rada plešem, pa če ni kakega deca v bližini, pa pač s puncami plešemo. Sicer ni tolk luštn, ampak... Drugače je pa pr meni podobno kot pr *mala*, če mam partnerja k zna vodit, je dobr ful, če pa ne zna, pa začnem jaz neki po svoje, je pa katastrofa
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Jaz rada plešem, moj pa ni šans, da bi plesal (ne v paru, ne posamično, tud na maturanskem ni plesal). Obstajajo sicer govorice, da je 1x v stanju hude pijanosti plesal (kar on vstrajno zanika, ostalim pa glede na promile alkohola v njihovi krvi tudi ni za verjet).
Pač plešem z drugimi.
Pač plešem z drugimi.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Moj je pravi perfekcionist in ker misli, da plesat ne zna potem raje ne pleše ima pa baje željo, da bi znal ... sama ga v ples ne silim sem mu pa povedala, da jaz ples zelo ljubim ... zato sm neskončno vesela če kdaj zapleševa in ni važno kje in kdaj, če kdo vidi ali pa ne !
Za tipa je ples v diskačih neko zveranje in ceni bolj ples v parih pa tudi tako, da se vidi da nekdo zna plesat ... Zato če hočem plesat, grem ven z frendico ali pa doma plešem po stanovanju ... bolje to, kot nič ...
In punce ne kritizerat tipa če se potrud plesat z vami pa tudi če se lomi in ne pozna korakov in ne pleše po ritmu ... važno je da se potrudi in to cente !
Mojmu gre za moje mnenje prov fajn, sam on pravi, da se lomi ...Ples je itak ena predigra za sex če maš tipa seveda...drgač je pa to šeena rekreacija, kot je npr. tek,fitness...
Za tipa je ples v diskačih neko zveranje in ceni bolj ples v parih pa tudi tako, da se vidi da nekdo zna plesat ... Zato če hočem plesat, grem ven z frendico ali pa doma plešem po stanovanju ... bolje to, kot nič ...
In punce ne kritizerat tipa če se potrud plesat z vami pa tudi če se lomi in ne pozna korakov in ne pleše po ritmu ... važno je da se potrudi in to cente !
Mojmu gre za moje mnenje prov fajn, sam on pravi, da se lomi ...Ples je itak ena predigra za sex če maš tipa seveda...drgač je pa to šeena rekreacija, kot je npr. tek,fitness...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov