Moški in ples
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Če partner ne zna oziroma noče plesat, ga pač ne bom silila in ga v to prepričevala, če mu ni.
Moj se tu pa tam spomne, da bi zaplesala, ni pa neki privrženec plesa. Tak da takrat k se ponudi, izkoristim priložnost Sicer pa tudi sama nisem neka oboževalka plesa nasploh.
Moj se tu pa tam spomne, da bi zaplesala, ni pa neki privrženec plesa. Tak da takrat k se ponudi, izkoristim priložnost Sicer pa tudi sama nisem neka oboževalka plesa nasploh.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Jaz ful rada plešem, moj pa tudi, sam je žal premalo priložnosti za izživljanje najinega navdušenja. Včasih se za trenutek zavrtiva tud doma v dnevni sobi. Se strinjam ja, da je full seksi, če tip obvlada ples...Kar čutiš neko energijo...
če moj ne bi znal plesati? Ne vem, kako bi reagirala, ker nimam take izkušnje. No, če sodim po drugih stvareh (npr. ne vtikam se v to, kako se oblači, kakšne hobije ima..., ne silim ga v stvari, ki jih sam ne želi...), to najbrž ne bi bil prevelik problem. Je pa seveda itak fajn, da rad pleše in sem tega zelo vesela.
če moj ne bi znal plesati? Ne vem, kako bi reagirala, ker nimam take izkušnje. No, če sodim po drugih stvareh (npr. ne vtikam se v to, kako se oblači, kakšne hobije ima..., ne silim ga v stvari, ki jih sam ne želi...), to najbrž ne bi bil prevelik problem. Je pa seveda itak fajn, da rad pleše in sem tega zelo vesela.
- Trkaj
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jack Daniels saves the day:)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moj uradno ne pleše edino ko je malce pod vplivom alkohola, pa brez problema.
Ali pa včasih doma v dnevni se mal zavrtiva ali ponoči sredi ceste. (ko ima on nore ideje in želje po plesu).
Ne gre mu ravno plesanje, ampak ni pa tak hudo.
Sama precej rada plešem, tako da se komot zavrtim s kakšnim kolegom (dobro plešem le, če soplesalec dobro pleše, drugače zna biti katastrofa).
Ali pa včasih doma v dnevni se mal zavrtiva ali ponoči sredi ceste. (ko ima on nore ideje in želje po plesu).
Ne gre mu ravno plesanje, ampak ni pa tak hudo.
Sama precej rada plešem, tako da se komot zavrtim s kakšnim kolegom (dobro plešem le, če soplesalec dobro pleše, drugače zna biti katastrofa).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, how true..Trkaj napisal/-a:Jack Daniels saves the day:)
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ty napisal/-a:A kod pozna kakšno plesno šolo,kjer se učijo vse vrste plesa...ter da je to združeno v en tečaj ?
V Plesni šoli Urška se lahko prijaviš na tečaj družabnega plesa, kjer se naučiš kar nekaj plesov recimo: počasni valček, dunajski valečk, foxtrot, cha cha, rumba, samba, disco fox, techno swing, salsa, tango, jive, two step.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst ful rada plešem, ampak nekak grem zdj bolj malokrat še. Bivši niso bili lih neki navdušeni nad plesom, razen po kakšnem kozarčku ali dveh se jih je dal prepričat v ples. Sem pa lani prepričala kolega, da greva na tečaj družabnih plesov v Urško in je bil čist navdušen, sploh ko je po koncu tečaja ugotovil, koliko žensk pada na tipe, ki se znajo zavrtet na plesišču Tako da je letos sam predlagal, če greva na tečaj salse in v pondeljek začneva (če ne bo kaj vmes pršlo). Je pa tako, da sama dobro plešem, če tip zna dobro vodit, ker drugače se zgodi, da greva vsak v svojo smer
Če tip ne pleše, me to ne moti, samo naj me ne gleda poj grdo, če zaplešem s kom drugim. Lani, ko sva s kolegom hodila na plesne, sem mela tipa, ki je sicer tega kolega dobro poznal, ampak je vseen kdaj imel kakšne neumne komentarje (v smislu, da tip gre na plesne samo pred poroko oz. če hoče eno žensko upecat ).
Če tip ne pleše, me to ne moti, samo naj me ne gleda poj grdo, če zaplešem s kom drugim. Lani, ko sva s kolegom hodila na plesne, sem mela tipa, ki je sicer tega kolega dobro poznal, ampak je vseen kdaj imel kakšne neumne komentarje (v smislu, da tip gre na plesne samo pred poroko oz. če hoče eno žensko upecat ).
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Js obožujem ples, tko da ne grem nikol vn da ne bi šla mal densat.. Je pa mal problemček mojga spravt na plesišče. Ampak sm pogruntala, da ko spije kak kozarček, pol pa že začne z ritko migat
Bi pa nardila vse, da bi ga spravla na kak tečaj.. sm mu že velikrat omenla, da bi ful rada šla, tko da če ne bom tega enkrat dosegla zlepa, se da tut zgrda (da grem s kakim frendom k rad pleše na tečaj)
Bi pa nardila vse, da bi ga spravla na kak tečaj.. sm mu že velikrat omenla, da bi ful rada šla, tko da če ne bom tega enkrat dosegla zlepa, se da tut zgrda (da grem s kakim frendom k rad pleše na tečaj)
-
*Lally* - Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:^^ ja midva sva šla na tečaj in je biu itak tok trd da sm komi čakala da je blo konc.. nč si ni zapomnu, mim ritm, trd je biu ceu.. skratka..
Bom še mal počakal z najinim tečajem pa ga bom rajš večkrat napila.. (sicer pa mogoče pomaga, da naju prijavim na tečaj in da vsakič 2 ure prej 2 takratka rukne)
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
*Lally* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ja midva sva šla na tečaj in je biu itak tok trd da sm komi čakala da je blo konc.. nč si ni zapomnu, mim ritm, trd je biu ceu.. skratka..
Bom še mal počakal z najinim tečajem pa ga bom rajš večkrat napila.. (sicer pa mogoče pomaga, da naju prijavim na tečaj in da vsakič 2 ure prej 2 takratka rukne)
Mogoče bi bilo namesto da se vpisujete na razne tečaje, svojega ljubega peljale v kakšne bare kjer plešejo? Torej ga pelješ v en bar na pijačo in "čisto" po naključju imajo tam kakšen začetniški tečajček za salso ali tango...
In mu bo mogoče lažje pristopiti do plesa pa še lahek dostop do pijače za pogum
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
*Lally* - Komunikatorka
obliterator napisal/-a:*Lally* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ja midva sva šla na tečaj in je biu itak tok trd da sm komi čakala da je blo konc.. nč si ni zapomnu, mim ritm, trd je biu ceu.. skratka..
Mogoče bi bilo namesto da se vpisujete na razne tečaje, svojega ljubega peljale v kakšne bare kjer plešejo? Torej ga pelješ v en bar na pijačo in "čisto" po naključju imajo tam kakšen začetniški tečajček za salso ali tango...
In mu bo mogoče lažje pristopiti do plesa pa še lahek dostop do pijače za pogum
Sm tut na to že pomislna.. Mogoče veš kje in kdaj so ti tečaji?
Pred leti vem da je blo na Gradu Kodeljevo.. Je še vedno?
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Na žalost kodeljeva ni več.
Oh to so bili stari dobri časi ko smo se vsi swingerji dobili na kupu pa ples do zore. Potem so pa zavohal dnar in so se razbil tako da na žalost ni več enega mesta za ples ampak jih je več. Praktično vsak ki poučuje swing ima svoj bar kamor hodjo plesat. Če boš malo po netu posrfala boš sigurno našla. Vem pa za enega kjer plešejo in je kar fajn, občasno tja zaidem.
link : http://www.swingkids.si/?page_id=358
Salsa je bolj razširjena in je tudi lažje najti kraj za ples. Pobrskaj malo sigurno boš kaj našla. V teh barih sem se naučil vse kar znam pa še mojo boljšo polovico sem tam spoznal. Samo pazi da ga ne bojo punce pohopsale. Ker če znaš tip plesat ga v takšnih barčkih punce ne spustijo iz rok
Oh to so bili stari dobri časi ko smo se vsi swingerji dobili na kupu pa ples do zore. Potem so pa zavohal dnar in so se razbil tako da na žalost ni več enega mesta za ples ampak jih je več. Praktično vsak ki poučuje swing ima svoj bar kamor hodjo plesat. Če boš malo po netu posrfala boš sigurno našla. Vem pa za enega kjer plešejo in je kar fajn, občasno tja zaidem.
link : http://www.swingkids.si/?page_id=358
Salsa je bolj razširjena in je tudi lažje najti kraj za ples. Pobrskaj malo sigurno boš kaj našla. V teh barih sem se naučil vse kar znam pa še mojo boljšo polovico sem tam spoznal. Samo pazi da ga ne bojo punce pohopsale. Ker če znaš tip plesat ga v takšnih barčkih punce ne spustijo iz rok
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov