Moški in ples
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
- Deedee91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
hja pri meni je pa tak ..
jaz sem zelo navdušena plesalka..
priznam, da valčka pa teh standardnih plesov ne znam ravno najboljše, ker se jih nikoli nisem učila.. mam pa namen.. za vse še bo čas..
je pa problem, da moj NErad pleše.. kar me sicer tako daleč ne moti .. okei ja, želela bi si, da bi delil to navdušenje z mano.
je pa problem, da se mi bliža maturantski in sem ga vprašala, če bi plesal z mano, ampak ok ne.. silit ga tudi ne mislim ..
malo nerodno postane, če smo kje na veselici, pa on nebi plesal, pa to .. pa si mislim, komu na čast, to delam, pa jaz tebe tu čakam, da bi se zgano, ko pa je toliko žrtev želnjih plesa tukaj
zna bit to problem ja, ko se gre za plesanje, pa je en tak, drug čisto drugače.. moje mnenje
jaz sem zelo navdušena plesalka..
priznam, da valčka pa teh standardnih plesov ne znam ravno najboljše, ker se jih nikoli nisem učila.. mam pa namen.. za vse še bo čas..
je pa problem, da moj NErad pleše.. kar me sicer tako daleč ne moti .. okei ja, želela bi si, da bi delil to navdušenje z mano.
je pa problem, da se mi bliža maturantski in sem ga vprašala, če bi plesal z mano, ampak ok ne.. silit ga tudi ne mislim ..
malo nerodno postane, če smo kje na veselici, pa on nebi plesal, pa to .. pa si mislim, komu na čast, to delam, pa jaz tebe tu čakam, da bi se zgano, ko pa je toliko žrtev želnjih plesa tukaj
zna bit to problem ja, ko se gre za plesanje, pa je en tak, drug čisto drugače.. moje mnenje
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
joj jas pa tko rada plesem.. ampak moj nima pojma o plesu.. Prau zalostno. Ker ko keri fant dobro plese te ze to rajca. Morte priznat ..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^js tut priznam omg ko sm bla na kreti so meli v enem hotelu animacije in sm non stop dol hodila ko so eni ful dobri tipi vodli ples v bazenu omajgad kok sta plesala prav nism mogla odtrgat pogleda...pa da te tak po plesu sam se zagrabi, je ze vsa predigra opravljena....hahah
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
a zato so ble nekatere punce kar mokre tam dol jst sm pa vedno mislu da so se polile deaaammnn
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js sm res misnla da je to kasna agencija al kej tazga k si zrihtas tipa za na plesne in sm ugotovila da sm se reeessss fajn zmotila
drugac so pa zlo simpaticni morm rect, fajne koreografije majo kar sm vidla pa zlo lepe namene (kar sm prebrala)
drugac so pa zlo simpaticni morm rect, fajne koreografije majo kar sm vidla pa zlo lepe namene (kar sm prebrala)
Zivljenje je piskotek!
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
purple_rain napisal/-a:Me veseli, da nisem edina "čudna".Tearjerker napisal/-a:Jaz pa priznam, da me tipi ki plešejo prav odbijajo. Se mi sicer s samim plesom ne zdi ni nič narobe, še več, zdi se mi krasna oblika umetnosti (no, pa tu ni govora o polkah na veselicah in opičjem zvijanju pijandur v diskačih). Sama nisem nikoli bila navdušena nad plesom, če se že po sili razmer najdem nekje, kjer je plesna glasba in se pleše, ostanem v kotu s svojim pirom in čakam odhod. Zato jaz in tip, ki rad pleše, nikakor nisma za skupaj, ker tu ne bi našla skupne točke.
Eni pač ne plešemo, pika stop. Se me ne da prepričat.. ok, ja, da se v zasebnosti doma z dragim mal stiskava in guncava, se je že zgodilo, kaj več od tega (ples-wise) pa pač ne.
Še ena taka... se pofočkam
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ples je super z mojmu sva bla na tečaju in je blo super drgač pa doma navijema musko in pleševa obadva tak da se fajn znorima a ne.... vzuni pa tut včasih zaplešema če je pravi trenutek in je full fajn res je fajn se vredi naplesat pa napet
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Jaz pa ful rada plešem...plešem kjerkol se le da Moj fant tud pleše, ni tok navdušen k js, ampak vseeno. Me pa ne bi motlo, če ne bi hotu plesat...lahko plešem tud s kolegico, kolegom.
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Vidim da smo vse približno na istem.. hehe, jaz tudi ful rada plešem, moj pa sploh ne. sicer sem malo sama kriva, ker sem ga enkrat skritizirala, saj se je pred kakšnim letom začel "silit plesat", ker prej je vedno samo zraven šanka stal.. zdaj pa niti poskušat več noče.
meni so ful sexy tipi, ki znajo klubsko plesat, na house naprimer. strašno me pa odbija, če bi tip v lokalu želel z mano plesat na način v paru, da moram potem jaz pod njegovo roko, pa on pod mojo (ne vem, če si predstavljate..). taki plesi so mi čisto mimo.
meni so ful sexy tipi, ki znajo klubsko plesat, na house naprimer. strašno me pa odbija, če bi tip v lokalu želel z mano plesat na način v paru, da moram potem jaz pod njegovo roko, pa on pod mojo (ne vem, če si predstavljate..). taki plesi so mi čisto mimo.
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni je popolnoma vseeno, če moj partner pleše ali ne. Sama rada plešem, saj zato tudi grem ven ane. Moj bivši ni plesal, pa me ni motilo, ker itak ni bil tak tip moškega, ki bi to počel, ko smo šli ven.
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov