Moški in ples

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Sep. 2009 19:51

Moj fant pleše povprečno in tud željo po plesu ima povprečno...jaz pa nadpovprečno hehe. On to ve in...šteka če plešem še s kom drugim,medtem ko se njemu ne ljubi ali pa je zmatran....jz pač rabm to =)..ker sem tud sama plesalka

Če fant nebi sploh nikol hotu plesat...ma pomojm se nebi pretirano sekriala...ker mam prakso, da sem vedno dobila kakšno povabilo za ples...tako da tega ravno nebi stradala =) Bi ga pa mogoče poskušala naučit plesat če bi vsaj mal interesa pokazal
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 29. Sep. 2009 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Sep. 2009 20:38

Jaz pa priznam, da me tipi ki plešejo prav odbijajo. Se mi sicer s samim plesom ne zdi ni nič narobe, še več, zdi se mi krasna oblika umetnosti (no, pa tu ni govora o polkah na veselicah in opičjem zvijanju pijandur v diskačih). Sama nisem nikoli bila navdušena nad plesom, če se že po sili razmer najdem nekje, kjer je plesna glasba in se pleše, ostanem v kotu s svojim pirom in čakam odhod. Zato jaz in tip, ki rad pleše, nikakor nisma za skupaj, ker tu ne bi našla skupne točke.
Wolf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Wolf » 29. Sep. 2009 20:41

Jochie napisal/-a:meni se tole zdi kot oglas...v smislu...95% moških so hlodi, jaz rad plešem in "dobro" plešem, punce, javite se, če hočete imeti "plesalca" za fanta... :D

Ja jo imam in rada pleše :)
Zase mislim, da dobro plešem, kajti 6 let sem treniral ples.

Ti pa svetujem, da daš sam oglas, če iščeš punco, notri pa ne pozabi pripisat, da si hlod in ne znaš plesat :wink:
Moti me da je na forumu samo citiranje, tema je postavljena, napiši, če rad plešeš in kako je s tvojo partnerico, če jo imaš, ne pa da se obregaš ob mene.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 29. Sep. 2009 20:51

Pikolinca, midva sva skup leto pa pol, pa še kuj ne vem, če moj sploh pleše al ne...Nekak ni blo prave šanse, da bi se pokazal če zna al ne zna...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Sep. 2009 21:10

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Sep. 2009 21:47

Tearjerker napisal/-a:Jaz pa priznam, da me tipi ki plešejo prav odbijajo. Se mi sicer s samim plesom ne zdi ni nič narobe, še več, zdi se mi krasna oblika umetnosti (no, pa tu ni govora o polkah na veselicah in opičjem zvijanju pijandur v diskačih). Sama nisem nikoli bila navdušena nad plesom, če se že po sili razmer najdem nekje, kjer je plesna glasba in se pleše, ostanem v kotu s svojim pirom in čakam odhod. Zato jaz in tip, ki rad pleše, nikakor nisma za skupaj, ker tu ne bi našla skupne točke.
Me veseli, da nisem edina "čudna". :D
Eni pač ne plešemo, pika stop. Se me ne da prepričat.. ok, ja, da se v zasebnosti doma z dragim mal stiskava in guncava, se je že zgodilo, kaj več od tega (ples-wise) pa pač ne.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 02. Okt. 2009 18:14

Jaz sem pa takole včasih kar težko pri miru, moj fant pa zlo nerad pleše. Tud da bi mau migu ne, raje stoji čist pr mir, kot da bi ga kdo pribil na tla. Tako da je meni včasih prav čudno če plešem zraven, ne vem pa kako to zgleda na daleč.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 02. Okt. 2009 22:09

Uf najmanši problem. Če ne zna pač ne zna, saj tudi jaz ne :)
unique
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unique » 03. Okt. 2009 13:32

Moj kolega ob petkih in sobotah :wink: tudi noče plesat. Mi kr reče kajj boooš te plesala :P Pa se s frendicami in drugimi zadovoljim tačas. :cool:
It doesn't matter how many times you fall down, what matters most is how many times you raise. :)
unique
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a unique » 03. Okt. 2009 13:32

Moj kolega ob petkih in sobotah :wink: tudi noče plesat. Mi kr reče kajj boooš te plesala :P Pa se s frendicami in drugimi zadovoljim tačas. :cool:
It doesn't matter how many times you fall down, what matters most is how many times you raise. :)
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 03. Okt. 2009 18:42

...
Zadnjič spremenil aderyn, dne 05. Nov. 2017 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
There are no shortcuts to any place worth going.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 05. Okt. 2009 12:17

Jaz ful ful rada plešem in bi mi blo všeč, da bi tudi fant hotu/znal plesat...ampak če pa pač noče potem noče, sam nej pol ne zahteva da stojim pr miru z njim tko kt tud jaz ne zahtevam, da nej se nauči.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 05. Okt. 2009 21:08

moj pa ful dobr pleše (velik bol k js) pa tko na žurkah sploh noče z mano, pol pa vidm slikce k gre tko vn sam pa pleše :oops:
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 09. Okt. 2009 16:46

Tako kot pričakujem, da bo znal seksat, pričakujem tudi, da bo znal plesat in da ne bom jaz njega vodila na plesišču, ampak bo on vodil mene.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 10. Okt. 2009 20:15

Ubistvu nevem..ker sem malokrat tud jaz v življenju v situaciji, ko bi plesala..morda bi me motilo, če bi imela tako navado in neznansko željo po tem tko pa..niti ne opazim oziroma pač..nevem še. :D (in ja nisem 10let stara, tako je pač naneslo, da res nisem nikoli pretirano hodila v kake plesne klube ipd in ni bilo neke priložnosti za ples :))
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov