Moški in oblačila

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 19
Na forumu od: 21. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a dunjadunja » 08. Mar. 2008 12:08

Mene pa zanima, kako fantje gledate na oblačila, ki so bolj dekliška kot ženska? Se vam zdi zdajšnja moda (balerinke, oblekice, tunike, pentlje ipd.) na starejših puncah (18-30) ok ali se vam zdi preveč otroška, punčkasta?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Mar. 2008 12:34

ko jaz vidim žensko, mi je všeč ali mi pa ni všeč. pika. pa če ima na sebi armanija ali pa... seveda je stil zelo pomemben, še tako lepe rejverke z dudo jaz ne bi nikoli ogovoril.

itak se pa ženske oblačite zase, ne za moške (vsaj tako vse ženske zatrjujete), zato priporočam, da oblečeš tisto, v čemer se najbolj počutiš. in takrat boš prav gotovo všeč pravim fantom! :wink:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1085
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 08. Mar. 2008 13:43

^^mali dobr odgovor :P
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 631
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 08. Mar. 2008 16:25

Jochie napisal/-a:itak se pa ženske oblačite zase, ne za moške (vsaj tako vse ženske zatrjujete), zato priporočam, da oblečeš tisto, v čemer se najbolj počutiš. in takrat boš prav gotovo všeč pravim fantom! :wink:


ženske lažejo. :P če bi se jst oblekla tako, kot se najbolj počutim, verjetno ne bi bila preveč privlačna. dobro počutje, ki ga imaš ti v mislih, je v bistvu samozavest. ženska npr. obuje štikle, ker je potem bolj privlačna moškim, ker je privlačna moškim, se ji dvigne samozavest, se v štiklih kvazi dobro počuti. v tem smislu se ženske že oblačijo zase, ampak v osnovi pa zaradi moških. poleg tega pa ne samo zaradi moških, ampak pogosto tudi zaradi drugih žensk (ker so bolj kritične + tekmovalnost).
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2048
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 08. Mar. 2008 16:48

sam ženske se ponavadi oblačjo modno zarad drugih žensk. a mislš, da tipi vejo a so moderne ozke a široke hlače.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Mar. 2008 17:25

kajira, vem, da ženske lažejo, ampak če bi napisal, da se zenske oblačijo za moške (najprej moda potem počutje), bi me napadli z vseh strani, da to ni res! :D :D :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2048
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 08. Mar. 2008 17:32

buubbika napisal/-a:
densy napisal/-a:sam ženske se ponavadi oblačjo modno zarad drugih žensk. a mislš, da tipi vejo a so moderne ozke a široke hlače.


moj brat že :) :D


hhheeheh pa moj fnt k me more prenašat k mu kej razlagam od cun, čeprov me pomoje pol al pa še več ne posluša :D
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 631
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 08. Mar. 2008 17:43

jochie, sarkazem detektor se mi nekaj kvari. :P sicer pa - modno se oblačijo za ženske, seksi za moške.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2848
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Mar. 2008 19:08

Hm, ne vem, za koga točno nosm kaj točno, kr se ob oblačenju zanašam sam nase in na to, da je men kjut. Če to prtegne še druge, super, če ne, še zmer super.

U praktično usem, kar dam nase, ko grem med ljudi, se počutm sproščeno, udobno. Lih tko kt bi se u trenerkici in ohlapni majčki.

To, da ene hodjo po prstih deset centi višje kt bi drgač, da se morjo u usakmi izložbi čekirat, če jim zarad ultra miniča slučajn tamala ne zja vn, da zarad dve cifre pa pou premejhnga modrca ne smejo delat nenadnih gibou ... in se morjo ceu cajt (do pruga veceja, kjer se sesedejo od usega "napora") met pod kontrolo, je pač cena za (po njihovo) doseganje večjega učinka na ulci.

Če ne morjo bit samozavestne s prašnimi nogcami u flip-flopkah, pol nej pač "trpijo" :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1585
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 09. Mar. 2008 9:04

dunjadunja napisal/-a:Mene pa zanima, kako fantje gledate na oblačila, ki so bolj dekliška kot ženska? Se vam zdi zdajšnja moda (balerinke, oblekice, tunike, pentlje ipd.) na starejših puncah (18-30) ok ali se vam zdi preveč otroška, punčkasta?


Men se pa kot navajaš balerinke, oblekice, tunike, pentlje sploh ne zdijo moda (samo) za mlade. Se mi zdi, da je kr primerno za vse ženske no vsaj za tiste "starejše" punce od 18 do 30 :P

Sicer je pa pri meni tako - v prvi vrsti se oblačim zase, da se sama dobro/lepo/privlačno itd. počutim in nebi nikdar nekaj kar ni v mojem stilu nase navlekla samo zato, da očaram moškega. Je pa res, da se ženske povečini mal bolj ekstra potrudimo, ko želimo nekoga očarat :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 19
Na forumu od: 21. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a dunjadunja » 09. Mar. 2008 10:27

Hvala za vaša mnenja. Res je, da se punce oblačimo v tisto, kar je nam všeč, ampak pri tem pa vseeno - še posebej takrat, ko gre za koga posebnega - mislimo tudi na to, kako bo to učinkovalo na druge. In načeloma tudi meni ni (tko) pomembno, kaj si bojo mislili ostali, ko greš po ulici, kadar pa se prvič dobiš s kom, pa ti res ni do tega, da bi izgubljal točke na račun oblačil (verjetno bi si kdo lahko mislil, kakšna punčka je še ta punca, če se oblači v rožice, balerinke ipd.) :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 09. Mar. 2008 11:07

No, da povem še jaz :D - mojemu tipu niti približno ni všeč pol moje garderobe, a se vseeno oblačim tako kot sem se prej, ne oziram se nanj. Mogoče sem le malo bolj omejila roza barvo (verjetno bi jo tudi brez njegovega sovraštva proti njej), a zaradi njega ne bom spreminjala svojega stila. Pa kaj, če ne dobim tistih pohval, ki pridejo same od sebe - jih pa izsilim, če sem že v elementu, ko bi nujno potrebovala malo samozavesti :D . Sovraži spodnje perilo, na katerem je kak bambi, a ker je meni všeč, bom bambije še vseeno kupovala naprej (to ne pomeni, da ga kdaj ne presenetim s seksi spodnjim perilom). Sovraži japanke in škornje čez hlače - pa so to vseeno moja najljubša obuvala. Sovraži še marsikaj, česar se trenutno ne spomnim, ampak zares ne dam veliko na njegovo mnenje. Včasih greva skupaj v šoping in delava kompromise, itak, a če mi bo neka oblekica zelozelo všeč, jo bom kupila tudi proti njegovem protestiranju. Čeprav, okej, ima zelo dober občutek za modo, za tisto kar mi paše - in mu kdaj le iz tega vidika popustim.

Sicer pa niti ni moj namen, da mi bo rekel "joj, si lepo oblečena", ampak da mi bo rekel "lepa si" - kar pa sicer največkrat slišim kadar sem gola :D .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2140
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 15. Mar. 2008 9:26

Meni je pa vseeno kako se oblači ženska...samo da je okusno oblečena...in da moje oči lahko to prenesejo. Zdaj če zna skupaj sestaviti tisto, kar potem nase da ni problema...
Mah odvisno je od osebe če zna tisto nositi na sebi...ne da se ji na sto kilometrov vidi da se sili biti IN na kakršen koli način že. :scherzkeks:

Nisem pa ravno pristaš usnjenih jaken in keten vsepovsod in mrliškega make upa(beri: beli puder in črne ustnice in oči) V tem primeru bi se raje za kakšno luštno rejverko z dudo odločil :angel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 34
Na forumu od: 27. 7. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 11. Sep. 2008 10:44

sama se oblačim tako da se v tm najbolje počutim. čez teden in za v šolo ponavadi oblečem kavbojke, mikice, razne tunike, balerinke ob vikendih ko pa se z prijateljicami odpravimo ven na kakšne čage pa si želim biti malo bolj sexy zato takrat obujem visoke pete včaish tudi kiklice ali oblekce :D ko sem lepo oblečena se tudi boljše počutim :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 728
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 11. Sep. 2008 15:25

jaz se najbolje pocutim v oprijetih hlacah (kavbojke najvec) in kaksni sexi oprijeti majcki, zato kaj takega tudi najveckrat oblecem...in ja, oblacim zase, ne za druge, ker me prav malo briga, kaj si kdo misli o meni :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov