Moški in nakit?!

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 24. Apr. 2008 11:13

hjoj, kako je proti temu (pa jaz tut) :D edino kaj je, je usnjena verižica, ko pa bo, pa edino poročni prstan :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Apr. 2008 20:59

Uf, men je totalno seksi srebrn prstan (taka bl groba varjanta), spet ne na usakmu (treba znat nost, res), verižca je lahko edin "lesena" al pa štrikc, enako vela za zapestnco ...

Razn prstana boh ne dej kšnga zlata al pa srebra km navešat, kr mi je res :tot: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 24. Apr. 2008 21:18

metuljčica* napisal/-a:
Najbolj gnusni so mi pa na moških poleg debelih ketn okrog vratu še masivni prstani. :tot:

No, lihk gnusi se mi ne, mi pa res ni všeč to.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Apr. 2008 21:39

Mene na tipu pritegne kšn posebn nakit...široke zapestnce, ure s širokimi paščki, lesen nakit, vrvice, tud kšn okusn prstan, če mu paše na roko, seveda. Odpade pa zlato, une "čefurske" debele srebrne (al pa zlate) ketne in zapestnce, klasične ure (ok, razn za "resne", starejše) moške...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Apr. 2008 21:40

Razen ure in pasa ne rabi imeti necesar oz. bolje, da nima nicesar, ker sem izredno obcutljive narave, kar se tice moskih in nakita :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Apr. 2008 22:27

^^poročni prstan??? :roll:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 24. Apr. 2008 22:38

Itak Jochie :). Jez sm pa sama ful kičasta in nosm vse možno (fotr mi reče, da sm ku jelka :lach:), tako da mam tudi pr tipih ful rada nakit :wink:. Moj dragi ma svašta na sebi and i like it :D:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Apr. 2008 9:10

Jochie napisal/-a:^^poročni prstan??? :roll:

Ne, ker mislim, da se ne bova porocila, ce pa ze, pa si bova umislila kaksno drugo foro namesto prstana :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 25. Apr. 2008 11:38

MsN napisal/-a:

Ne, ker mislim, da se ne bova porocila, ce pa ze, pa si bova umislila kaksno drugo foro namesto prstana :D

Kaj že?? :roll:
Men tut načeloma ni všeč, da je tip preveč okrancljan. En prstan je čist zadost, pa verižica je tut kr fajn. In dokler nisem spoznala mojga lubija, jz tut nisem prebavljala zlatih ali srebrnih debelih verig okoli vratu. In lubi ima eno precej debelo, ročno izdelano ketno iz zlata (full lep dizajn) in ko jo da nase, po možnosti v kakšni oprijeti spodnji majčki..., jah.., ne vem.., a je lahko še bolj sexi?!?! :flamingdev:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Apr. 2008 12:11

SSarchy napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Kaj že?? :roll:

Ja, ce bi hotela nek simbol ljubezni, ki naj bi ga porocni prstan imel, potem bi si raje izbrala kaj drugega, ker nakita ne maram, ne na moskem ne na zenski. Kaj bi to drugo bilo, bi si izmislila po navdihu, lahko je tudi zelod zaradi mene - kapica pri njemu, 'telo' zeloda pri meni :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Apr. 2008 13:24

men so lušni tisti metalci s tistim srebrnim oz. srebrne barve širokim prstanom. čiszt sexy! :P

--

Kar se tiče tistih verižic.. ipd. Odpade kot zrelo jabolko. Mislem gnilo.

Pa tud tisti poročni prstani so mi brezveze.. mislim pri tipu vsaj. Simbol ipd. Ma dej, maš ti simbole v glavi. (ne leti na čisto nobeno, ker postov še nism brala. nasploh se mi zdi dost občutljiv folk tle)
Uporabniški avatar
bounty nanN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008
Kraj: tam nekje:p

Neprebrana objavaNapisal/-a bounty nanN » 25. Apr. 2008 19:48

Yazmeen napisal/-a:Mene na tipu pritegne kšn posebn nakit...široke zapestnce, ure s širokimi paščki, lesen nakit, vrvice, tud kšn okusn prstan, če mu paše na roko, seveda. Odpade pa zlato, une "čefurske" debele srebrne (al pa zlate) ketne in zapestnce, klasične ure (ok, razn za "resne", starejše) moške...

no js sm mela točno to u mislih ja :lol: :D
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 26. Apr. 2008 8:40

na fantih ne maram uhanov,piercingov in prstanov - razen poročnega. všeč mi je kakšna tanka verižica okoli vratu ali zapestja s tem, da mora biti zlata.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 26. Apr. 2008 18:19

Jaz bi bila pa ponosna (ČE se kdaj poročiva seveda), če bi ga nosil. :oops: Preprostega.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 26. Apr. 2008 18:49

Meni je ful rajcig če je tip zagorel (od sončka in ne zažgan od solarija :wink: ) in ma uno leseno verižico kšne bolj svetle barve :scherzkeks: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov