Moški in nakit?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uf, men je totalno seksi srebrn prstan (taka bl groba varjanta), spet ne na usakmu (treba znat nost, res), verižca je lahko edin "lesena" al pa štrikc, enako vela za zapestnco ...
Razn prstana boh ne dej kšnga zlata al pa srebra km navešat, kr mi je res .
Razn prstana boh ne dej kšnga zlata al pa srebra km navešat, kr mi je res .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mene na tipu pritegne kšn posebn nakit...široke zapestnce, ure s širokimi paščki, lesen nakit, vrvice, tud kšn okusn prstan, če mu paše na roko, seveda. Odpade pa zlato, une "čefurske" debele srebrne (al pa zlate) ketne in zapestnce, klasične ure (ok, razn za "resne", starejše) moške...
- Gost
Razen ure in pasa ne rabi imeti necesar oz. bolje, da nima nicesar, ker sem izredno obcutljive narave, kar se tice moskih in nakita
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Itak Jochie . Jez sm pa sama ful kičasta in nosm vse možno (fotr mi reče, da sm ku jelka ), tako da mam tudi pr tipih ful rada nakit . Moj dragi ma svašta na sebi and i like it :
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Gost
Jochie napisal/-a:^^poročni prstan???
Ne, ker mislim, da se ne bova porocila, ce pa ze, pa si bova umislila kaksno drugo foro namesto prstana
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
MsN napisal/-a:Jochie napisal/-a:^^poročni prstan???
Ne, ker mislim, da se ne bova porocila, ce pa ze, pa si bova umislila kaksno drugo foro namesto prstana
Kaj že??
Men tut načeloma ni všeč, da je tip preveč okrancljan. En prstan je čist zadost, pa verižica je tut kr fajn. In dokler nisem spoznala mojga lubija, jz tut nisem prebavljala zlatih ali srebrnih debelih verig okoli vratu. In lubi ima eno precej debelo, ročno izdelano ketno iz zlata (full lep dizajn) in ko jo da nase, po možnosti v kakšni oprijeti spodnji majčki..., jah.., ne vem.., a je lahko še bolj sexi?!?!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Gost
SSarchy napisal/-a:MsN napisal/-a:Jochie napisal/-a:^^poročni prstan???
Kaj že??
Ja, ce bi hotela nek simbol ljubezni, ki naj bi ga porocni prstan imel, potem bi si raje izbrala kaj drugega, ker nakita ne maram, ne na moskem ne na zenski. Kaj bi to drugo bilo, bi si izmislila po navdihu, lahko je tudi zelod zaradi mene - kapica pri njemu, 'telo' zeloda pri meni
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
men so lušni tisti metalci s tistim srebrnim oz. srebrne barve širokim prstanom. čiszt sexy!
--
Kar se tiče tistih verižic.. ipd. Odpade kot zrelo jabolko. Mislem gnilo.
Pa tud tisti poročni prstani so mi brezveze.. mislim pri tipu vsaj. Simbol ipd. Ma dej, maš ti simbole v glavi. (ne leti na čisto nobeno, ker postov še nism brala. nasploh se mi zdi dost občutljiv folk tle)
--
Kar se tiče tistih verižic.. ipd. Odpade kot zrelo jabolko. Mislem gnilo.
Pa tud tisti poročni prstani so mi brezveze.. mislim pri tipu vsaj. Simbol ipd. Ma dej, maš ti simbole v glavi. (ne leti na čisto nobeno, ker postov še nism brala. nasploh se mi zdi dost občutljiv folk tle)
-
bounty nanN - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
- Kraj: tam nekje:p
Yazmeen napisal/-a:Mene na tipu pritegne kšn posebn nakit...široke zapestnce, ure s širokimi paščki, lesen nakit, vrvice, tud kšn okusn prstan, če mu paše na roko, seveda. Odpade pa zlato, une "čefurske" debele srebrne (al pa zlate) ketne in zapestnce, klasične ure (ok, razn za "resne", starejše) moške...
no js sm mela točno to u mislih ja
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jochie napisal/-a:^^poročni prstan???
Jaz bi bila pa ponosna (ČE se kdaj poročiva seveda), če bi ga nosil. Preprostega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov