Moški in nakit?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
men je vsakršna koli verižica al pa zapestnica bog nr daj prstan- ogabno. Sploh če je iz zlata. Fuj pobruhala bi ga. Tko k bi pobruhala vse čefurje in kao reperčke k s tistimi lanci okrog strašijo. Kao dokazovanje premoženja
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
mojmu je ratal zapestnco v morju zgubit... men je tud prstan na palcu full sexy, sam moj ga kr na prstancu nosi.. mava enake... usec mu je bil moj, in sem mu za en let dela narest enakega.. sirok prstan z enim vzorckom, tist versace vzorc LTLTLTL - neki tazga...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
nakit na moških? v mejah normale tko k se zdej ti križi nosjo na srajčke to mi je O.K.! Drugač pa ne maram preveč nakita na tipih še sama ga ne nosim rada ker se ne počutim dobro.. nakit mi je lep samo ga ne maram
tako tudi na tipih lahko ima kakšen prstan to mi je sexy ker je zelo diskretno ne maram pa kakšnih zlatih verižic ipd. v glavnem rumeno zlato+moški to je sucks
tako tudi na tipih lahko ima kakšen prstan to mi je sexy ker je zelo diskretno ne maram pa kakšnih zlatih verižic ipd. v glavnem rumeno zlato+moški to je sucks
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
amm.. moj nosi 2 prstana, srebrna, malo debelejša. enega je dobu u dar (nevem od koga, predvidevam pa da od bivše $) enega je pa našel.. nosi še tako poletno verižico, belo iz skolk.. pa mu fula paše. pa občasno "livestrong" fake zapestnce
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov