Moški in nakit?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
moj ma pa eno srebrno mal debelejšo zapestnico pa isto verižico in mu fajn paše sam mu bom js u kratkem še kak prstanček kupla hehe
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm dečkotu te dni nardila eno Aloha stajl ogrlco, lesene perlce s primesjo mini školjkic, men je huda, upam, da bo njemu tut .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
sončk napisal/-a:Men je ful lepo če ma moški nakit, kšno leseno verižico na popoln vrat
Od kdaj pa so lesene verižce pa razni trakci nakit?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kaj pa so, oblačilo?!
Verižce iz lesenih perlc, usnene zapestnce, špagce, razni trakci, srebrn, širši prstan in hud tatu , zlate ketne, verižce, zapestnce, uhani, razni križci, ploščice in ostala kičarija pa .
Verižce iz lesenih perlc, usnene zapestnce, špagce, razni trakci, srebrn, širši prstan in hud tatu , zlate ketne, verižce, zapestnce, uhani, razni križci, ploščice in ostala kičarija pa .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Edini moški nakit je ura, drugo je nepotrebno nositi.
Enkrat sem nosil en dan srebrno zapestnico, in sem se počutil kot da bi moral kupiti žele ter starega BMWja.
Enkrat sem nosil en dan srebrno zapestnico, in sem se počutil kot da bi moral kupiti žele ter starega BMWja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men je pa seksi, če ma tip kako usnjeno zapestnco al pa vezalko okol roke mmmmm.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov