Moški in nakit?!
- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
meni tudi ni ravno super mega svetovno videti tipa z zlato verižico 2cm premera. kakšna čisto tanka podarjena s posebnim namenom pa lahko zgleda fajn. pa ura je priročna. tudi pirsingi v obrvi znajo na nekaterih izpasti čist kul. uhanček v ušesu pa meni deluje nekam gejevsko ali pa šminkersko.
ja, vsake oči imajo svojega malarja.

ja, vsake oči imajo svojega malarja.
-
- Cosmopsiho
Na tipih mi je všeč minimalističen nakit. Toleriram kakšen eleganten in preprost prstan (samo eden, ne na obeh rokah ali bog ne daj več prstanov na eni roki) in seveda ne sme biti zaročni ali poročni.
Mogoče še kakšna tanka zlata verižica s kakšnim obeskom ali pa zlata tanka zapestnica (ne vsega naenkrat, pač pa eno ali drugo). Aja, pa ura (ne neka staromodna, pa tudi ne takšna, ki že na veliki razdalji kaže na to, da je D&G ali kaj podobnega).
Niso pa mi všeč tipi, ki nosijo uhane (največji kiks ever!) ali zlato in srebro skupaj. 

Grrrr
..moški in nakit. More bit dobro skombinirano in pride čist hudo
Nič rumenega zlata ali pa kakšnih verig
. No way.
Kaka huda ura ali zapestnica, prstan in dobra verižica. Ne vse naenkrat, ampak kej od tega.
Moj nosi občasno zapestnico in vedno verižico. Neki od nakita (bolj dragega) sva se pa že zmenila, da mu kupim za kakšni rojstni dan, obletnico itd. Nimam nikol probleme za izbiranje darila za njega

Nič rumenega zlata ali pa kakšnih verig

Kaka huda ura ali zapestnica, prstan in dobra verižica. Ne vse naenkrat, ampak kej od tega.
Moj nosi občasno zapestnico in vedno verižico. Neki od nakita (bolj dragega) sva se pa že zmenila, da mu kupim za kakšni rojstni dan, obletnico itd. Nimam nikol probleme za izbiranje darila za njega

- *lady bug*
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- Miss September
- Debatorica
- manculina*
- Komunikatorka
- manculina*
- Komunikatorka
- Miss September
- Debatorica