Moški in nakit?!

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 26. Apr. 2008 19:03

jah kaj naj recm... zarečenega kruha se najvec poje, sm rekla da smeksa s prstancki pa neki fensi pa nkol nem mela... ampak mu noro pase...

Slika
Slika
pa verižico z noro dobrim križem

pač... zarečenega kruha se največ poje :S
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Apr. 2008 22:10

Aja, sem se ravno spomnila na verizice s krizi ... Jao, to pa mi je tako grdo, da me v sekundi popade tisoc predsodkov o takem folku. Vem, da ni prav soditi po obleki, kaj sele nakitu, ampak saj pravim, da sem tako obcutljiva na te zadeve, da joj :oops: :D
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 26. Apr. 2008 23:14

msn, ne govori mi sploh, ko mi je slo na bruhanje, ko sm kjerkol vidla tipa s krizom, se preblizat se mi ni smeu, pocutla sm se ko hudic k se boji kriza dobesedno, in zadnjic ko sm vidla, prvic u zivljenju sm vidla kriz ki mi je biu noro dobr, na verizici, ki mi je bla noro dobra, verizica pa na tipu, ki je se bolj noro dobr. Kriz na prvi pogled sploh ne zgleda kriz, mal zavihan, in v sredini kjer se kriza ma tak cist mali kamencek, res noro dobr, sploh ne znam razlozit, in tok pase mu. Ne morm pa verjet sama sebi, ko res direkt sovrazim tipe ki nosijo krize.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 19. Jun. 2008 14:36

Moj pa ma srebrno verižico z obeskom (obesek je polovica srca, drugo polovico mam jaz. Malo pocukrano samo meni je všeč :) ), srebrno zapestnico in en srebrn prstan k sen mu ga kupla. Prav cute :D

Najbolj mimo pa so mi zlate ketne pa nevem kaj še :? juck :?
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 19. Jun. 2008 17:23

Mene pa čist vrže, če vidim moškega, ki nosi čist preprosto srebrno verižico ali pa po možnosti še uno s tistimi tablicami-tisto vojaško stvarco :freude: mislim, fuuul mi je to všeč...
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 19. Jun. 2008 22:05

meni pa so všeč tiste srfarske verižice... take lesene, tik ob vratu... :scherzkeks:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 19. Jun. 2008 22:08

black_lady napisal/-a:
Najbolj mimo pa so mi zlate ketne pa nevem kaj še :? juck :?

Moj ma zlato verižico zapestnico in prstan. Men sprva ni bilo všeč, ampak se počasi navajam, ker je to dobil kot darilo in razumem, da nosi.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 20. Jun. 2008 9:18

mojmu je mami kupila verižco...črn trak pa pol gor neka kovinska srebrna zadeva...k en valj=) tko ma čist ob vratu in je res lepo!drgač pa ne nos ničesar druzga razen dokler ni mogu odrezat pa dol dat zart alergije na neki nedoločenga je meu od rock otočca gor =) drgač sm mu pa v nemčiji kupila eno hudo zapestnco pa jo da redko gor =)
drgač na tipih mi je kul če majo kšno zapestnco ampak ne ta nakit prov ampak take trakce pa te navadne..ne maram nekih tipov z zlatom/srebrom :S
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Jun. 2008 10:03

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 21. Jun. 2008 12:41

moj ima en prstanček pa zapestnico. okol vratu pa uno navadno belo verižico, mu paše kr zdej ga je lepo primlo sončke :)
je meu pa tud srebrno zapestnico k sm mu jst kupla z najinimi imeni, sam jo je zgubu :?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagodkaa » 25. Jun. 2008 10:55

moj ima samo srebrno zapestnico ki sm mu jo jz kupla. sem bla mal v dvomih da mu bo všeč in da jo bo hotu nost ker prej ni imel nič nakita. ampak mu je ušeč in jo ima skoz na seb. :)
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a steffy » 25. Jun. 2008 11:14

Nakit in moški... :D Ni problema, če je zmerno "okrancljano". Vse tiste "ketne" okrog vratu in okrog zapestij, da o odvečnih prstanih in uhanih ne govorim... :roll: To je res malo odveč. Če pa ima fant/moški kakšen prstan na roki (v eni normalni velikosti, ne preveč kičast) ali pa kakšno zapestnico in verižico je pa to čisto "cool". Mi pa ni pomembno ali ima fant nakit ali ne.

Lp
Steffy
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 27. Jun. 2008 10:36

meni so vsec zapestnice.. mogoce kake preproste verizice..
Ampak prstani pa res ne.

moj je nekaj casa nosil preprosto verizico, potem pa jo je itak nekako zgubil..
Zdaj pa nosi samo se uro, kar je meni blazno vsec, ker mu lepo poudari roko :)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 27. Jun. 2008 14:01

ooo ka smo lih pr tipih pa nakitu men je najgrš ker imajo rečmo kašni južnjaki ponavad une svetleče uhančke in zapestnce in une verišce ki so tko teške da dol apdeš...msinem resno odvratno fuj fuj fuj...
drugače mi je pa samo všeč če ima tip kašno verižico tko une z morja pa tiste so mi všeč :)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Jun. 2008 14:19

Uf, Mojmu za dat kšn nakit tazadnje na svetu. :) Prstanou ne nosi, zapestnice al jih zgubi al jih polomi, verižco pa ma sam eno in še to, ker je krstna. Sm mu kupla srebrno zapestnico pa mu je 2x uspelo jo počit. In zdej jo čuva v avtu, ker ve da bo galma, če jo zgubi. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov