Moški in nakit?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Aja, sem se ravno spomnila na verizice s krizi ... Jao, to pa mi je tako grdo, da me v sekundi popade tisoc predsodkov o takem folku. Vem, da ni prav soditi po obleki, kaj sele nakitu, ampak saj pravim, da sem tako obcutljiva na te zadeve, da joj
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
msn, ne govori mi sploh, ko mi je slo na bruhanje, ko sm kjerkol vidla tipa s krizom, se preblizat se mi ni smeu, pocutla sm se ko hudic k se boji kriza dobesedno, in zadnjic ko sm vidla, prvic u zivljenju sm vidla kriz ki mi je biu noro dobr, na verizici, ki mi je bla noro dobra, verizica pa na tipu, ki je se bolj noro dobr. Kriz na prvi pogled sploh ne zgleda kriz, mal zavihan, in v sredini kjer se kriza ma tak cist mali kamencek, res noro dobr, sploh ne znam razlozit, in tok pase mu. Ne morm pa verjet sama sebi, ko res direkt sovrazim tipe ki nosijo krize.
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
Moj pa ma srebrno verižico z obeskom (obesek je polovica srca, drugo polovico mam jaz. Malo pocukrano samo meni je všeč ), srebrno zapestnico in en srebrn prstan k sen mu ga kupla. Prav cute
Najbolj mimo pa so mi zlate ketne pa nevem kaj še juck
Najbolj mimo pa so mi zlate ketne pa nevem kaj še juck
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Mene pa čist vrže, če vidim moškega, ki nosi čist preprosto srebrno verižico ali pa po možnosti še uno s tistimi tablicami-tisto vojaško stvarco mislim, fuuul mi je to všeč...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
mojmu je mami kupila verižco...črn trak pa pol gor neka kovinska srebrna zadeva...k en valj=) tko ma čist ob vratu in je res lepo!drgač pa ne nos ničesar druzga razen dokler ni mogu odrezat pa dol dat zart alergije na neki nedoločenga je meu od rock otočca gor =) drgač sm mu pa v nemčiji kupila eno hudo zapestnco pa jo da redko gor =)
drgač na tipih mi je kul če majo kšno zapestnco ampak ne ta nakit prov ampak take trakce pa te navadne..ne maram nekih tipov z zlatom/srebrom :S
drgač na tipih mi je kul če majo kšno zapestnco ampak ne ta nakit prov ampak take trakce pa te navadne..ne maram nekih tipov z zlatom/srebrom :S
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
moj ima en prstanček pa zapestnico. okol vratu pa uno navadno belo verižico, mu paše kr zdej ga je lepo primlo sončke
je meu pa tud srebrno zapestnico k sm mu jst kupla z najinimi imeni, sam jo je zgubu
je meu pa tud srebrno zapestnico k sm mu jst kupla z najinimi imeni, sam jo je zgubu
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- steffy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
Nakit in moški... Ni problema, če je zmerno "okrancljano". Vse tiste "ketne" okrog vratu in okrog zapestij, da o odvečnih prstanih in uhanih ne govorim... To je res malo odveč. Če pa ima fant/moški kakšen prstan na roki (v eni normalni velikosti, ne preveč kičast) ali pa kakšno zapestnico in verižico je pa to čisto "cool". Mi pa ni pomembno ali ima fant nakit ali ne.
Lp
Lp
Steffy
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
meni so vsec zapestnice.. mogoce kake preproste verizice..
Ampak prstani pa res ne.
moj je nekaj casa nosil preprosto verizico, potem pa jo je itak nekako zgubil..
Zdaj pa nosi samo se uro, kar je meni blazno vsec, ker mu lepo poudari roko
Ampak prstani pa res ne.
moj je nekaj casa nosil preprosto verizico, potem pa jo je itak nekako zgubil..
Zdaj pa nosi samo se uro, kar je meni blazno vsec, ker mu lepo poudari roko
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ooo ka smo lih pr tipih pa nakitu men je najgrš ker imajo rečmo kašni južnjaki ponavad une svetleče uhančke in zapestnce in une verišce ki so tko teške da dol apdeš...msinem resno odvratno fuj fuj fuj...
drugače mi je pa samo všeč če ima tip kašno verižico tko une z morja pa tiste so mi všeč
drugače mi je pa samo všeč če ima tip kašno verižico tko une z morja pa tiste so mi všeč
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, Mojmu za dat kšn nakit tazadnje na svetu. Prstanou ne nosi, zapestnice al jih zgubi al jih polomi, verižco pa ma sam eno in še to, ker je krstna. Sm mu kupla srebrno zapestnico pa mu je 2x uspelo jo počit. In zdej jo čuva v avtu, ker ve da bo galma, če jo zgubi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema