Moški in nakit
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Fajn pol k bi bil deda z ogromnimi luknami v ušesih
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
anuska159487 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
eee, to! Sam mau večja lukna je še bl sexi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tud njih mora nekdo imet rad.
Njah, meni to ni všeč.
Njah, meni to ni všeč.
-
da me ne bo kera resno uzela?! bla sm rahlo cinična men osebno je drugač je to najbol ogabna vrjatna useh uhanov in pirsigov in usega..
-
nene, resno. Vrjetn si že vidla kksna tista plemena tm u Afriki, k se luknajo skoz uho pa ustnce, pol pa to obtežujejo, al nevem kva delajo uglaunem s istim.. da majo pol čist povešena ušese pa vse.. ampak to zastom, ker je to njihova kultura in so itak mau čudni. Nimam pa nobene želje met enga fanta k se mu bojo čez 20 let ušesa mau d ne vlekla po tleh, sj res Pr tipu prebavlam samo kksn mejhen uhan skoz hrustanc na ušesu, pa mogoče pirsing skoz obrv.. ostalo pa odpade
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
anuska159487 napisal/-a:, ker je to njihova kultura in so itak mau čudni.
aja? če si član afriškega plemena preluknja uho je čudak in divjak, če si ga pa evropejec je pa civiliziran?
meni tudi te ogromne luknje niso všeč.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire napisal/-a:aja? če si član afriškega plemena preluknja uho je čudak in divjak, če si ga pa evropejec je pa civiliziran?
Tega lih nism rekla, priznam pa da se mi zdi čudn kar delajo.. enostavno mi ne gre u glavo, zakaj se morajo luknjat na tak "čuden način"...
Srečen ni tisti, ki ima, kar želi... Temveč oni, ki si ne želi tistega, česar nima.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
To mi na splošno ni všeč, ampak enim paše.
Poznala fanta (tujca), ki imel vsaj 2-3 cm premera takega uhana, ampak njemu je pasalo, k dredom, stilu življenja
Poznala fanta (tujca), ki imel vsaj 2-3 cm premera takega uhana, ampak njemu je pasalo, k dredom, stilu življenja
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov