Moški in nakit
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
po ušesih... če ni ravno standardna mečica prebodena z kakšnim zlatim, ali pa celo (bognedaj) svetleče diamantnim nakitom.. mi je gut.
Drugač so mi pa piercingi na sploh na tipih hot.
Z izjemo popka.... tja pač ne paše. Pa tut piercing poimenovan po princu Albertu mi ni ravno simpatičen (skozi glavico prijateljčka).. no nasploh intimni piercingi...
Kkšne bradavičke, arkada, brada, ustnica, jezik itd so mi pa hooot.
pa pol je seveda tut odvisno od tipa če zna piercing nosit.
Drugač so mi pa piercingi na sploh na tipih hot.
Z izjemo popka.... tja pač ne paše. Pa tut piercing poimenovan po princu Albertu mi ni ravno simpatičen (skozi glavico prijateljčka).. no nasploh intimni piercingi...
Kkšne bradavičke, arkada, brada, ustnica, jezik itd so mi pa hooot.
pa pol je seveda tut odvisno od tipa če zna piercing nosit.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
včasih mi je bilo kar... zdaj pa mi sploh ni. =) priznam pa da mi je včasih všeč kak tip z uhanom v obrvi, bradi =) ampak more mu res pasat v ušesu pa definitivno ne
-
Maruša Habot - Sramežljivka
Zadnjič spremenil Maruša Habot, dne 03. Okt. 2018 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
mojga si naprimer sploh ne predstavlam z pirsingom..
moj kolega ga ima pa v nosu, in v ušesu.. pa mu noro paše.. ampak seveda v nosu rinko.. ne kuglice.. tko da, pomoje je ful od tipa do tipa odvisno..
niso mi pa všeč uni "dijamantki" al pa to, da ma tip preluknjana oba ušesa..
moj kolega ga ima pa v nosu, in v ušesu.. pa mu noro paše.. ampak seveda v nosu rinko.. ne kuglice.. tko da, pomoje je ful od tipa do tipa odvisno..
niso mi pa všeč uni "dijamantki" al pa to, da ma tip preluknjana oba ušesa..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
katarinca_89 napisal/-a:ja na obrvi je fuul seksi
agreed!
sem pa v španiji videla tipa z uhanom v popku. s tistim svetlečim diamantkom. to mi je pa čisto NO GO.
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Uhančki in tipi po mojem okusu ne gredo skupaj. A-A.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
tmis_ napisal/-a:2 besedi: turn off.
Jup. Ma da si moj omisli uhan (vem, da si ga ne bi, ker mu je to no go ) bi mu kar direkt povedala, da mi to ni všeč. Da pa bi se zagledala v takega, ki bi ga že imel - to se pa še nikoli ni zgodilo in si drznem reči, da se tudi nikoli ne bo.
-
anuska159487 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
men so kooomaad ušeč tipi k majo tiste ogromne gumbe notr u ušesu.. aveš uni, k ti raztegnejo uho pa nrdijo komad veliko lukno.. čist konc.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov