Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
kjut-girl napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Hm midva sva v različnih državah, zato si pošiljava v glavnem samo po 15, 20 sporočil na dan.
Kolkrat se pa pol vidta?
Navadno 1x na teden. Hrvaška tako daleč vseeno ni.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
bejby napisal/-a:Mene zanima kolikokra tna dan se slišite s svojimi fanti?
oz.ali jih ve pokličite večkrat kot pa oni vas?
Si zvečer napišete sms preden zaspite?in kaj ponavadi napišete?
Porabite veliko impulzov za čvek z dragim?
razpišite se...
slišma se približno 2x, oz. vsaj 1x obvezno. kadar ni možen telefonski pogovor pa si pošljema kkšen sms. zvečer me ponavad pokliče on in čvekava eno urco, včasih tud več . glede stroškov nimama problemov, ker se v primeru, da se pogovor zavleče, pokličeva na domač telefon, na mobitelu pa imama navezo (70% cenejši pogovori ). tipkava se tud na messengerju, kjer nama nikol ne zmanjka tistih navihanih for
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Applebitecc napisal/-a:kjut-girl napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Hm midva sva v različnih državah, zato si pošiljava v glavnem samo po 15, 20 sporočil na dan.
Kolkrat se pa pol vidta?
Navadno 1x na teden. Hrvaška tako daleč vseeno ni.
In kolk časa sta že skupi? Ej svaka vama čast!!!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Trač po telefonu ponavadi 1x dnevno (cca. pol ure), pa 1 sms (ponavadi zjutraj), zvečer pa itaq msn.
That's it
Če pa ga ni doma (ali pa mene) pa pošljeva malo več sms-ov
That's it
Če pa ga ni doma (ali pa mene) pa pošljeva malo več sms-ov
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
večkrat na dan se slišva, čeprav se vsak dan vidiva.
bedno pa se mi zdi da bi ga non stop klicala, ker tud to men neb blo kul d bi mi na pol ure telefon zvonil, groza, bi ga pomoje kr ugasnila
bedno pa se mi zdi da bi ga non stop klicala, ker tud to men neb blo kul d bi mi na pol ure telefon zvonil, groza, bi ga pomoje kr ugasnila
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Ko sem malo brala to temo, sem se kr zamislila. Živiva 30 km narazen, zato vsak dan furama MSN kakšne 3, 4 ure - včasih tudi več, včasih pa tudi dosti manj - mogoče kakšnih par stavkov.
SMS-i so prava redkost (mogoče če se spomnim in pošljem SMS za lahko noč, dobim odgovor) in imam občutek, da sem jaz tista, ki ga vedno pošlje. Mogoče si v celem tednu pošljeva 2 sporočila.
Klici so še večja redkost. Pokliče me takrat, ko se dobima, da mi pove, da gre od doma in ko je v bližini, da pridem pred blok ali pa kje se pač zmenima.
Sedaj ko je šel na morje, me je poklical - da ne bi pozabila njegovega glasu - in od petka ni nobenega glasu od njega. Malo je hudo, ampak bo za preživet. Hvala bogu, da so prijatelji in kafiči!!!
Nekak drživa distanco kaj se tiče mobitela, zato pa več laufa MSN. Praktično si nimama kaj za povedat preko klicev ali SMS-ov, ker si itak vse poveva preko MSN-ja.
SMS-i so prava redkost (mogoče če se spomnim in pošljem SMS za lahko noč, dobim odgovor) in imam občutek, da sem jaz tista, ki ga vedno pošlje. Mogoče si v celem tednu pošljeva 2 sporočila.
Klici so še večja redkost. Pokliče me takrat, ko se dobima, da mi pove, da gre od doma in ko je v bližini, da pridem pred blok ali pa kje se pač zmenima.
Sedaj ko je šel na morje, me je poklical - da ne bi pozabila njegovega glasu - in od petka ni nobenega glasu od njega. Malo je hudo, ampak bo za preživet. Hvala bogu, da so prijatelji in kafiči!!!
Nekak drživa distanco kaj se tiče mobitela, zato pa več laufa MSN. Praktično si nimama kaj za povedat preko klicev ali SMS-ov, ker si itak vse poveva preko MSN-ja.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
joooj, jz neb zdržala tok stran od njega. na netu se zdlo mau slišma k on nima ADSLa, sporočila pa kok je. ponavad tm ene 5 na dan, al pa mau več. slišma se zlo malkrat. razn takrat k se mau dle ne vidma, rečmo vč k pol tedna. učas je šlo več dnarja za telefon zdj pa manj. šparava(kao)
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
mily napisal/-a:midva živiva skupaj, vendar ga še vseeno zmerom pokličem ko je v službi. je kr mal navada. če sm ga kdaj slučajno pozabla, me je pa on, ko se mu je čudn zdel ka nič ne kličem.
Midva se tud slišva. Prej, ko še nisva skupi živela, sva se pa poklicala vsak večer, ko me je domov pripeljal, čeprav sva bila cel dan skupaj. Pa sva pol še po telefonu klepetala od 10 min pa do pol ure
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
krfjolca napisal/-a:mily napisal/-a:midva živiva skupaj, vendar ga še vseeno zmerom pokličem ko je v službi. je kr mal navada. če sm ga kdaj slučajno pozabla, me je pa on, ko se mu je čudn zdel ka nič ne kličem.
Midva se tud slišva. Prej, ko še nisva skupi živela, sva se pa poklicala vsak večer, ko me je domov pripeljal, čeprav sva bila cel dan skupaj. Pa sva pol še po telefonu klepetala od 10 min pa do pol ure
Midva isto. Včasih so bli računi full velki, ko sva se vsak dan še zvečer slišala, čeprou sva bla cel dan skupi. zdej ni več teh problemov. Pokličeva se zjutri/dopoldne, ponavad da se zmenva kva bova jedla, pa da se mal slišva.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
carry napisal/-a:Mene pa zanima nekaj, kako pogosto se slišite s svojimi dragimi po telefonu npr. tako kadar cel dan nista skupaj in se vidita šele zvečer.
Vas oni kličejo, al ve večinoma njih?
Poznam namreč pare, ki se slišijo vsake pol ure in pare, ki se sploh ne slišijo npr. do osmih zvečer!
Kakšne izkušnje imaste ve?
midva z bivšim se tut po več dni skupi nisva nič slišala z mojim predbivšim sva se pa slišala takoj k je on zaključil delo in me je poklical ter tudi zbudil sam je blo pa full lepo od njega
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Midva se slišva najprej takrat, ko se on zbudi, kar je ponavadi par urc za mano, pa mogoče še enkrat zgodaj popoldn, da splanirava popoldan. Oba klica ponavadi ne trajata več kot 5 minut, največkrat celo manj kot 3 minute!
pol se pa itak že vidva!
pol se pa itak že vidva!
Peek-a-boo!
-
Mrs. Habibi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst pa tko al tko cel cajt visim na telefonu... Al klicem tipa alpa frendico k sm ji ozabla neki nujnga povedat alpa se spomnm da se z eno ze ful dolg nisva pogovarjali pa jo poklicem, pol se pa spomnm da se ze dolg nisva slisala s tipom in ga se enkrat poklicm... itd... ne prasat kaksne so pol poloznce...
In dreams and in love are no impossibilities.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov