Moški in mobitel

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Sep. 2008 8:34

Midva se ponavad vidva sam za vikende tko da se kličeva, sms-ava kr velik. Zjutri k vstaneva eden od naju pokliče, pa pol tko še nekajkrat na dan (včasih več, včasih manj), nimam pojma ker nikol še nism štela :D . Včasih so to kratki pogovori, včasih mal daljši, včasih pade sms.
Zvečer se pa skor usak dan če je čas slišva po stacionarnem telefonu in govoriva tm okol pol ure/do eno uro..včasih tud več :) - morva podebatirat kaj se nama je kej čez dan dogajal hehe.
Zdej sva skupi mal več k 3 leta, in do zdej sva se slišala čist usak dan od prvega dne k sva se spoznala. Ne predstavlam si, da se ne bi slišala npr. 2 dni.
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajčica* » 19. Sep. 2008 11:05

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 01. Sep. 2009 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 19. Sep. 2008 11:40

dobro zdej je pri nas malo drugačna situacija pa se bolj malo slišiva. on dela cele dneve popoldne (do jutra), pol do dela tko in tko spi in ga nočem budit. tko da je kriza :?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 20. Sep. 2008 8:57

hm ... ponavad jst pustim, da fant odloča, kdaj se bova slišala, torej, jst ne kličem :) pr vseh je blo tko. klicala sem sam zarad kšne nujne stvari, kt je bla za zrihtat. kšni sms al pa kj podobnga pa pr men čist odpade, men se to ne daaaaa. pol pa vsak reče, da mi je vseen. sam mi ni! ampak enostavno se mi ne da pisat teh neumnih kratkih sporočilc. pa tut klicanje mi gre na živce. nerada kličem kogarkoli, če ni nujno, ker zmer mislm, da koga motm in mu morim. torej, računi za telefon so nizki, če me ma pa kdo rad, me pa že on pokliče :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 20. Sep. 2008 10:29

Midva sva se klicala samo,ko sem bla jaz na morju in pa pokliče ali pošlje sms, če bo zamudil, ko me pride v lj na železniško čakat.Drugače pa vedno,vsak dan čvekava prek MSN-ja.Oba imava slušalke in mikrofon in tako prišparava na račune za mobitel. ;D
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 20. Sep. 2008 12:27

Midva se slišiva skozi cel dan. Kliče me on, kličem ga jaz. Samo toliko, da slišim njegov glas in da si poveva, da se imava rada in potem mi to nekako reši dan tudi ko ga ni ob meni in ko sem slabe volje.
Račun je bil na začetku orevelik ( 90€ ), zdaj pa sva pridna pa sva šla na drugo naročniško razmerje pa bova imela še okrog 10, 15€. Drugače pa poznam tudi primere, ko se fant in punca ne slišita tudi 2 dni zapored pa očitno funkcionira :|
Sama si tega ne morem predstavljati :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 20. Sep. 2008 13:04

Jaz mam 2 kolega, ki sta govorno precej obdarjena in kar ne moreta nehat blebetat :D .
Npr. v petek sva se z enim slišala mende najmanj 5x v enem dnevu, od tega je najkrajši pogovor trajal najmanj 15 minut in maximalno pol ure, morda malo več (jup, sem bla kr skos na telefonu, hehe). Najprej sva se slišala okoli pol 10ih zjutraj, nato pa v intervalih do enih 16ih popoudne. Stoposto se bi se do 18ure slišala vsaj še 3x, če meni nebi pobralo glasu :D .
Drugi kolega je prav tako ropotulja, z njim se pa ponavadi slišiva 1x do 2x/tedn, govoriva pa od 1 ure do 1,5 ure, potem se slišimo še preko cb, ponavadi pa gremo še vsaj 1x/tedn na drink.
Mam pa še kolega, s katerim se slišiva bolj po obrokih, npr. zdaj je obdobje, ko sva skos na vezi, tak da včasih govoriva npr 20 min, prekineva, čez 3 minute me pa spet kliče z izogovorom, da se že dolgo nisva slišala in da mi more dosti povedat :D .
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 20. Sep. 2008 13:11

midva se slišva 1x do 2x na dan, klic, msg, mejl...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 23. Sep. 2008 17:59

Sm zmerej mela sreco,d je bil tip nedalec stran od mene (en je zivel 5km stran, drugi je tko kot jaz studiral v Mb,pa med vikendi sma ponavad tud bla skupaj,tretji spet iz Mbja) tko da niti ni blo potrebe po nekem extra klicanju..Razn seveda,ce se je blo treba kaj konkretnega zmenit/dogovort.

Se mi pa naceloma zdita dva klica na dan dovolj. En cez dan,en pred spanjem..Vmes pa itak sms-ji..Ker res ne maram,ce ma tip klicari za vsako neumnost..Ceprav rada govorim in tud seveda rada slisim osebo,k jo mam rada. ;)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 23. Sep. 2008 18:58

rammsteingirl napisal/-a:tisti, ki ful govorite: a se vam ne bi bolj splačalo, da bi govorili prek skypa, če imate možnost. ful bi prišparali!!

drugače se pa tudi meni zdi čudno, da se ne bi vsak dan slišala. še sedaj, ko je v tujini, se slišiva po večkrat na dan, ampak recimo za 1, 2 minuti. zvečer pa potem 1 uro govoriva prek skypa, je cenejše kot po telefonu pa še vidiva se.

Tud na to mislimo nekateri :)
Sm šla menjat paket Orto u nulo, tko da lahko visiva ceu dan zastojn na telefonu :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 23. Sep. 2008 19:27

1001 minuta pogovora je 16 ur pa še mal...hmal bo zmankal...sicer pa gre moj tut zdej na to...men pa doma nočejo plačvat naročnine in zto morm met na kartico in si jih sama kupvat....eh :/ nikol ne pomislijo kaj bi blo cenejš.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Sep. 2008 19:40

Zakaj pa ti ne pomisliš, kaj bi blo cenejš in si sama ne plačuješ naročnine?
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 23. Sep. 2008 20:58

metuljčica* napisal/-a:Midva pa (če se ne vidiva) se slišiva recimo 2x na dan, ponavadi on pokliče, pa še kakšen sms (obvezno mi piše zjutraj in za lahko noč, pa še kdaj vmes).
Pogovori pa niso zreducirani na minuto ali 2, ampak me vpraša, kaj sem kaj počela, kaj je novega, pove, če se je njemu kaj zanimivega zgodilo in podobno.

In ja, mi ustreza tako. Sploh si ne znam zamisliti, da se po nekaj dni ne bi slišala, ker iz moje strani taka zveza ne bi funkcionirala, meni je pomembno, da se vsaj slišiva.

Vidiva se pa se pa skoraj vsak dan, včasih vsak drug dan (odvisno od najinih obveznosti).

obistvu je pr nama čiz isto heh tko da nimam kej dodt
Uporabniški avatar
klari182
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klari182 » 23. Sep. 2008 21:16

jaz se z mojim ne vidim cel teden, samo za vikend. slišiva pa se usak večer, cez dan pa se smsjčkava :P
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Sep. 2008 9:00

midva se slišiva zvečer, preden greva spat (približno za eno uro, včasih več, včasih manj), čez dan pa so bolj sms-i aktualni :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov