Moški in mobitel

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 17. Sep. 2008 14:38

Mi2 se slišiva čist odvisno od dneva. Če veva, da se tisti dan vidiva je pogovor doug sam tolko, da se zmeniva kdaj in kje. Ko pa so dnevi, da se ne vidiva mava pa daljše pogovore. Med poletje, ko se res bolj malo vidiva sva usega skupi ( čez dan ) tud 2 ure na telefonu.
Ko sva mela problem, je blo prou poznat, da nima volje se menit z mano in ni pomagalo, da sm slilla v njega nej se meni z mano. Zdej pa sva use poštimala in kliče več al mnj on mene. Tud jutranji mesiči padejo z željo nej mam lep dan. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
le5ncchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2008
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a le5ncchy » 17. Sep. 2008 16:22

Z mojmu se velik dni vidva, tko da se slišva potem samo še po gsm, če nama je blo lepo in to želiva pokomentirat.. Kličeva se bol redko, če že, je to on ponavad :oops: Js prej kkšn sms pošlem [=. Velikrat se pa tipkava po messengerju in s tem pokurva bonus za ta dan =)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 17. Sep. 2008 21:21

midva sva čez vikende skupej, med tednom se ne slišva kej dost, zvečer si na msn zaželiva nočko če sva oba gor, to je pa tut use. ne vidim smisla v tem da bi zapravljala denar in govorila po dve ure skupaj, ker si itak drugega kot da se pogrešava nebi mogla govort. pač raj potrpim čez teden pa ga mam pol ob seb. narazn sva ene 20 km skupi pa 4 leta.

poznam pa parček ki sta bla v srednji šoli sošolca in vsakič ko koga od njiju ni bilo v šoli sta se med odmori klicala. kriza da ne moreš zdržat brez človeka en dan :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Sep. 2008 21:32

mu.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 18. Sep. 2008 6:43

se ne slišva,razen če ni kej nujnga.
Slišva se za mal cajta na Google talku pa še to ne vsak dan.
Vidva se pa ene 2-3× na tedn.
Skupi sva pa en let pa pou.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 18. Sep. 2008 7:37

Smetka_ napisal/-a:se ne slišva,razen če ni kej nujnga.
Slišva se za mal cajta na Google talku pa še to ne vsak dan.
Vidva se pa ene 2-3× na tedn.
Skupi sva pa en let pa pou.

super, da ti tak odnos odgovarja. meni osebno ne bi bilo OK, da se s fantom slisima za par minutk na google talku na dan, če je pa kak dan frej še tega mejhnega kontankta mi pa sploh ne bi blo ok.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a piQoLina » 18. Sep. 2008 7:53

jst p moj piki se pa se kr cujeva.tko usak dan ene 4x-5x..
ksnx se pogovarjava sam po 2-3 min.. ksnx pa tut do 2ure..
odvisno kok se vidiva :) zdj med poletjem sva bla skoz skupi..

pa tko prek dneva pade ksn cute sms :)
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnca » 18. Sep. 2008 9:32

mi2 se bl mau kliceva, c je nujn, al p c men ful dougcjt. drgac p vecinoma smsi. al p prek compa.
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 18. Sep. 2008 10:53

moj me že 4 dni ni poklicu niti smsa niti kej po msnju, nič.
in ne nebom prva k bo pisala al pa poklicala, da vidm kdaj se bo on kej spomnu.....

a ma še kera probleme z zadrževanjem da ga nebi poklicale?
namreč mene razganja da bi ga poklicala in se resno pogovorila... in skos sam o tem razmišlam... ampak fak, vedno jst prva kej ukrepam...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 18. Sep. 2008 11:02

jah,koliko časa sta pa že skupej?pa koliko sta stara? tole se mi zdi kot,da sploh nista zares skupej al pa sta ful mlada.ker da se 4 dni ne slišita kr tko za brezveze je res čudno
drgač pa ko se midva skregava in mava "hladno vojno" včasih jst popustim,včasih pa on (oz. večkrat on popusti).ampak po tolikem času se mi res ne da samo sebe mučit in ga pokličem/grem do njega,da se zmeniva.s čakanjem se nič ne naredi
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 18. Sep. 2008 11:05

Pikica18 napisal/-a:moj me že 4 dni ni poklicu niti smsa niti kej po msnju, nič.
in ne nebom prva k bo pisala al pa poklicala, da vidm kdaj se bo on kej spomnu.....

a ma še kera probleme z zadrževanjem da ga nebi poklicale?
namreč mene razganja da bi ga poklicala in se resno pogovorila... in skos sam o tem razmišlam... ampak fak, vedno jst prva kej ukrepam...

Meni bi se spipalo že zdavnaj :). Pač sem navajena, da se slišiva vsak dan (telefon, sms, msn, nekaj od tega). Je pa kriza ja, se zadržat. Poznam tole... Sam mislim, da meni ne bi dalo miru. Bi že zdavnaj ga poklicala. Ravno zadnjič sem mu rekla, da se naj malo več potrudi zame (kak sms napiše, kdaj pokliče ali kaj podobnega). Pa me je včeraj presenetil in poklical. Pogovori se z njim, pa če tudi boš ti prva ukrepala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 18. Sep. 2008 11:31

skp sva že 3 leta, nasledn mesc bo 4.
on je 24 jst pa 19.

-----------------------------

sj se mi je že "strgal" in sm mu pisala ker če bi nejga čakal bi se še načakala. upam da ma dobro pojasnilo.

pa velkat mu za hec rečm: luby ne pozabt name. pa še kr pozab.

nevem, a to z nameno dela, al je res tok bedn.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 18. Sep. 2008 12:38

verjetno to ne dela z namenom. Vsaj moj ne :evil: Zgleda da pozabi, da ima punco :evil:

Pikica18 pogovori se z njim glede tega, pa pocakaj kaksen mesec in bos videla, kako bo. Jaz, ko sem se pogovorila o tem z mojim, me je prvi teden se celo poklical, napisal SMS. Tukaj se je pa tudi vse koncalo..In zdaj jaz cakam in cakam...in klicala ga ne bom...kar naj se spomni..ce se pa nebo pa tut prov
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 18. Sep. 2008 12:51

Ne, fantje ne pozabljajo na vas, ampak so zaposleni in kaj počnejo. Vejo, da imajo doma punce, na to ne pozabijo.

Samo so drugačni po naravi. Nimajo nagona, da klicarijo na vsake 5 minut in sprašujejo "kaj delaš?". Da bi bla jaz tip in da bi mi to moja baba delala, bi jo skenslala v minuti.

Po eni strani je res, da "če bi me imel rad bi pa že našu 5 minut za SMS", a je potem moška razlaga tega prav tako logična: "rad jo imam in ona to ve. Zakaj se ji moram skozi dokazovat in ni nikdar zadovoljna?"

Moški imajo, ko pomislijo na svoje plane in zadeve ki jih počnejo, v mislih sebe, sebe in.. sebe. :)
Ženske imamo na prvem mestu naju, potem sebe, potem njega. In karkoli počnemo, v mislih rezerviramo še zanj. In se seveda potem pi*dimo, ko nam tipi kvarijo načrte.
Se spomnim, da sem bivšemu 2x zatežila, ker me je prav tako par dni ignoriral....
potem sem se streznila, zaživela po svoje in si mislila če bo poklical, bo, če ne ne bom umrla. Seveda je takrat klicaril in seveda sem jaz ugotovila, da je lepše bit samska kot z njim.

Ampak to ni bila posledica ne-klicarjenja. To je samo površinski problem zveze. Če sploh je problem. :)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Sep. 2008 13:07

js bi ga poklicala, joj sej nismo več osnovna šola..s fantom sta toliko časa skupaj, da bi bilo že normalno, da ga lahko vprašaš zakaj te ne pokliče...zakaj bi ti zdej živce zgublala in čakala nanga..mogoče je kkšn bedn razlog...te igrice so meni prov neumne..če ne moreš ti svojega fanta poklicat zakaj bi mohu pa on pol tebe...mogoče pa on isto študira, zakja ti njega ne pokličeš, neboš vedela.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov