Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sončica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Maribor
Midva pa čisto odvisno, ampak če je dan normalen se slišiva šele proti večeru saj zaradi služb ne gre drugače. Če pa je kaj nujnega pa tud vsakih pet minut. No včasih me preseneti pa pokliče da mi reče da me ima rad, ker se tisti dan pač ne morema videt.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Midva sva čez dan narazen, ker je on po cele dneve v službi. Se pa slišiva vsaj 2x na dan ali večkrat. Ali on pokliče mene, ko ima malco al pa kako minuto prosto al pa jaz njega ko nimam nobenga dela in si zaželim slišati njegov glas, če že druzga ne morm dobit od njega
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
mi2 se kr pogosto slišima. če tisti dan oba ne delama, se tudi skor celi dan menima
drgač si pa dosti sms-ou pošlema (tudi po 30 dan) in še slišima se. se pa OBVEZNO slišima vsak dan po pounoči
drgač si pa dosti sms-ou pošlema (tudi po 30 dan) in še slišima se. se pa OBVEZNO slišima vsak dan po pounoči
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bouhica - Kofetarica
LyLa napisal/-a:bouhica napisal/-a:drgač si pa dosti sms-ou pošlema (tudi po 30 dan) in še slišima se.
u jebemu
vama lohka pa mobitel poklon ksne partnerske pakete .. mogoce 20% delez podjetja??
.. thaaaaat's amoreeeeee...
hihi sej mam študentski paket, tak da mam od 30. sms-a dalje polovično ceno (10 sit/sms), pa še na njegovo cifro mam 70% popusta
sej če ne bi tega mela, bi že zdavnaj bankrotirala
-
BigGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2004
hm.. ne vem zakaj so izuml mobitele.. vcasih so fantje pisal dekletom pisma in obratno in je blo vse bolj romanticno.. je napisu pismo in sred noci kamncke u okno metau da ti je lahk pismo predau.. zdej pa sam sms gor sms dol.. vmes pa ze pozabis kak zgleda.. u starih cajtih je blo leps.. k so se veckrat kje dobil pa se pogovarjal.. zdj pa usi sam se po telefonih cvekajo..
-
bouhica - Kofetarica
BigGirl napisal/-a:hm.. ne vem zakaj so izuml mobitele.. vcasih so fantje pisal dekletom pisma in obratno in je blo vse bolj romanticno.. je napisu pismo in sred noci kamncke u okno metau da ti je lahk pismo predau.. zdej pa sam sms gor sms dol.. vmes pa ze pozabis kak zgleda.. u starih cajtih je blo leps.. k so se veckrat kje dobil pa se pogovarjal.. zdj pa usi sam se po telefonih cvekajo..
hja, če sma narazen 100 km, se bolj težk vsak dan vidma in mi ne more kamenče metat u okno metat...
trenutno sma pa narazen več kot 500 km, tak da nama gsm-a prau prideta
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
js skori vedno prespim pri njemu, tko da ga zjutraj ko vstanem poklicem k gre ze zgodaj v sluzbo. ce se mi da polezavat ostanem v postelji, itak pride ob 11h na malico domov. pol grem pa z njim v sluzbo (ma tako delo da se sam vozi okol) ali pa domov, vcasih pa ostanem pri njemu in skuham kaj dobrga za kosilo
slisiva se bol malo, k sva itak cel dan skupaj. ce se ze slisiva je sam za ej kje si, te pridem iskat, kdaj koncas... js mu vcasih napisem kak lep sms za lahko noc. on pa men pise najvec 2 smsa na mesec, k res sovraz tipkat
slisiva se bol malo, k sva itak cel dan skupaj. ce se ze slisiva je sam za ej kje si, te pridem iskat, kdaj koncas... js mu vcasih napisem kak lep sms za lahko noc. on pa men pise najvec 2 smsa na mesec, k res sovraz tipkat
-
Kikka23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Koper
Midva se pa fulll malo slisva ... ker on al dela al spi ... ko delam jaz on spi ... ko jaz spim on dela. Ponavadi klicem vedno jaz, ker ima on vedno prazen racun pa se finance tezave ima. Moj sovrazi telefone. Sej se slisva vsak dan ... sam 1 x na dan po par minutk in to je to. Zgodi pa se tud, da se 2 dni ne slisva ... ker je njemu telefon res leva misel. Ful x ga kje pozabi, zalozi in ga pol ne najde. Kot da ne obstaja. Na zacetku sem se full sekirala zarad tega ma zdaj mi je ok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov