Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
^^Ja jst se popolnoma strinjam... Jst vedno spreminjam imena v imeniku glede na to kako blizu smo si
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
jst mam pa zravn usazga pomembnga imena datum rojstva
jst res nism za cifre, še od družinskih članov nevem na pamet. tko da ja npr. Naja - 3.okt
lubija mam pa pod imenom in pač eno luškano slikco k me pokliče in prelepo melodijo
on ma pa mene po imenu, ljubkovalno.
jst res nism za cifre, še od družinskih članov nevem na pamet. tko da ja npr. Naja - 3.okt
lubija mam pa pod imenom in pač eno luškano slikco k me pokliče in prelepo melodijo
on ma pa mene po imenu, ljubkovalno.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
sixty napisal/-a:A bi vas kaj razjezilo če bi vas mel fant shranjeno v telefonu kot(sedaj dam simboličen primer) denimo Anja - Piran
Meni je moj prejšnjič nekaj kazal svoje sms-e in vidim da me ima shranjeno pod takih primerom Grrr
Prav nič. Ker vem, da moj ne da nobene pozornosti na to - ne bi me čudilo, če bi me imel shranjeno s kako tipkarsko napako. Tako kot prvič vpiše noter, tako je.
Jaz sem bolj urejeno in sistematično bitje. In imam ves folk urejen po skupinah (družina, službeno, prijatelji, ...), po imenih imam ljudi, ki jih tikam, po priimkih pa tiste, ki jih vikam in službene zadeve.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Mene je imel moj na začetku shranjeno pod "lačna hox" (namesto hox moje ime), zdej me ima pa hox (oz. namest hox moje ime v malce spremenjeni obliki, hehe).
Pa da ne bomo čist OT: Slišiva se obvezno vsak dan (včasih več, včasih manj), ponavadi že čez dan (klic / sms), če ne pa obvezno zvečer vsaj za par minut, da si poveva tiste najbolj in informacije (z moje strani pa prihajajo tut tiste čist nepomembne, hihi).
Pa da ne bomo čist OT: Slišiva se obvezno vsak dan (včasih več, včasih manj), ponavadi že čez dan (klic / sms), če ne pa obvezno zvečer vsaj za par minut, da si poveva tiste najbolj in informacije (z moje strani pa prihajajo tut tiste čist nepomembne, hihi).
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Midva se preko telefona slišiva vsak dan, še posebej zvečer (ko pride on iz službe, jst pa tut iz faksa oz. službe). Največkrat se pokličeva, čez dan včasih pride kšn sms al pa dva Glede na to, kakšno službo ima, ne moreva veliko smsati, zato pol zvečer use nadoknadiva s tel. pogovori ali pa sms za lahko noč
Se pa tut pokličeva če sva zmenjena da grem jst k njemu al pa on k meni.
Na začetku je blo sicer več smsov, zdej pa sam tipka "kliči"
Aja, pa še to..moj me ime shranjeno moja ljubica*, jst pa njega moj lubi*.
Se pa tut pokličeva če sva zmenjena da grem jst k njemu al pa on k meni.
Na začetku je blo sicer več smsov, zdej pa sam tipka "kliči"
Aja, pa še to..moj me ime shranjeno moja ljubica*, jst pa njega moj lubi*.
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Večinoma kličem jaz, on me res kliče sam za nujne stvari js pa včas tud zarat kake bedarje pa tud pišem mu skos med pouko ko mi je dougčas pa to... pa tud vem da nem dobla odgovora ko itak spada med tiste mobi klošarje vedno da sm pisk.. aja pa js mam njega shranjenga pod piškec on pa mene pod mojcika se mi zdi
aja pa js sm tud mela enga tipa shranjenga pod npr. pero-lj kr pač sma se prvo tk poznala pa sm pol pozabla spremenit se zgodi
aja pa js sm tud mela enga tipa shranjenga pod npr. pero-lj kr pač sma se prvo tk poznala pa sm pol pozabla spremenit se zgodi
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Mene je tudi na začetku imel shranjeno kot ime, starost, kraj bivanja (primer: nina25, celje <-podatke sem si zmislila). Zdaj pa me ima samo pod imenom, brez starosti in kraja, kjer sem doma.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Midva sva pa na liniji kar veliko. Ko rabiva družbo, ko greva v štacuno, se pokličeva, na sprehodu, če ravno potrebujeva en mimogrede čvek in pa seveda ob p o m e m b n i h informacijah in vprašanjih - obvezno se poklicat in sporočit, vprašat (tisto o pomembnosti vemo, da je relativno? ).
Mi grejo pa zelo v nos situacije, ko se z nevemkatero kolegico recimo po dolgem času dobimo, a njo pokliče fant, bejba se oglasi in se pred vsemi na veliko pogovarja s fantom - o najbolj banalnih stvareh in da ja vsi slišimo o čem blebetata (tu zraven se štejejo tudi razni prepiri in ljubosumni izpadi). Skratka - oglasi se, vprašaj, če je kaj nujnega, povej, da si trenutno s kolegicama in da pokličeš nazaj. Ne, ona se bo pogovarjala petnajst minut, ostali dve bova pa tiho in mirno morali poslušat pogovor. C c c .
Mi grejo pa zelo v nos situacije, ko se z nevemkatero kolegico recimo po dolgem času dobimo, a njo pokliče fant, bejba se oglasi in se pred vsemi na veliko pogovarja s fantom - o najbolj banalnih stvareh in da ja vsi slišimo o čem blebetata (tu zraven se štejejo tudi razni prepiri in ljubosumni izpadi). Skratka - oglasi se, vprašaj, če je kaj nujnega, povej, da si trenutno s kolegicama in da pokličeš nazaj. Ne, ona se bo pogovarjala petnajst minut, ostali dve bova pa tiho in mirno morali poslušat pogovor. C c c .
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Enako kot pri Mahagoniju. Občasno potem zasitnarim, da hočem vsaj kakšen msg, če se že kličeva nič. Resno, v treh letih sva pomoje vsega skupaj 2 uri govorila po telefonu.
Najin povprečni pogovor traja cca 13 sekund, ker sva oba hloda in se sploh ne znava po telefonu pogovarjat. Vmes počneva še par drugih stvari in izgubiva koncentracijo, potem so pa tiste dolge tišine, ko nihče nič ne reče, in raje prekineva.
Najin povprečni pogovor traja cca 13 sekund, ker sva oba hloda in se sploh ne znava po telefonu pogovarjat. Vmes počneva še par drugih stvari in izgubiva koncentracijo, potem so pa tiste dolge tišine, ko nihče nič ne reče, in raje prekineva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov