Moški in mobitel

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Avg. 2008 12:01

Ene 5 smsov na dan (včasih je blo več, pa on nima 5 sit/sms), drgač pa klici ene 2-4× na dan :)
se vid da so še bolj začetki.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Avg. 2008 12:05

Midva pa zdej med poletjem oba delava v naši firmi, popoldne greva vsak na kkšno svojo rekreacijo, zvečer pa čez noč sva pa spet pr men...tko da praktično SKOR živiva skupi. In iz tega razloga je tud klicev dost manj :) .
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 07. Avg. 2008 13:02

kdaj pa kdaj kaksno sporocilo... ravno toliko, da si poveva, da sva skupaj v mislih... ker tako ali pa tako vedno mislim na njega in on to ve...
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 07. Avg. 2008 18:02

Ponavadi si pošleva sms. Kličeva pa bl mal, kr se ponavad dobiva na msn da se pogovoriva :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Avg. 2008 18:39

Odvisno od dneva, opraukou, situacij.

Kadar gre eden od naju km na (dalšo) pot, je obvezno sporočilce, da je srečno pršou, ko se zgodi oz dogaja kej posebnga (u očeh enga izmed naju), je nujno mal obveščanja, lih tko sva drug drugmu prva u dnevih, ko gre kej narobe, takrat je dobr, da je telefonček (moj in njegou) zmer nekje blizu, izjema niso niti hecna obvestila, kot posledica dobre volje, dougočasnega dne al pa nagajiuga momenta, stalnica je edin "nighty night" pozdrauček, ta se zgodi ne glede na potek dneva.

Z moje strani prhajajo bl esemeski, z njegove klici.

Raj mam pa kšn esemesek/klic mnj, kt pa več. U situacijah, ki niso nepričakovane, nenavadne, zaskrbljujoče in u kerih je zato strah pred tišino odveč.

Tle mislm predusm na grozljivo potrebo po stalnem nadzoru, obvezno preverjanje u intervalih, prirejenih situaciji in men precej nedoumljiu dead line za odgovor, "dve minuti in pou", po preteku sledi naslednji klic/sms, ponovi vajo, ... in po dveh urah nekje na eni kofetki/rekreaciji/tekmi/sestanku/(kjerkoli izven dosega daljnogleda) se ti iz telefona prireži 34 nedgovorjenih in 35 neprebranih :| :< . Ne hvala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Avg. 2008 19:01

če se čez teden ne vidiva, si piševa čez dan in slišiva ene 3x/dan, vendar ne, da bi zdaj govorila ne vem koliko časa. mi ful pomeni, da se slišiva večkrat po malo.

če pa sva oba doma, se slišiva malo manj, ampak se še vedno kdaj pa kdaj pokličeva, čeprav se večinoma na msnju zmeniva, kdaj se dobiva in kako poteka najin dan.

mi je pa boljše, da me pokliče, kot da mi pošlje sms, ker mi ga je vedno fajn slišat. mi je čisto nekaj drugega. samo če je situacija taka, da pa ne utegneš klicati, je pa sms čist ok.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 07. Avg. 2008 21:09

Aloha napisal/-a:Odvisno od dneva, opraukou, situacij.

Kadar gre eden od naju km na (dalšo) pot, je obvezno sporočilce, da je srečno pršou, ko se zgodi oz dogaja kej posebnga (u očeh enga izmed naju), je nujno mal obveščanja, lih tko sva drug drugmu prva u dnevih, ko gre kej narobe, takrat je dobr, da je telefonček (moj in njegou) zmer nekje blizu, izjema niso niti hecna obvestila, kot posledica dobre volje, dougočasnega dne al pa nagajiuga momenta, stalnica je edin "nighty night" pozdrauček, ta se zgodi ne glede na potek dneva.

Z moje strani prhajajo bl esemeski, z njegove klici.

Raj mam pa kšn esemesek/klic mnj, kt pa več. U situacijah, ki niso nepričakovane, nenavadne, zaskrbljujoče in u kerih je zato strah pred tišino odveč.

Tle mislm predusm na grozljivo potrebo po stalnem nadzoru, obvezno preverjanje u intervalih, prirejenih situaciji in men precej nedoumljiu dead line za odgovor, "dve minuti in pou", po preteku sledi naslednji klic/sms, ponovi vajo, ... in po dveh urah nekje na eni kofetki/rekreaciji/tekmi/sestanku/(kjerkoli izven dosega daljnogleda) se ti iz telefona prireži 34 nedgovorjenih in 35 neprebranih :| :< . Ne hvala.

Evo podpis. Ne bi mogla bolje povedati :)
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 13. Avg. 2008 21:19

čujema se vsaki dan. pokliče zjutraj in zvečer. za kake 3 min. on mi piše smse bolj poredko, kar bi si mogoče želela da mi več :) men čisto paše tak :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 13. Avg. 2008 21:22

Men pa večkrat kar sms napiše. POkliče kadar je na poti k meni, ali pa včasih, če ima kaj za povedat nujnega.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 14. Avg. 2008 9:30

midva sva tk skoz skupaj, razen ko sma v sluzbi...kadar pa nisma skupaj, pa padejo kaki sms-i, tolk da si poveva, da misliva en na drugega..ce je pa kej nujnega, se pa pokliceva... :)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 14. Avg. 2008 12:16

Midva se pa niti ne kličeva tolk ( mislem, da sva se samo enkrat oz. dvakrat pogovarjala po telefonu mal dlje, se prau okol 2 uri ), ker se dokaj pogosto vidva, sicer si pa večalmn pošiljava sms-e, glih tolk, da se zmenva kdaj, kje in kuko se vidva alpa prašava en drucga, kuko je, kuko mu gre, alpa to, da si poveva, da se mava rada ;)
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 14. Sep. 2008 20:57

A bi vas kaj razjezilo če bi vas mel fant shranjeno v telefonu kot(sedaj dam simboličen primer) denimo Anja - Piran
Meni je moj prejšnjič nekaj kazal svoje sms-e in vidim da me ima shranjeno pod takih primerom :x Grrr :evil:
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 14. Sep. 2008 21:03

Recimo, če Anjo spozna pol leta nazaj v Piranu in jo takrat tako shrani, ok. Ampak, da ima pa potem resno vezo pa še vedno tako ime... malo smešno se sliši in neresno. Mogoče pa se nikol ni spravlu še spreminjat imena. Js bi mojmu sigurn mal zatežila, kako bi se pa on počutil, če bi ga js mela tako shranjenega. :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 15. Sep. 2008 8:32

Jaz mam v telefonu kup tako čudno shranjenih ljudi. Zelo pogosto je ime - nick z neta, mam tudi enega shranjenega kot Uni čudni iz luke. Če bi se moj zaradi teh ljudi pritoževal, bi smatrala, da je malo čez les.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Sep. 2008 9:34

Pomoje si malo narobe razumela. Njo moti, da ima NJO (punco) tako shranjeno.
Mene je pa motilo, ker me je imel fant še po letu dni shranjeno z imenom in priimkom. Sem ostro protestirala, da se mi zdi to preveč uradno :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov