Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
glamBABY napisal/-a:izitanči napisal/-a:Jst pa ponavadi čakam, čaakam, čaaaakam.....,
ja in ne dočakam jst ja prašiči ojnk ojnk
Jao, neki znano..
Čeprou prej je blo pa pomojem lih obratno, je skoz on prvi klicu.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
hmm... recimo da večkrat jaz kličem, samo da na njegov račun...
packa jaz ... jaz mam namreč mobi na kartico on p ana naročnino in meni ful hitro grejo impulzi... se menim s kolegico kakih dest minut pa že hre petsto sit papa... on pa ma mene naštelano da cenejše kliče in tako ko nimam jaz keša, mu pozvonim in me pokliče nazaj
se pa slišiva... mislim da vsak dan... razen ko sma skup... včasih tudi večkrat na dan, zaradi kakih malenkosti, ali pa ko se nama ne da učit ... pa včasih si pošljeva kakšen sms za lahko noč...
skratka mobi frika
packa jaz ... jaz mam namreč mobi na kartico on p ana naročnino in meni ful hitro grejo impulzi... se menim s kolegico kakih dest minut pa že hre petsto sit papa... on pa ma mene naštelano da cenejše kliče in tako ko nimam jaz keša, mu pozvonim in me pokliče nazaj
se pa slišiva... mislim da vsak dan... razen ko sma skup... včasih tudi večkrat na dan, zaradi kakih malenkosti, ali pa ko se nama ne da učit ... pa včasih si pošljeva kakšen sms za lahko noč...
skratka mobi frika
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
midva se slišiva vsak dan....si ne znam predstavljat, da se ne bi....včasih tud večkrat...še posebej, ko se zaradi službe ne vidiva...
mislim, da ni bilo dneva odkar sva skupaj, da se ne bi slišala...pa je tega že 4 leta...
mislim, da ni bilo dneva odkar sva skupaj, da se ne bi slišala...pa je tega že 4 leta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Midva se non stop kličeva pa si piševa sploh pa k se ne vidva da sva usaj na nek način nekak skupi zjutri ponavad smsi dokler on dela pa sm jz u šol pol pa obvezno predn greva spat še pol ure pogovora sicer se pa tud use to pozna k pridejo računi za mobitel
- aisha3012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Maribor
ne težima drug drugemu, če ni resnično potrebno... kar pomeni klic, če kaj potrebujeva iz trgovine in klic, kako je s prevozom iz službe... in to je to...sej pa madona sva 12 ur na dan vsaj skupaj, a je pol res nujno potrebno še gnjavit: "kaj je lubi, kaj delaš?!" kot, da ne vem, da dela!! sms pa pošljem samo, če sem kak večer sama, ker mora pozno delat, ali pa, če je na službeni poti...al pa takrat, ko se spravi na 500 km dolgo pot s kolesom
ja in "ljubim te" sliši vsako večer, za lahko noč, torej kar precej dobro ve, da ga ljubim...
ja in "ljubim te" sliši vsako večer, za lahko noč, torej kar precej dobro ve, da ga ljubim...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Mi2 se pa slisima vsaj 1x na dan... Ce je on v sluzbi me med malco poklice, pa cvekama tam enih 15 min (kar meni walda ni zadosti ), drugace pa ce ne druga se slisima tolko da mu na hitrco povem da pridem cez 5 min do njega pa ce rabi kaj iz trgovine Mislim da pr nama tut ni dneva ko se nebi vsaj 1x slisala... No ok, razn lani ko sm bla v Londonu se ene 3 dni nisma cula & nobenga sms-a (nisem mela tel. zrawn)... Sej zato sem pa pol takoj ko sem v MB prisla letela k njemu pa mu spet tezila Kuj vidla sem ga kak je uzival ko me ni blo
Hello, 911. I''m on fire!
- MARTINA83
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2006
- Kraj: v njegovem srcu
Midva pa ze tri leta ziviva skupaj pa se vseeno kadar delava slisiva fulll po gsm-u , npr. v osmih urah sigurno 2 ali 3 x! Nevem no tko sva navajena!! Pa ce jaz delam pa ima on npr.fraj in je doa me tudi poklice,velikokrat kar vsako uro enkrat pa se kaksen sms pade vmes!!!
- skatebaby
- Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 20. 4. 2006
- Kraj: Primorska :)
med tednom se ful redko vidva.. pa tut slišva se ne vsak dan..
ponavad se pogovarjava po stacionarnem telefonu, včasih on pokliče.. vedno kadr jz kličm me prekine in pokliče nazaj da ne trošm keša
kar se pa smsjev tiče jih pa dobim okol 10-20 na dan
ponavad se pogovarjava po stacionarnem telefonu, včasih on pokliče.. vedno kadr jz kličm me prekine in pokliče nazaj da ne trošm keša
kar se pa smsjev tiče jih pa dobim okol 10-20 na dan
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
midva se vidva tko dvakrat do trikrat na tedn..kokr nama pač čas znese..slišva se pa vsak dan.Tko če se ker dan ne vidva,se pol slišva po telefonu,pol si pa še ker sms za nočko pošleva al pa kej tazga.Če se pa kličeva,se pa včasih 3krat na dan,včasih pa sam enkrat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Poslušte to: nisva se vidla en teden, k je bil on nekej dni v tujini, pol sm pa tut jst šla na drug konc slovenije za par dni... in sva se slišala bolj malo, kot ponavadi. Nakar pridm jst domov en dan prej, ga pokličm in pravi, da nima cajta, da bi se dobila. Pokličm čez par ur, kt tko, da ga mal slišm, in se začne dret name, kaj da hočm spet od njega, pa da nej mu ne težim, pa zakaj ga sploh kličm... res, prov vpil je name, jst sm ga pa sam sprašvala, kaj je narobe in ni hotu nč povedat. In mi je vrgu dol. Nč mi ni jasn. Tok o telefonih kot sredstvu za komunikacijo in združevanje.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
O joj marilyn upam, da je imel sam slab dan in je jezo stresel ante. In, da ni kej hujšega. Ne bi se smel dret nate, sploh pa glede na to, da si se hotla dobit z njim. Bi moral bit vesel, jao ...
Midva se drugače slišiva 1 - 2 na dan, čist odvisno. Obvezno pa zmeraj za lahkonočko.
Midva se drugače slišiva 1 - 2 na dan, čist odvisno. Obvezno pa zmeraj za lahkonočko.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov