Moški in mobitel

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 22. Jul. 2005 23:14

glamBABY napisal/-a:
izitanči napisal/-a:Jst pa ponavadi čakam, čaakam, čaaaakam....., :(

ja in ne dočakam jst ja :/ prašiči ojnk ojnk :lol:

Jao, neki znano..
Čeprou prej je blo pa pomojem lih obratno, je skoz on prvi klicu.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Feb. 2006 16:20

Slišiva se enkrat do dvakrat na dan. Ponavadi kliče on.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Feb. 2006 16:59

hmm... recimo da večkrat jaz kličem, samo da na njegov račun...

packa jaz :oops: :oops: ... jaz mam namreč mobi na kartico on p ana naročnino in meni ful hitro grejo impulzi... se menim s kolegico kakih dest minut pa že hre petsto sit papa... on pa ma mene naštelano da cenejše kliče in tako ko nimam jaz keša, mu pozvonim in me pokliče nazaj

se pa slišiva... mislim da vsak dan... razen ko sma skup... včasih tudi večkrat na dan, zaradi kakih malenkosti, ali pa ko se nama ne da učit :) ... pa včasih si pošljeva kakšen sms za lahko noč...

skratka mobi frika :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 26. Feb. 2006 19:14

midva se slišiva vsak dan....si ne znam predstavljat, da se ne bi....včasih tud večkrat...še posebej, ko se zaradi službe ne vidiva...
mislim, da ni bilo dneva odkar sva skupaj, da se ne bi slišala...pa je tega že 4 leta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 26. Feb. 2006 19:49

Midva se non stop kličeva pa si piševa sploh pa k se ne vidva da sva usaj na nek način nekak skupi :) zjutri ponavad smsi dokler on dela pa sm jz u šol pol pa obvezno predn greva spat še pol ure pogovora :) sicer se pa tud use to pozna k pridejo računi za mobitel :oops:
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a aisha3012 » 26. Feb. 2006 19:52

ne težima drug drugemu, če ni resnično potrebno... kar pomeni klic, če kaj potrebujeva iz trgovine in klic, kako je s prevozom iz službe... in to je to...sej pa madona sva 12 ur na dan vsaj skupaj, a je pol res nujno potrebno še gnjavit: "kaj je lubi, kaj delaš?!" kot, da ne vem, da dela!! :) sms pa pošljem samo, če sem kak večer sama, ker mora pozno delat, ali pa, če je na službeni poti...al pa takrat, ko se spravi na 500 km dolgo pot s kolesom :)

ja in "ljubim te" sliši vsako večer, za lahko noč, torej kar precej dobro ve, da ga ljubim...
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 26. Feb. 2006 23:52

Mi2 se pa slisima vsaj 1x na dan... Ce je on v sluzbi me med malco poklice, pa cvekama tam enih 15 min (kar meni walda ni zadosti :wink: ), drugace pa ce ne druga se slisima tolko da mu na hitrco povem da pridem cez 5 min do njega pa ce rabi kaj iz trgovine :wink: Mislim da pr nama tut ni dneva ko se nebi vsaj 1x slisala... No ok, razn lani ko sm bla v Londonu se ene 3 dni nisma cula & nobenga sms-a (nisem mela tel. zrawn)... Sej zato sem pa pol takoj ko sem v MB prisla letela k njemu pa mu spet tezila :wink: Kuj vidla sem ga kak je uzival ko me ni blo :D
Hello, 911. I''m on fire!
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a magpie » 27. Feb. 2006 9:40

...
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 01. Mar. 2006 19:19

midva se pa vidva sam med vikendi... k je on v ljubljani... tko d mava stike po msnu (kašna urca na dan) pa sms za dobro jutro pa lahko noč, pa tko enkt na dan se slišva...
MARTINA83
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2006
Kraj: v njegovem srcu

Neprebrana objavaNapisal/-a MARTINA83 » 02. Mar. 2006 0:35

Midva pa ze tri leta ziviva skupaj pa se vseeno kadar delava slisiva fulll po gsm-u , npr. v osmih urah sigurno 2 ali 3 x! Nevem no tko sva navajena!! Pa ce jaz delam pa ima on npr.fraj in je doa me tudi poklice,velikokrat kar vsako uro enkrat pa se kaksen sms pade vmes!!!
tanja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2006
Kraj: Kranja

Neprebrana objavaNapisal/-a tanja_ » 23. Apr. 2006 21:12

MIdva ziviva skupaj, pa se, ko sva v službi slišiva slišiva povprečno 2X, če pa sem jest pop., tako da se vidiva šele zvečer, pa nekje 4x. Učasih kakšen klic manj, če je pa kej nujnega, pa kakšen več:-)
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 23. Apr. 2006 21:35

med tednom se ful redko vidva.. pa tut slišva se ne vsak dan..
ponavad se pogovarjava po stacionarnem telefonu, včasih on pokliče.. vedno kadr jz kličm me prekine in pokliče nazaj da ne trošm keša :)

kar se pa smsjev tiče jih pa dobim okol 10-20 na dan :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 24. Apr. 2006 8:42

midva se vidva tko dvakrat do trikrat na tedn..kokr nama pač čas znese..slišva se pa vsak dan.Tko če se ker dan ne vidva,se pol slišva po telefonu,pol si pa še ker sms za nočko pošleva al pa kej tazga.Če se pa kličeva,se pa včasih 3krat na dan,včasih pa sam enkrat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 25. Apr. 2006 17:07

Poslušte to: nisva se vidla en teden, k je bil on nekej dni v tujini, pol sm pa tut jst šla na drug konc slovenije za par dni... in sva se slišala bolj malo, kot ponavadi. Nakar pridm jst domov en dan prej, ga pokličm in pravi, da nima cajta, da bi se dobila. Pokličm čez par ur, kt tko, da ga mal slišm, in se začne dret name, kaj da hočm spet od njega, pa da nej mu ne težim, pa zakaj ga sploh kličm... res, prov vpil je name, jst sm ga pa sam sprašvala, kaj je narobe in ni hotu nč povedat. In mi je vrgu dol. Nč mi ni jasn. :eek: :eek: :eek: Tok o telefonih kot sredstvu za komunikacijo in združevanje.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 25. Apr. 2006 17:34

O joj marilyn upam, da je imel sam slab dan in je jezo stresel ante. In, da ni kej hujšega. Ne bi se smel dret nate, sploh pa glede na to, da si se hotla dobit z njim. Bi moral bit vesel, jao ...
Midva se drugače slišiva 1 - 2 na dan, čist odvisno. Obvezno pa zmeraj za lahkonočko. :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov