Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Moj je Anti-telefonski tip človeka, zato se ponavadi zmenva sam tanujne stvari... Tut sms-i so povečini kratki, in podobni tistim ki jih pošiljam fotru (kdaj, kje in zakaj ), če prav včasih mava pa tut kakšne daljše; zanimive teme pisanja ..Pokličeva se pa pač ko treba; včasih cel dan nič, včasih pa tut po 10krat...
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Midva se ne slišiva prav pogosto. Če pa veva, da se bova videla, pa se sploh ne kličeva.
Ko se ne vidiva, pa se slišiva enkrat na dan po kakše pol ure, ko sem v službi pa kakšnih 15 minut. Slišiva se večkrat kot enkrat le takrat, ko je kaj nujnega.
Ne čutim potrebe po nenehnem klicarjenju, ker mi je to bedno. Itak se bova vse pomenila zvečer ali pa ko pridem k njemu.
Ko se ne vidiva, pa se slišiva enkrat na dan po kakše pol ure, ko sem v službi pa kakšnih 15 minut. Slišiva se večkrat kot enkrat le takrat, ko je kaj nujnega.
Ne čutim potrebe po nenehnem klicarjenju, ker mi je to bedno. Itak se bova vse pomenila zvečer ali pa ko pridem k njemu.
You want me to be something I can never ever be.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Midva sva na zacetku res mela maratonske pogovore, ko še nisva imela izpitov za avto in tko in se nisva vidla velikrat. Zdej pa ko sva skorej vsak dan skupej, se pokličva edin zato da se pač zmenva kdaj kdo do kerga pride, kam more se kdo it, kšne tko usluge al kako nej rečem, pač ne vem mogoč me kdaj pokliče pa reče, a bi mi ti poiskala od tistga telefonsko št., mislm tko, sms-i so po večini samo takrt ko se morva kej zment pa je kdo na taki lokaciji da se ne more pogovarjat.
Edin večer se slisva za kšne 10 minut, da si poveva kaj vse sva počela (v primeru da se nisva vidla) in to je to.
Mislm sej ga lepo slišat, ampak cel dan pa nebi mogla viset na telefonu oziroma nonstop sms-at in tko, ker mu potem ko se vidiva vrjetno sploh nebi imela kej za povedat
Edin večer se slisva za kšne 10 minut, da si poveva kaj vse sva počela (v primeru da se nisva vidla) in to je to.
Mislm sej ga lepo slišat, ampak cel dan pa nebi mogla viset na telefonu oziroma nonstop sms-at in tko, ker mu potem ko se vidiva vrjetno sploh nebi imela kej za povedat
Live your life like you want
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
zarad teh ugodnih paketov in 1000min v določeno omrežje se slišiva doskrat. če neki kir rab, če je kermu dolgčas v službi (meni) itd. tko za minutko večkrat na dan. nekih bajno dolgih pogovorov pa nimava. lih tuk, da povema kaj je in pičiva dalje.
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
midva se pa kar pogovarjava...vsaj ene 2x dnevno če se ne vidiva vmes se ve. pogovori pa trajajo kakšno uro, 15 minut gor ali dol.
Hvala bogu za Đabest!!!
Kliče pa večinoma on, pol je pa jezen "ker ga js nikoli ne pokličem" čeprav to ni res
Hvala bogu za Đabest!!!
Kliče pa večinoma on, pol je pa jezen "ker ga js nikoli ne pokličem" čeprav to ni res
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
na uro in pol...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Z enim bivšim sem se vedno skregala, ko sva se menila po telefonu. S prejšnjim sva se znala dolgo pogovarjat.
Moti me eno, ko grem s fantom kam in potem on potegne svoj telefon ven in je skos na telefonu - tega ne prenesem niti pri prijateljicah, saj se mi zdi nespoštljivo. In ni res da se ne da preživet par urc brez telefona
Moti me eno, ko grem s fantom kam in potem on potegne svoj telefon ven in je skos na telefonu - tega ne prenesem niti pri prijateljicah, saj se mi zdi nespoštljivo. In ni res da se ne da preživet par urc brez telefona
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
moj prvih 8 mesecev odkar sva ''hodila'' ni sploh imel telefona (ali računalnika), tak da sva se slišala parkrat na teden po 23.uri preko fb, ker mu je brat posodil telefon, da se vpiše.
odkar pa ima telefon, torej zadnje 4 mesece, pa komunicirama prek smsov, 0-3 smse na dan, odvisno kaj se dogaja
...in pa fb po 22-23. uri
odkar pa ima telefon, torej zadnje 4 mesece, pa komunicirama prek smsov, 0-3 smse na dan, odvisno kaj se dogaja
...in pa fb po 22-23. uri
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov