Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
midva se slišva proti večeru oz.ko se gre spet pa še vedno pogovori niso glih dolgi,bolj krajše sorte..nekak se raj dobiva pa pomenva,takrat pa debatirava na polno.Ker ma on tud dost napeto skoz,ga jst kej preveč ne motm,edin če se mi res zdi pomembno...ko ma čas me pa sam pokliče in se zmenva kar se mava..čez dan pa padejo kaki smski,ampak spet nč pretiranga (2-4)
Free your mind...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
če se ne vidima se pa slišima tak zjutri pa zvečer. tud kdaj čez dan, če se je komu kej takiga zgodl al pa, če je komu (beri: meni) dolgčas na delu in kličem dragega umes. če sma pa skup pa se čujema lih tuk, da se zmenma kje, kdaj in kako
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
sweet21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: lj
mi2 se z mojim kr dost slisva..sicr pa zviva tko 5 km narazn tko d se tut vidva skor usak dan in ucasih se rajs vidm d pride k men kt d se neki pogovarjava po telefonu..sm pa mela bivsga k sva se res non stop pogovarjala in morm rect d sm se s casoma navelicala tega ker sm res vedla za vsako minuto kaj dela kje je itd..in je postal mau dougcs k nakonc ze niti nisva vec vedla kaj bi govorila...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
se slisiva na ene cetrt dneva, ce nisva skupi, kar je pa vecino casa, ker (od letos) zivima skupi med tednom
poleti se nisva videla 3,5 mesecev - sva se slisala cez cel dan po mesengerju (tut 12 ur pogovora na dan non stop oziroma z krajsimi prekinitvami ) - ce pa je bil kdo odsoten od racunalnika za vec dni, pa smsi na vsako uro...
poleti se nisva videla 3,5 mesecev - sva se slisala cez cel dan po mesengerju (tut 12 ur pogovora na dan non stop oziroma z krajsimi prekinitvami ) - ce pa je bil kdo odsoten od racunalnika za vec dni, pa smsi na vsako uro...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Zakaj pa ti ne pomisliš, kaj bi blo cenejš in si sama ne plačuješ naročnine?
ker nimam svojih dohodkov, torej si težko plačam vsak mesec 10€.če pa bom rekla d sm to pršparala bojo pa doma itak rekl od kje sm pa dobila ta dnar in d je brezveze d ga dajem nazaj ker nasledn dan k bom mogla kupt neki al pa plačat vlak al pa karkoli mi bojo mogl pa spet dat dnar in tko je brezveze d si podajamo keš sm pa tja...kukrkol u useh primerih plačajo starši.niti nimam besede tuki zravn.
- radenska
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- Kraj: somewhere
^ ne ne rabta imet oba.če imaš dabest paket plačaš mesečno 15 € naročnine,vključuje pa 1000 min pogovorv v mobi omrežje,200 min v druga omrežja + 1000 zastonj sms. če pa presežeš to mejo ( morš bit res expert =) ) pa pač doplačaš
in tut mene zelo mika
in tut mene zelo mika
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Midva se slišiva ponavadi zju3 okol 10h, ker se lih vozi na delo in pol lahko malo klepeta z mano. Čez dan se bolj malo slišiva, ker dela, razen, ko sm sitna. Ponavadi se dobiva proti večeru in se tiskrat pomenva, drugače pa se slišiva zvečer in se pogovarjava.
Piševa si bolj malo oz. skor nič.
Piševa si bolj malo oz. skor nič.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Ma midva sva itak skozi skupaj tako da klicev skoraj ni. Si pa vsake tolko pošljeva kašen sms ko sva narazen. Samo je res da tudi to vedno manj. Ubistvu ponavadi mu jz rečem da mi pošlje sms ko kam gre, da vem da je prišu varno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov