Moški in mobitel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Pogovarjava se po potrebi. Ker sva dnevno oba zaposlena s svojimi stvarmi tej pogovori in sms-i niso zelo pogosti, so pa straight to the point. Obveznih sms-ev za dobro jutro in lahko noč si ne pošiljava, ker so tej zame stvar navade, ne pa resnične želje po kontaktiranju partnerja.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Pri nama je čist odvisno od dneva. Med vikendom bolj malo telefonirava, ker se itak dobiva. Tko med tednom je pa čist odvisno, lahko se zgodi, da se nič ne slišiva, lahko samo za minutko, ker je enostavno preveč obveznosti. Se pa najdejo trenutki, ko enostavno padeva v eno debato in debatirava tudi 1 uro. Seveda ne preko mobitela, ker bi imela previsok račun. Sms-e pa redkokdaj uporabljava.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Mi2 pa sva ceu tedn oddaljena zato sva zmenjena da se vedno slišiva zvečjr. Zdej zadnje čase, me pokliče po pouku. Čene je redna linija zvečjr okoli 10h In traaaajaa. Pol za vikend pa bol malo, kr sva ful skupej.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- Gost
Večkrat na dan. Zjutraj (kako je kdo spal ), čez dan (jamranje o učenju, po izpitu ali pred njim, časovno usklajevanje srečanja ipd.), zvečer (kot zaključek dneva). To je 3x - ampak v resnici se še večkrat Mene ne moti, njega pa mislim, da tudi ne. Včasih imava telefonske maratone, včasih pa samo tri minute in adijo ... Po občutku. Mi je pa všeč, ko me pokliče in povpraša kaj počnem, kako sem ... Bi mi bilo enkrat na dan absolutno premalo - v dnevih, ko se ne vidiva seveda.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
se podpišem.MsN napisal/-a: Mi je pa všeč, ko me pokliče in povpraša kaj počnem, kako sem ... Bi mi bilo enkrat na dan absolutno premalo - v dnevih, ko se ne vidiva seveda.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ne vem kolkrat me pokliče...se velik pogovarjava ampak mešano, včasih zjutraj pa pol šele proti večeru, al pa popoldne...vem, da se vedno pogovarjava okol petih k njegova mami domou pride drugač pa me tut zmer pokliče preden gre spat, ker drugač naj ne bi mogu zaspat(tko prav on=)) to je pa od desetih pa do...ne vem, učasih tut ob treh zjutraj.zanč je bil na partiju pa me je ob pol šestih zjutraj poklical.sva dost narazen pa zato velik telefonirava.
aja, punce a vas mot če vas tip pokliče ko že spite?ker men recimo to ni problem=)
aja, punce a vas mot če vas tip pokliče ko že spite?ker men recimo to ni problem=)
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
_vampirk'ca napisal/-a:aja, punce a vas mot če vas tip pokliče ko že spite?ker men recimo to ni problem=)
Bolj njega... Imam pač instikt, da pokličem vedno takrat, ko on drnjoha - čez dan. Ponoči pač ne, ker imava vedno "lahkonoč"sms ali "lahkonoč"klic, tako da veva kdo gre kdaj spat (omg se tole sliši, kot da sva eno ).
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
iluzija napisal/-a:_vampirk'ca napisal/-a:aja, punce a vas mot če vas tip pokliče ko že spite?
Bolj njega... Imam pač instikt, da pokličem vedno takrat, ko on drnjoha - čez dan.
Ooo, kok mi je to znano.
Js nikoli ne morm zaspat dokler ne pokliče (recimo če je kje zuni in se zmeniva da pokliče ko pride domou) in se vedno premetavam po postelji pa čakam. Drugač me pa ne bi motilo.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Midva se zelo različno čujeva. Kdaj sam za par sekund, kdaj pa mava daljše pogovore. Ponavadi se čujeva parkrat na dan, da se mal pomenva kak je bil dan (če nisva skupej), da si poveva kakšno pomembno novost, da se zmenva, kdaj se vidiva, itd. Najbolj mi je kul, ko mava kke izpade in se pogovarjava dlje časa in se zravn reživa, si izpovedujva čustva al pa mava kke fore svoje . Ušeč mi je pa tudi, če me samo pokliče na hitro in mi pove, da me pogreša in mi pošlje lupčka prek telefona .
Drgač pa gre meni tudi na živce, če se folk zravn tebe meni po 100 let, ti pa zravn ku budala. Jez sm glede tega zelo vljudna in rečm mojmu, da mam družbo in da pokličm nazaj (no razn, če je res kej nujnega).
Ni dneva, da se ne bi čula, no razn če je en al drugi u tujini. Če se pa ne čujeva kk dan, sva pa res fajn skregana, ker ponavadi se menva tudi, če sva jezna en na druzga. No to je na srečo bolj redko.
Drgač pa gre meni tudi na živce, če se folk zravn tebe meni po 100 let, ti pa zravn ku budala. Jez sm glede tega zelo vljudna in rečm mojmu, da mam družbo in da pokličm nazaj (no razn, če je res kej nujnega).
Ni dneva, da se ne bi čula, no razn če je en al drugi u tujini. Če se pa ne čujeva kk dan, sva pa res fajn skregana, ker ponavadi se menva tudi, če sva jezna en na druzga. No to je na srečo bolj redko.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
missy* napisal/-a:[She.], sem ga na zacetku klicala, pa sem videla, da nima smisla. Ali ni mel casa za pogovarjanje, ali se mu ni dalo, vec ali manj pa se mu se zdaj to zdi brezveze. Jaz pa ne silim v druge.
Pol pa ja. Na tak način bi usaka zgubila voljo.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov