Moški in mobitel

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 25. Apr. 2006 18:19

Jst pa zdej prou slabe volje zarad tega k sva si ponavad skos dopisvala čez ceu dan pa se klicala zdj mi pa pošle en sms zjutri predn gre delat pa pol mogoče okol osmih še enga k dam pride pol pa še pokliče predn gre spat :( .Ful se ne morm navadt in mi skos govori kao da smsi niso merilo za to kok me ma on rad itd. sam da pač ne more pisat k majo ful dela.Eh kr neki je to,zdj me pa sploh skrbi kako bo če gre u Belgijo delat ker pol se pa tud tok ne bova slišala kokr se zdj :(
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 25. Apr. 2006 18:35

To so težke stvari, te spremembe... k se enkrat enga načina navadš, se težko sprijazniš s čim drugačnim... ne smeš mu preveč zamert, verjemi mu, da pač nima cajta. Jst sm ful potrpežljiva glede tega. Moj sploh ne mara mobitelov in mi na sms-e sploh ne odgovarja, telefon ma velikrat kr na potihem in ga težko dobim. To mi ni niti najmanj všeč, AMPAK, KAJ NEJ BI PA NARDILA? Tko pač je. ne pomen, da me ne mara. In če ma tvoj zdej res ful dela, je itak raztresen, pa ti rajš nč ne piše, kot da bi ti kr neki brezveznega, sam zato, da bi blo. Odhod v belgijo bo pa šok, sej točno veš, da bo hudo, brezveze, da se slepiš, da ne bo... Jst ne vem, kako bi to preživela, čeprov moj zdej neki govori, da bi šou v tujino študirat. Če je pa močna ljubezen, pa itak premaga vse, v to pa verjamem.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2006 19:58

vsak večer me pokliče peden ge spat, da preveri kje sm :D če ne pa sms za lahko noč.pa klici čez dan da pač prihaja pome in tko.... :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Apr. 2006 20:10

Jest sem pa tko vesela, da mam fanta s katerim lahko dobesedno čvekam :D ... bi umrla pomoje, če bi bli ti telefonski pogovori po minuto, dve :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 25. Apr. 2006 20:14

Midva sva skupi minimalno 4 ure na dan..Ampak si pošleva recimo še en al pa dva sms. Pa če se kdo spoune da more kaj povedat se pokličema :) Včasih pa tut tak, za kratek cajt :) Da bi pa skoz čepela pri telefonu..To pa ne :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 25. Apr. 2006 20:36

js pa nebi prežvela brez smsjev.. tko vsaj vem vsako minuto kje je in kaj dela.. :)
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 25. Apr. 2006 21:05

marilyn napisal/-a:To so težke stvari, te spremembe... k se enkrat enga načina navadš, se težko sprijazniš s čim drugačnim... ne smeš mu preveč zamert, verjemi mu, da pač nima cajta. Jst sm ful potrpežljiva glede tega. Moj sploh ne mara mobitelov in mi na sms-e sploh ne odgovarja, telefon ma velikrat kr na potihem in ga težko dobim. To mi ni niti najmanj všeč, AMPAK, KAJ NEJ BI PA NARDILA? Tko pač je. ne pomen, da me ne mara. In če ma tvoj zdej res ful dela, je itak raztresen, pa ti rajš nč ne piše, kot da bi ti kr neki brezveznega, sam zato, da bi blo. Odhod v belgijo bo pa šok, sej točno veš, da bo hudo, brezveze, da se slepiš, da ne bo... Jst ne vem, kako bi to preživela, čeprov moj zdej neki govori, da bi šou v tujino študirat. Če je pa močna ljubezen, pa itak premaga vse, v to pa verjamem.

Ja sej sm se sprjaznla da nima časa ker tok dela sam usen mam vedno občutek k da mu ni do mene zarad tega.Drugač pa vrjamem da ti je hudo če ti ne odpisuje na smse pa ga težko dobiš k ga kličeš,to jst res ful sovražm.To za Belgijo pa na srečo še ni nč 100% tko da dokler ne bo sploh ne bom premišljevala o tem ker je že tko težko k sva bla na začetku pou leta skor usako noč skup zdj se pa sam za vikende vidva :( .

No da ne bom preveč OT...men je pa res najlepš če npr. ni časa za dolge pogovore po mobitelu da sam tok pokliče da mi reče da me pogreša pa da skos name misli in sm čist vesela čeprou ga sam za minuto slišim :love:
BigSexy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BigSexy » 27. Apr. 2006 15:35

Beh, pogovori po telefonu so stvar situacije. Vsekakor mam 100x raje 5 minutno srečanje, kot pa 2 urni pogovor. Enako velja za SMS-e. Popularni so prvih.. 6 mesecev.. potem pa zadeva postane bol kot ne tečna (vsaj zame).
tinchy21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy21 » 28. Apr. 2006 16:09

midva se vidiva tudi skoraj vsak dan. Kadar jaz delam ali pa on se tipkava po msn-ju al pa ko sva doma tud msn laufa (oba študirava v lj). Drugače pa se slišiva povprečnoi 3x na dan, odvisno...včasih več, včasih tudi manj. Pa seveda tudi kak sms pade. Samo mene npr pa ful moti če se ne slišva npr celo popoldne..pol pa čist živčna ratam...
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MonaLisa » 28. Apr. 2006 17:12

midva se vidiva tudi skoraj vsak dan. Kadar jaz delam ali pa on se tipkava po msn-ju al pa ko sva doma tud msn laufa (oba študirava v lj). Drugače pa se slišiva povprečnoi 3x na dan, odvisno...včasih več, včasih tudi manj. Pa seveda tudi kak sms pade. Samo mene npr pa ful moti če se ne slišva npr celo popoldne..pol pa čist živčna ratam...

Hvala, enako :) No, razn tega da oba študirava u Lj.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 28. Apr. 2006 17:23

Jah midva se slišiva več ali manj bolj malo. Itak živiva skupaj, se vsak dan skupaj voziva v službo in domov, tako da se pogovarjava takrat. Nama je brezveze dajat toliko denarja za mobitele,če se lahko pogovarjava ko sva skupaj. Sej se slišiva ko sva v službi, ampak trajajo pogovori res zelo malo časa. Sms pa niso več popularni pri naju.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Apr. 2006 17:37

Glede na to, da sva ful velik časa skupej vsak dan (tudi pančkam pri njemu, kar je najbolj sweet), se slišiva bolj tko, da se zmenva, kje in kdaj se dobiva in podobno. Ko pa je kdo odsoten od doma za dlje časa, pa se valda tud malj več pogovarjava po tel.
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 29. Apr. 2006 18:52

Sms-e in klice je po moje treba dozirat zmerno da ostanejo zabavni, drugač, kokr je že ena rekla, se naveličaš... Jst osebno ne maram, da mi po stokrat na dan mobitel piska, ne glede na to, kok rada ga mam. Kul so male pozornosti brez pretiravanja, tud kar se tega tiče. Itak pa najbolj šteje tisto, ko si skupaj s človekom, brez mobilca :love:
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Apr. 2006 22:07

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 06. Avg. 2008 20:21

Midva z mojim, kadar nisma skupi, se slišim vsak dan večinoma po 2x... Prvič, ko pride iz službe... drugič pa pol zvečer pred spanjem... da mi zaželi lahko noč in kej lepega pove, da pol lažje zaspim :razz: ... vmes pa še včasih pade kšn sms :wink:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov