Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lala_ » 07. Dec. 2008 18:36

moj je bol zgovoren in seveda bol sproščen.
Z mojimi prijatelji lažje naveže stik več si upa
ponavadi sm jas tista ki noče da je pijan in mu vlečem alkohol z rok :D
nikoli pa ni nasilen mogoče je sam večji srček
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 09. Dec. 2008 10:13

No ja. Verjamem da je nadležen, ampak on the other hand te vsaj ne tepe. Imel sem sosedo, njen bivši mož je bil res dober, skrben, marljiv, pozoren in res marsikomu za zgled moža in zakonca, dokler ni pil. Takrat se je pa spremenil v pošast.
Mogoče ko se ljudje napijejo pride njihova prava narava ven. Lahko bi se reklo njihov id.
Na primer jst sem po default-u zaprt in asocialen in to mojo drago moti, sploh ker njej veliko pomeni imeti družbo in prijatelje okoli sebe. Tako da ko greva vem, moram narest neko "normo" da se vsaj malo sprostim in mi punca ne komplicira če veliko pijem. Še več ta prvi dve rundi prideta ponavadi od nje :)
Uporabniški avatar
pijavka_89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pijavka_89 » 07. Jun. 2009 10:14

Moj fant je ful prijazen dečko! Ko se ga napije je pa ful smešn, če se ga preveč sploh govorit ne zna več! :razz: Drugač pa če ga tak mal...kak pirček al pa dva/tri pa postane mal bolj zgovon, kar sicer drugače ni.
Me pa je začelo motit to, da vsakič ko gre mim gostilne, kjer so njegovi prijatelji mora it nujno na pivo tja, pol ga pa zabluzijo tam 4 ure...al pa dlje! Sploh če je lepo vreme...se to dogaja vsak dan! :x
Pijavka
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 07. Jun. 2009 10:41

Jst sm ful netolerantna do pitja alkohola; vem, da sm tečna in največkrat se pregovarjava okrog tega, ker se mi zdi, da nima meje.. OK, spiješ pir ali dva, ampak kar je več, je zame že preveč, razen seveda, če ne gre za kak žur, pa še tam raje ne... :?
Uporabniški avatar
pijavka_89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pijavka_89 » 07. Jun. 2009 10:46

Mimi_M napisal/-a:Jst sm ful netolerantna do pitja alkohola; vem, da sm tečna in največkrat se pregovarjava okrog tega, ker se mi zdi, da nima meje.. OK, spiješ pir ali dva, ampak kar je več, je zame že preveč, razen seveda, če ne gre za kak žur, pa še tam raje ne... :?

ja s v tem je problem da nima meje! mi reče sam totega še, pa že naročijo drugo rundo..zadnč sm ga čakala še pol dve uri, da sma pol lahka šla jest, ker on pa ni mogu pustit da bi pir cel ostal. ne pa tud ne zna rečt! :evil:
Pijavka
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 07. Jun. 2009 11:34

Moj je čist lušten, ko je pjan, edin na živce mi gre, ker mora vedno vmes odspati uro ali dve, kar pa je izredno nepraktično na kakšnem žuru, koncertu, v diskaču.
Agresiven ni, toleranten je, smeji se tudi velik, ko odspi tisto urco.
Všeč mi je, da se ga ne napije velikrat, ker ne bi prenašala, da bi bil vsak vikend pjan :wink:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 07. Jun. 2009 17:06

ah moj tud skoz nekje na piru visi, ampak mene moti to,da greva recimo mi2 na drinko in to se pol zmeeer razvleče na 5+ pirov,ker itak zmer en znan folk pride in pol padajo runde. zdej rajši sploh ne hodim več z njim po lokalih ker se mi ne da
Uporabniški avatar
¤Tigrica¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Tigrica¤ » 07. Jun. 2009 17:42

Moj ponavadi spije kaksno pivo ali dva..ce je kaksna festa, seveda vec..ampak ima neko doloceno mejo..drugace pa cetudi je v "rozicah" nikoli do sedaj se ni bil agresiven, ali nesramen, kvecjemu nasmejan in se vecja faca k je, da se mu mors smejat.. :D kar se pa zgovornosti in sproscenosti tice, pa ne rabi nobenega piva ali karkoli drugega... skratka zaenkrat res niam nc proti ali spije kaj ali ne.. :D
Uporabniški avatar
pijavka_89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pijavka_89 » 07. Jun. 2009 17:43

softTouch napisal/-a:ah moj tud skoz nekje na piru visi, ampak mene moti to,da greva recimo mi2 na drinko in to se pol zmeeer razvleče na 5+ pirov,ker itak zmer en znan folk pride in pol padajo runde. zdej rajši sploh ne hodim več z njim po lokalih ker se mi ne da

to tud....zaj js tud ne grem več zraun, pa mi reče s pridem čez dve urcu nazaj..do polnoči ziher. ko to reče tk vem kolk je ura..da ga pred poldveh nebo!
Pijavka
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 07. Jun. 2009 17:57

mnja hitreje se razburi, drgač pa če misli ful nekaj pit... zaenkrat me pijača se ne moti toliko.... :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 11:11

Ahh, te pivičke... Moj jih spije kar dosti, kar se mu zelo lepo vidi na njegovem "sexy" trebuščku. Preprosto pridejo momenti, ko mi samo reče, da rabi pivo, po njem je pa ku blažen :) . Sej me ne moti tolko, ker je prav luškan, ko je pijan, ali pa usaj malo pod dozo. Že tako se večino časa smeji (če ne štejem njegovih koleričnih izpadov), ko pa je pijan, pa še toliko bolj :lach: ... Ampak vseeno, pretiravati pa ni treba.

Se mava pa lušno, ko se napijeva skupi... Takrat padajo take smešne fore, zganjava take stvari, da zgledava kot dva mulca, ki naredita use, da bi kaj ušpičila :D
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 09. Jun. 2009 15:30

muj muci tu pa tam kako pivo spije. napija se ga več ne sploh, odkar se je nazadnje res fajn napil :D ponavadi sem jas tista ki ji je treba vzet kozarec iz rok :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Jun. 2009 19:07

Hmm, opažam, da ste ful tolerantne glede pitja alkohola :? ...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Jun. 2009 19:16

Mimi_M napisal/-a:Hmm, opažam, da ste ful tolerantne glede pitja alkohola :? ...

Mene je začelo motiti na začetku zveze, ker je bil res kr pogostokrat nažgan (ali pa si je privoščil usaj 1 pivo na dan). Ampak potem sm opazla, da js delam isto, le da tega ne delam vsak dan, ampak le mogoče 1x, 2x na teden. Torej, zakaj bi jaz njemu prepovedala nekaj, kar delam sama?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Jun. 2009 19:24

Ja, če ti je kul, da ga oba pijeta, itak nimaš kej :D
Jaz ne pijem; mogoče na morju oz. poleti eno pivo, pa včasih kake borovničke za nazdravit...
Drugače pa me v zvezi z alkoholom hitro vse moti... da nekdo ne more niti en dan brez piva, ne pomeni nič dobrega...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov