Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Mene pa moti da jaz nikoli nisem z njim ko se ga on napije. Ko gre s kolegi vewdno pije, ko pa gre z mano pa nikoli. Pol pa se kje odzuni srečamo pa ga pol itak peljem domov ko je že tak bogi da več nemore stat. Nisem še pa mela prilike da bi bil lih tak malo pijan , da bi lahk bla kaj zvlekla od njega. Včasih kaj pove po resnici, ko trezen ne , sam se nemorem dolgo menit z njim kr mi pol zaspi Sm se pa zadnjič na rd on njegovega bruderja ful napila in sem ležala neki odzunaj pa sploh nism vedla za sebe. Vem da sm naredla veliiiikansko napako, ker tud menni ni bolj groznega kot to da je neka punca vlita do kome. Ampak problem je biu u tem, da sm se spoznala z bratovo punco in ble sma ful vesele kr mama pač obe ''brate'' al kak naj to povem in sma začele ful na eks pit vodko. Js pa drugač nič ne pijem in se me je zelo prijelo, pa sploh nevem kdaj. Spomnim se dogodkov, ampak ne vsega. Mi fali slika. Njo so pelali domov, mene pa tud takoj zatem...in to moja ( bodoča upam DA )
''tašča''. Spravla me je v sobo, tam sem malo pobruhala, vse je ščistla za mano, oprala mi je cote za naslednji dan, skuhala zajtrk, kavo,čaj...Mene je tak sram da bi se v zemlo pogreznla. Še moja mama ko ma atija 30 let ne pije pred taščo , jaz šmrkla pa sm jim tam vse pobruhala. Ful sem se ji zahvalila in se opravičevala in moj in njegovi govorijo da je vse ok, da razume, da je ona tud bla mlada in da ga je kdaj spila....Sam , vem da to ni lepo in sploh ne upam it tja.Nisem že bla 14 dni in jih pogrešam ampak me je sram. Vem da sm zajebala,nebo se ponovilo, ma mogoče kera kak nasvet ?Plus tega da se njegova punca ful sekira kr misli da je svojemu fantu zajebala rd js mam pa tud slabo vest da sm mu ga js tud , kr sma ble obe čista koma. Ampak on je reko da nism jes kriva, da ji nisem jes vlivala..no saj ona pa meni ne Nisem se še z nobenim menla od takrat, čeprav mi moj pravi da je vse ok, da ni noben jezn na mene,sam vseeno mi je tak grozno hudo....no, ful na bed ne.
''tašča''. Spravla me je v sobo, tam sem malo pobruhala, vse je ščistla za mano, oprala mi je cote za naslednji dan, skuhala zajtrk, kavo,čaj...Mene je tak sram da bi se v zemlo pogreznla. Še moja mama ko ma atija 30 let ne pije pred taščo , jaz šmrkla pa sm jim tam vse pobruhala. Ful sem se ji zahvalila in se opravičevala in moj in njegovi govorijo da je vse ok, da razume, da je ona tud bla mlada in da ga je kdaj spila....Sam , vem da to ni lepo in sploh ne upam it tja.Nisem že bla 14 dni in jih pogrešam ampak me je sram. Vem da sm zajebala,nebo se ponovilo, ma mogoče kera kak nasvet ?Plus tega da se njegova punca ful sekira kr misli da je svojemu fantu zajebala rd js mam pa tud slabo vest da sm mu ga js tud , kr sma ble obe čista koma. Ampak on je reko da nism jes kriva, da ji nisem jes vlivala..no saj ona pa meni ne Nisem se še z nobenim menla od takrat, čeprav mi moj pravi da je vse ok, da ni noben jezn na mene,sam vseeno mi je tak grozno hudo....no, ful na bed ne.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
haha Yesa, kira štorija
če pravijo da je kul, potem je kul
prinesi ji kako malenkost, ko se boš spet pojavila pri njih doma, bodoči tašči v zahvalo...
moj tud pije, kokr se za dolenjca spodobi, smo bli že parkrat skupi uzuni in sva ga skupi feštala... Parkrat je on mene domov 'nesu' k mi je blo že bolj mal jasno,... Ta vikend sem jez njega domov peljala, ker je zakomiru, drugi dan sva se pa režala ko sem mu govorila kaj vse se je zgodilo (luknje v spominu)... Tud njegova mami me je že vidla nasekano, ampak je bolj sproščene sorte, smo pršli cela klapa k njim domov ob štirih zjutri in nismo bli ravno tihi.... Pa je prišla sok narest
tkoda, če pravi da je ok, je verjetno res ok
če pravijo da je kul, potem je kul
prinesi ji kako malenkost, ko se boš spet pojavila pri njih doma, bodoči tašči v zahvalo...
moj tud pije, kokr se za dolenjca spodobi, smo bli že parkrat skupi uzuni in sva ga skupi feštala... Parkrat je on mene domov 'nesu' k mi je blo že bolj mal jasno,... Ta vikend sem jez njega domov peljala, ker je zakomiru, drugi dan sva se pa režala ko sem mu govorila kaj vse se je zgodilo (luknje v spominu)... Tud njegova mami me je že vidla nasekano, ampak je bolj sproščene sorte, smo pršli cela klapa k njim domov ob štirih zjutri in nismo bli ravno tihi.... Pa je prišla sok narest
tkoda, če pravi da je ok, je verjetno res ok
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Beeeeeeeeeed........ se mi kr smiliš .....sam kaj češ .... mladost je norost.
Obstaja pa možnost da bodo o tej tvoji dogodivščini še tvoji otroc poslušal na vsakem družinskem srečanju
Obstaja pa možnost da bodo o tej tvoji dogodivščini še tvoji otroc poslušal na vsakem družinskem srečanju
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Noelia napisal/-a:cukr8 napisal/-a:Jaz sem stara npr. že dobrih 24 let, pa mi v vsem tem času niti na kraj pameti ni padlo, da bi vase zlivala alkohol
Jaz alkohola ne zlivam vase, ampak ga pijem.
Ja, super, če ti paše..
Jaz ga pa tudi pijem ne
(mišljeno je bilo seveda isto, torej da ga ne uživam v tekoči obliki, tako kot tudi vase ne zlivam sokov, kave itd., ker jih ne maram )..
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
@Yesa: slej ko prej bo najbrž treba spet na obisk. Po dveh tednih pa lahko odlašanje samo še poslabša situacijo.
Je lepo, da ti je žal. To njegovi zagotovo cenijo. Zato naj ti ne bo tako grozno: sej smo vsi slej ko prej kje zafrknili.
Je lepo, da ti je žal. To njegovi zagotovo cenijo. Zato naj ti ne bo tako grozno: sej smo vsi slej ko prej kje zafrknili.
Imaš, da me vikaš!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Yesa;
Tud pri nas se je enkrat zgodlo nekej podobnega... Z bivšim sva prišla nalita iz fešte, jaz sem šla samo v sobo in takoj zaspala/zakomirala... On je šel še na vc, bruhal (mal tut zdraven školjke) in zaspal na kavču... Zjutrej je blo vse lepo pospravljeno, ati nama je skuhal župco (za pozdravt mačka) in potem še peljal bivšega domov..
Sicer so me starši mal zajebaval na to temo, in on se je nekaj časa bal pridt k nam , drugače pa še zdaleč ni blo nekih zamer...
Če fant pravi da je vse v redu, potem škoda da se sekiraš.Pojdi tja, ne obujaj te teme pa bo...
Sej po mojem vejo da si to naredila samo takrat, in da se je večini "mladih" že zgodilo kej podobnega...
Tud pri nas se je enkrat zgodlo nekej podobnega... Z bivšim sva prišla nalita iz fešte, jaz sem šla samo v sobo in takoj zaspala/zakomirala... On je šel še na vc, bruhal (mal tut zdraven školjke) in zaspal na kavču... Zjutrej je blo vse lepo pospravljeno, ati nama je skuhal župco (za pozdravt mačka) in potem še peljal bivšega domov..
Sicer so me starši mal zajebaval na to temo, in on se je nekaj časa bal pridt k nam , drugače pa še zdaleč ni blo nekih zamer...
Če fant pravi da je vse v redu, potem škoda da se sekiraš.Pojdi tja, ne obujaj te teme pa bo...
Sej po mojem vejo da si to naredila samo takrat, in da se je večini "mladih" že zgodilo kej podobnega...
Zadnjič spremenil fun, dne 28. Nov. 2008 9:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Yesa, po mojem mnenju je boljše, da se jih ne izogibaš. Jaz bi šla tja, jim povedala, da me je grozno sram in se jim še 1x zahvalila za skrb, potem pa bi skušala vse skupaj potegnit na šalo in bi tako šlo mimo.
Izogibala pa se jih ne bi, saj si lahko mislijo kaj napačnega...
Lahko pa tudi greš in stvari pač ne omeniš...lahko, da je po 14 dneh stvar že zbledela...
Izogibala pa se jih ne bi, saj si lahko mislijo kaj napačnega...
Lahko pa tudi greš in stvari pač ne omeniš...lahko, da je po 14 dneh stvar že zbledela...
-
Yesa - Sramežljivka
Ja sej verjetno da je res ok, ampak vseeno je ful na bed. Poznamo se lih slab mesec in zaj so me res spoznali haha. Sej sm že jes tud študirala da ko prijem tja da bom nesla neko pecivo pa kak liter. Je pa res kr čudno mislim, res mi je nerodno no, misli mkomu pa nei blo. Saj ko sm sama se smejim ko kravica zarad tega, sam ko pa je fant poleg pa tema na to nanese se pa jočem:) hehe, kak na bed. Čudne mam js včasih. Enkrat sem šla od njih domov in se zaletela z avtom in pol je njegov foter 14 dni klical vse kolege da je dele za avtek skup najdo da me je popravilo prišlo kr poceni, zaj sm jim pobruhala bajto in bo 14 dni smrdelo za mano....morem si spet neki zmislit, da jim nebo decembra dolgcajt
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Yesa a veš da si me zdele prov v dobro voljo spravla s svojimi dogodki .
Drgač pa je čist zastopm da ti ni glih fajn zdej tja hodit; ampak usejen je bolš da greš...ker si po nekam času ljudje začnejo mislit svoje. Jebat ga, kar je blo je blo, ne se več obremenjevat s tem.
In ja se strinjam z drugimi...brez litra !
Drgač pa je čist zastopm da ti ni glih fajn zdej tja hodit; ampak usejen je bolš da greš...ker si po nekam času ljudje začnejo mislit svoje. Jebat ga, kar je blo je blo, ne se več obremenjevat s tem.
-
Yesa - Sramežljivka
ŽuŽa napisal/-a:Yesa a veš da si me zdele prov v dobro voljo spravla s svojimi dogodki .
No me veseli če sem te razveselila, pol ti lahk vsak teden kaj napišem,ker to so še ni najhujše kar se mi je zgodilo. jebat ga. Ok pol pa hvala vam za nasvete, brez litra torej:) Pa če bom kaj slatkega nesla pol to nesmejo bit rum kugle Vam poročam o dogodkih dalje:) Me prav zanima če mi bojo še ponudli kak deci domačega kot ponavadi. Verjetno neeee:)
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
owje,znalo bi se zgodit.jullia_ napisal/-a:Na tvojem mestu bi nesla samo pecivo, brez litra, drugače te bodo še bolj zafrkavali
ma kej češ,vsakemu se lahk to zgodi,a ne?
ma mi2 sva se ga včerej malo spet nažveplala.šla sva sam na pir pa je pol vsega zravn ratalo.in se skorej nič ne spomnemo.ne veva nit kdaj,kak in kod sva domov pršla ter zaspala oblečena ter obuta v bulerjih.matr...to sva pa midva in jack daniels,ne?dans mam takega mačka i slabo mi je za popizdit.tak pa že dolgo ne.pa hrbet me boli-zgleda da sm se nekje zložit mogla in on se ne spomne.pa sprašuje me kr nekej pa sploh ne znam povedat.ne vem koga sm vidla,s kom se menla in kaj sm se menla.vbogi revček pa zdaj že cel dan na kavču spi in imamva cedevita day da smo barem včerej znali,da je sok tak dobr .
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kdo je na strani