Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Midva sva oba že v osnovi zabavna in zgovorna To se potem samo še potencira ... Ampak, vema kje je najina meja... tako, da ne trpiva izgube spomina ali bruhanja ...
Kar pa ne pomeni, da spijeva le tri alko drinke v večeru ... Vmes se kaj poje, zapleše pa je ...
Kar pa ne pomeni, da spijeva le tri alko drinke v večeru ... Vmes se kaj poje, zapleše pa je ...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
v-e-s-n-a napisal/-a: Če gre sam vn, pride pol domov in me budi, ker je full horny in bi sexal
s čimer se ni za hvalit. zunaj se je zrajcal ko je druge bejbe gledal. al kaj si ti mislila zakaj te budi? ker vidi kako spiš in se mu dvigne?
pardon, ampak sem mogla. mi je ravno včeraj ena jamrala isto! da tip ko pride nažgan se spravlja nanjo že ves trd. da ziher o drugih fantazira. češ če midva tudi sexama ko on pride nažgan. ja pa ja. jaz ne morem sexat če je on pijan jaz pa trezna (ne mislim po kakšnem pivo ali dveh, treh). pa niti spat ne, ker tako smrči, da kar lepo gre drugam ajat.
bi pa znorela, da bi se pijani pogovarjali o politiki. mi še kar več al manj pokamo štose.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Js sm mela z bivšim eno izkušnjo, k se ga je napil in je ratu agresiven...ne fizično, ampak psihično...sicer ni pil, un dan pa so se ga s kolegi napil in js sm ga šla iskat da ga peljem domov...no, od tistga dneva naprej se midva nisva več vidla, kr itak ne prenesem pijanih ljudi, če so pa nesramni zravn tega pa še manj...tko da je moj bivši gospod lepo en del poti domov prepešaču, ker ga nisem mogla več poslušat in sm ga nagnala iz avta in tko se je končal zdajšnji pa ne pije lih, po fuzbalu mogoče kako pivo, ampak to ne vpliva kej na obnašanje, dejansko ful pijanga ga pa še nisem vidla
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
1. se ne hvalim s tem, ampak samo povem kakšen je.
2. nisem tudi rekla, da midva potem tudi res sexava. On bi, ampak se stvar itak ne realizira. V večini primerov.
Drugače pa mi je itak jasno, da gleda tudi druge bejbe. saj jaz tut tipe. In??
2. nisem tudi rekla, da midva potem tudi res sexava. On bi, ampak se stvar itak ne realizira. V večini primerov.
Drugače pa mi je itak jasno, da gleda tudi druge bejbe. saj jaz tut tipe. In??
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:2. nisem tudi rekla, da midva potem tudi res sexava. On bi, ampak se stvar itak ne realizira. V večini primerov.
V večini primerov ga s trdim pustiš Oh ja, to pa je muka, dobr je, da je še pr teb
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Ce mu je res taka muka, lahko v roke vzame losjon pa sam opravi. Moj sicer ne pije, tako da ne hodi domov pijan, ampak ce bi, bi ga kr lepo poslala v dnevno, pa naj sprosti to svojo muko, mene pa naj pusti spat, thank you very much.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mr. Simpaticus napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a:2. nisem tudi rekla, da midva potem tudi res sexava. On bi, ampak se stvar itak ne realizira. V večini primerov.
V večini primerov ga s trdim pustiš Oh ja, to pa je muka, dobr je, da je še pr teb
to sem rekla za primer, če pride pijan sredi noci domov.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
EDIT: simpatikus:
ja res, ker pijan si pa sposoben žensko zadovoljiti v enaki meri kot trezen? in ker je totalno rajcajoče da ti iz gobca smrdi, da takoj omahne, pa ti sto let ne pride, da vmes zaspiš,...
pač govora je o pijanosti in ne rahlo opitem stanju. in ne, meni ni normalno da bi se ob drugih zrajcal in pol bi mene natepaval in me vletaval budit pijan do daske ob 5ih ponoči s trdim tičem. po možnosti bi se gospod samo ulegel. ne.midva sexama preden gre in zjutraj v takih primerih. ponoči velikokrat ampak ko spiva skupaj, ne ko bi on prdirkal pijan. hvala bogu res, da mam to pošlihtano in ima moj nekaj pameti v glavi.
ker zame so tipi, ki se spravlajajo total pijani na svoje doma speče punce ko komaj stojijo, popolni kreteni brez enih osnovnih razumskih sposobnosti kaj je in kaj ni primerno. fuj nesnage no.
(če pa pride rahlo opit, zleze k meni v posteljo, me kar začne slačit in iz omari vlačit f** štumfe in lisice, je pa to čisto druga pesem.)
ja res, ker pijan si pa sposoben žensko zadovoljiti v enaki meri kot trezen? in ker je totalno rajcajoče da ti iz gobca smrdi, da takoj omahne, pa ti sto let ne pride, da vmes zaspiš,...
pač govora je o pijanosti in ne rahlo opitem stanju. in ne, meni ni normalno da bi se ob drugih zrajcal in pol bi mene natepaval in me vletaval budit pijan do daske ob 5ih ponoči s trdim tičem. po možnosti bi se gospod samo ulegel. ne.midva sexama preden gre in zjutraj v takih primerih. ponoči velikokrat ampak ko spiva skupaj, ne ko bi on prdirkal pijan. hvala bogu res, da mam to pošlihtano in ima moj nekaj pameti v glavi.
ker zame so tipi, ki se spravlajajo total pijani na svoje doma speče punce ko komaj stojijo, popolni kreteni brez enih osnovnih razumskih sposobnosti kaj je in kaj ni primerno. fuj nesnage no.
(če pa pride rahlo opit, zleze k meni v posteljo, me kar začne slačit in iz omari vlačit f** štumfe in lisice, je pa to čisto druga pesem.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
claire napisal/-a:da ti iz gobca smrdi
ne vem sicer, katere vrste živega bitja je tvoj partner, ampak ljudje imamo usta.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sploh ne bi sprejela, da bi tip šel s kolegi ven (logično, da bi kaj pili, me ne zanima ali malo ali dosti) in potem prišel k meni. ma mislim, da niti spat ne bi hotela da k meni hodi. za sex pa sploh ne vem kako naj bi bila na volji, ni mi jasno.
me je enkrat tako en tip klical, ki je šel s kolegi ven in me je klical ob polnoči preden so šli v club, da bi prišel k meni, pa se nisem niti javila, ker sem vedela zakaj se gre. zgleda, da je ocenil, da danes ne bo dobil nič za fukat tam ali pa da se mu ne da trudit, zato je mene poklical.
in tudi jaz se ne bi hvalila s tem, da pride tip pijan k meni (ni važno ali dosti ali malo pijan) in da je čist horny in hoče sexat. to mi je poniževalno.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Moj pa na srečo ne pije alkohola, kar mi ful odgovarja. Mam slabe izkušnje že od mladosti, ker je moj oče alkoholik, povrh vsega pa še nasilen in zato res nočem, da bi mene isto doletelo kot je mamo (čeprav ni nikoli izključeno).
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
claire napisal/-a:
evo edino taka presenečenja sredi noči pa res pogrešam pri FF razmerju... Mene lahko pride tako zbuditi samo zjutraj pred službo.
Zdej sem pa res foušššš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov