Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Ne verjamem v razne zgodbice o alkoholu kot olajševalni okoliščini. Alkohol nas naredi samo take kot smo v resnici. Sploh pa, bi jaz samo enkrat koga udarila pod vplivom alkohola, potem bi vedela, da sem v takem stanju nevarna in ga ne bi niti povohala več. Fantje, ki vas tepejo, ko so pijani so trezni, ko naredijo prvi požirek.
Ne. Zaslužita drug drugega. Samo škoda, da se v takih zvezah delajo otroci. In, da jih tak bolnik ne bo pretepal je navaden bullshit.
Ne vem kako si ga upaš opravičevati. Si pomislila kako se bo počutila, ko bo to brala? Opravičuj svojega, ki ubogi revček ni nikoli nič kriv, samo vsi drugi okrog njega.
Koliko alkoholikov je pa načrtovalo, da bodo to postali?
chiqqa napisal/-a:nevem, k moj mene napade jz njega 2x bl nazaj, če me začne vlečt jz njega začnem brcat, če mi začne sikat ga počm..jbga A ženska pa tipa loh, a pol tut jz nism normalna?
Ne. Zaslužita drug drugega. Samo škoda, da se v takih zvezah delajo otroci. In, da jih tak bolnik ne bo pretepal je navaden bullshit.
chiqqa napisal/-a:@p!ka, mi je žou slišat te zgodbe, kako mate vi pr vas doma, pomoje je oče biu sam naveličan usega skp, rutine, pač eni ljudje zmer hočjo več in da je use popolno, pač tak karakter, da si hitr nezadovoljne z usm in mu je poču žiuc za bz, pa če žena ni nardila ob 3h zjutri pišanca pa krompir..
Ne vem kako si ga upaš opravičevati. Si pomislila kako se bo počutila, ko bo to brala? Opravičuj svojega, ki ubogi revček ni nikoli nič kriv, samo vsi drugi okrog njega.
chiqqa napisal/-a:Pijanc pa mu ni interes ratat, zakaj, sm že pisala in se ne bom ponaulala.
Koliko alkoholikov je pa načrtovalo, da bodo to postali?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Ja, vem, s eopravičujem p!ki, res ni blo lepo od mene ampak res, ne da se mi sploh več pisat kej glede te zadeve, hvala za use nasvete komentarje, ste mi odprl oči, se prej nism zavedala da je to ful problem, mogoče zato ker se več al mn pr men use kolegice kregajo ko so tipi pjani oz. sploh ne hodjo več skp ne vn ne na morje, ločeno, men je pa to mim in hočm da se stanje normalizira. That's it. Več se mi res ne da eno in isto lajnov rtet, jz sama zase vem kaj mam in kakšna je situacija in kašn je moj tip, tko k je purple rekla in da sama najbl vem do kje bom vlekla vezo.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
chiqqa napisal/-a:On se zaveda problema in me ma rad preveč, da bi vrjetn z mano delu tko ceu lajf
wtf?
Zakaj te nima še ''preveč'' rad, da sploh ne bi delal tako s tabo?
Imaš pa prav, res je tvoje življenje in tvoje odločitve, ampak sama si začela debato in me pokomentiramo samo tisto, kar in koliko sama napišeš.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Chiqqa ne razume nicesar, in si navsezadnje zasluzi svojega degena, ker je tudi ona primitivka do daske.
In to s tem nasiljem je samo koncni simptom tega kako primitivne in neinteligentne osebnosti sta oba, kot posameznika.
In to s tem nasiljem je samo koncni simptom tega kako primitivne in neinteligentne osebnosti sta oba, kot posameznika.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
aaaa ti si ena izmed onih, ko vsak tedn padejo po stengah?
zavarovanja pa le ne pozabi placat!
zavarovanja pa le ne pozabi placat!
- chiqqa
- Cosmofrik
Prou pol sm pa primitivka, WTF Neda se mi več ubadat s tem, jz sm že od samga začetka vedla kaj prkačujem in to je blo to, da svojo jezo izlijm tle not in da se gre bežno mim mojga posta, ok, mogoče neki postou zgražanj in WAA KAŠNGA TIPA MAJ,FUJ, FEJ..zdj je šlo pa prek meje, ker sm zdj že kr ena primitivka pa vsi boste molil zame pa ALELUJA!
In ja jz sm tista ki pada usak tedn 3x po stopnicah hahaha tko k ve tiste k vas tipi usak dan 30x treš pa ste tih lol. In nebom se zdj kregala po forumu k mi je useen in mi ni lajf,raj počnem kej druzga Svašta.
In ja jz sm tista ki pada usak tedn 3x po stopnicah hahaha tko k ve tiste k vas tipi usak dan 30x treš pa ste tih lol. In nebom se zdj kregala po forumu k mi je useen in mi ni lajf,raj počnem kej druzga Svašta.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ jea. in se spet tolažiš s tem kako nas vse fantje butajo.
pa od kje ti tako mišljenje??? samo enkrat bi položil roke name, pa se fotrova več z njega nebi maknila.
oprosti, a se tudi jaz pridružujem dejstvu, da si primitivna. do konca.
pa od kje ti tako mišljenje??? samo enkrat bi položil roke name, pa se fotrova več z njega nebi maknila.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
~NIA~ napisal/-a:claire napisal/-a:^^ jea. in se spet tolažiš s tem kako nas vse fantje butajo.
kolk si stara?
sicer pa če bi me moj udaru bi ga sama udarla nazaj (kolkr bi pač lahko), pobrala svoje stvari in odšla. pa bi mu blo lahk še tolk žou..
.. ampak svoje moči ne izrablja med prepiri..
Claire, res, kolk si stara? Kaj ma tvoj foter tu veze zraven...
Drugače pa, jez sem enega bivšega, ko me je udaril, udarila nazaj. In ne, to se ni kazalo na začetku veze, niti po letu, niti po letu in pol, je pa skozi cel čas kazal znake agresije (popizdevanje zaradi totalno banalnih zadev, recimo kisa v solati).
Chiqqa, daleč od tega da bi si mislila da bo tvoj tip alkoholik, ker mam v svoji bližini precej takih žurerjev, ki se pijani spomnijo najbolj butastih podvigov, da res neveš al bi se smeju al joku zraven... Ampak agresija defenitivno ni kul. Tip lavfa za tabo da te bo ubil? Sej sama vidiš da ni vse kul...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
chiqqa hvala bogu da si primitivna, če pa se ti zdi rpetepanje neki normalnega in ne opaziš kaj dela s tabo
dosti je tudi takih k jih je tip enkrat udaru pa so pobrale vse kar so mele in šle proč (tega pa ti žau nisi sposobna).. ni vse črno-belo
dosti je tudi takih k jih je tip enkrat udaru pa so pobrale vse kar so mele in šle proč (tega pa ti žau nisi sposobna).. ni vse črno-belo
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ja moj foter bi sigurno ponorel. in to se mi prav dopade. ni da bi se mi vmešaval v zvezo nasploh. je res mogoče hecno slišat, ampak sem jaz vseeno še vedno njegova mala hči.
stara sem pa 23. ne verjamem, da si ti več od mene.
stara sem pa 23. ne verjamem, da si ti več od mene.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- chiqqa
- Cosmofrik
Hahaha ti si primitivna, kdo se bo pa postavu zate če ne ti sama
Bot ponosna da si očijeva punčka, men se to ne zdi nč fajn, še sliš ne. K boš starejša, kaj boš očiju pršla jokat. Dobr, offtopic
Pol pa svojga fotra not umešavaš, k da moj fotr kej ve, itak sm zlo delč doma, moj pa ni nikol še biu pijan pr men doma, ker sm skos jz pr njemu.
Sicer pa rečte mi KJE PIŠE da je mene moj kdaj udaru?? Sm že rekla, če bi me ENKRAT udaru bi spokala pa ŠLA, kar tut sam ve, ker zase se pa znam postaut!
Nikol nikol nikol me ni udaru, edin če pod udarce štejete to da te prime na močno al pa vleče za sabo, pa kva, sej u sexu se tut tepe, grize, lasa, drži na hard, so what
Bot ponosna da si očijeva punčka, men se to ne zdi nč fajn, še sliš ne. K boš starejša, kaj boš očiju pršla jokat. Dobr, offtopic
Pol pa svojga fotra not umešavaš, k da moj fotr kej ve, itak sm zlo delč doma, moj pa ni nikol še biu pijan pr men doma, ker sm skos jz pr njemu.
Sicer pa rečte mi KJE PIŠE da je mene moj kdaj udaru?? Sm že rekla, če bi me ENKRAT udaru bi spokala pa ŠLA, kar tut sam ve, ker zase se pa znam postaut!
Nikol nikol nikol me ni udaru, edin če pod udarce štejete to da te prime na močno al pa vleče za sabo, pa kva, sej u sexu se tut tepe, grize, lasa, drži na hard, so what
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
joj k berem te izjave mi kar slabo ratuje...sej ne rečem, vsakemu svoje, kakor ti paše v vezi ti paše, tle se nima noben kej vmešavat. Če je vama ok, da se napijeta pa lasata pa nevem kaj je vajina stvar...sam prosim, da taki ljudje ne bodo imel nikoli otrok, ker me res skrbi kakšna prihodnost jih čaka. Enkrat bosta pa mal pijana pa se lasala, pa tepla, bo otrok v napoto pa bo še on kakšno dobil...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]