Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jul. 2009 22:06

a_pikica_a napisal/-a:Meni pa ni vec jasno, kaj se greste?

*purple* kaj bi sploh rada povedala? Da naj se chiqqa nic ne sekira, ce njen pije in je agresiven? :gruebel:

Pa tudi to z zvezami mi ni jasno... "Chiqqa ne se sekirat, tvoja zveza je cist, ok, druge pa itak samo lazejo o svojih zvezah" WTF?!

nikjer nism niti zagovarjala chiqqinega fanta niti odobravala tega kar počne.le razumem situacijo v kateri je in razumem da preživlja pač nek del življenja, ki ga je preživelo nešteto mladih.Ona, njen fant in očitno večji del njune družbe živijo po principu žuranja in žuranja.In to je razlog zakaj ga on pije.kukr sm razbrala niti ni bil problem v tem, ker ga on pije (ker ga ona in ostala družba tudi) ampak to, da se takrat ko je pijan agresivno obnaša.
Prej zsja mi je povedala tud par določenih stvari,zarad katerih še vedno ne bom spremenila mnenja o tem, ker je že res da je napisala vse tako grozno, ampak očitno ni.
zakaj je fant takrat agresiven, pa točno ne moremo vedet, ker verjetno še sam ne ve, ravno tako kot tisti ki jokajo in ki delajo ostale neumnosti, ne.
In ne obračat besed, da druge vse skupaj lažete o svojih zvezah.Kar se je meni zazdelo pri komu in kar je blo pri komu še očitno res,je pač bilo.ni pa to letelo na celotno forumsko populacijo.tista, ki negativne stvari pač ne predstavlja in predstavlja samo tiste ultr pozitivne, že sama pri sebi ve :)
Iztočnica moja gre pa direkt iz vseh tematik o kakršnemkoli tipu,ki izstopa iz cosmoforumskega pouprečja.Kukr je tip obleku narobne hlače je bil že za v smeti...Jst pač res več ne razumem kaj in zakaj, ker marsktera sploh ne prebere v čem je problem.Isto tukaj.Ni problem v tem, da pije, ampak v tem da je agresiven ko je pijan.pa še vedno ponavljate,da bo nevem alkoholik, pa bo ona sama doma s frocom ko bo on s kolegi pivčkal po kafanah....Mislm ne razumem no.
ker se je lih Nia oglasila, je ona tud zlo dober primer šinfanja in pljuvanja čez njeno zvezo.Pa nevem no, sta še kr srečna skupaj in se očitno mata fino.Polovica foruma bi pa najrajš vidla da gresta narazen.
:roll: men je to pač mal mim.Če nekomu prvoščš slabo, mislm nevem no, nimaš razloga.

*mala*, a znaš mal bolj točno razbrat z mojga posta kaj sm mislna.napisano je že tko, mišljeno je pa logičnbo malček drugače.je pa kr dost resnice povedane v tem stavku.Najbolj zanimive so ble cvetke, ki so pametovale o zvezah, na konc pa priznale kakšnga frajerja majo doma,k je bil stokrat hujš kot marskter problem tlele notr!
in ne to ni nobena tolažba.Mene baš boli kako majo drugi.Če se maš slabo ti skušam pšomagat in sočustvujem s tabo, če se maš funisuper ti želim, da se mašfinosuper tud jaz.načeloma me pa ne briga, niti se me ne tiče niti nč kaj majo drugi.se mi pa zdi marskter problem rešljiv na kšn drug način kot sam konc zveze in le-tega zelooo redko svetujem.to je praktično najlažje od vsega, pobegnt od problema.In enako tlele.bejž stran od tega deca, dec je neumen, blablabla. a se vam res zdi tako nerešljivo?

my_self, jst se strinjam z vsem kar si napisala, ampak vseeno po treh postih narest en končn zaključek glede osebe,ki je sploh še v živo nikol nisi vidu, je mal tko no.
In nihče ne reče, da morš vse pisat na forum, ampak devica marija je bla pa useeno sam ena.(čeprou se čudeži večkrat dogajajo :D )

In še vedno teče beseda o chiqqi in o njenem fantu.pa tud mal nasploh seveda, težko se je držat samo ene točne tematike.

aja še tole...smešno mi je kako zdej *mala* vleče po raznih temah moje besede :D a sm kje naslovila tebe mogoče?al si se najdla v postih al kako?tega pa res ne razumem.razsvetli me :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jul. 2009 22:15

^^ Raznih temah? Mislim, da je bla sam ena :D pač to mi je padlo na misel, that's it!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jul. 2009 22:16

zanimivo.... :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jul. 2009 22:24

Aja, še to: v postih se nisem našla pa nič bolj kot to, da sem 19 let živela v hiši z alkoholikom, ki postal agresiven ko pil.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jul. 2009 22:49

kaj naj ti rečem, sočustvujem s tabo. Ampak, primeri se razlikujejo,tko da še nč ni rečeno.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 06. Jul. 2009 23:44

[quote="*mala*"]pa še niti enkrat v 1 letu in 2 mesecih nisem pomislna, da bi ga pustila ali da nisva za skup./quote]

Počakaj, da bosta skupaj pet let. :D :lol:

(Hecam se, preden me bo kdo spet napadel, kako grozna sem. Se pa tudi strinjam z vsem, kar je napisala. :) )
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 07. Jul. 2009 7:34

Sorry purple, sam je chiqqa tista k prikazuje njeno zvezo na forumu in če ji ni prou da smo dale (pričakovano!) mnenje in ble kritične potem res ne vem kaj gre sploh razglašat da ma agresivnega tipa?
Jz če bi bla na njenem mestu takih stvari sploh ne bi šla pisat, razn če bi hotla brat mnenja od drugih da vidim al je sploh vredno ustrajat v taki zvezi al ne. Ona pa tega ni iskala in glede na to da vsak človek zdrave pameti ne bi nikoli pričakovau pohval za tako zgodbo al pa preprosto "tišino", brez komentiranja, bi lahko obdržala zgodbo zase in se ne bi razvilo teh 10 al kolko že strani.
In mi tudi to ni jasno, da če ji tko grozno dol visi kaj si mi mislimo, zakaj gre opisovat v post dol 6km kko je njen tip najboljši?? Važno, da to ve ona, nas ni treba prepričevat. Jz sm dobila občutek da ženska prepričuje samo sebe da je njen tip neki najboljšega

Glede pijančevanja pa ja, je dosti takih k so dali tako divje obdobje skozi, samo je pa malo takih k so ratali agresivni
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Jul. 2009 10:25

jah men je tud nekako logično, da ga bo v primeru ko njenga tipa "napade" tolk folka,branila.
zato pa pravim, da mislm da ni to use tolk hudo, kot se je slišal.
In se strinjam tud s tem, da bi blo boljš da nebi napisala.Pač,en takle forum kot je tale....sčasoma se naučiš,da osebnih zadev ne boš več pisal tule gor.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 07. Jul. 2009 10:44

Se strinjam s purple in prejšnjim dolgim postom :) Mi je žou da sm objavla, sploh, k sm besna se nemorm zadržat in morm dat to vn iz sebe, če ni kolegice je pa forum dobr čeprou u tme primeru še kolegice niso ble dost lol, in prvič in zadnjič sm se šla tko zajebat haha :) Jbga, sej vem, prčakvat morš tko kritike kot pohvale (čeprou tle pohvale nimajo kej delat), sam je šla zadeva predelč, se vleče že tok strani, da je vse skup že en velik šmorn :) al se pa pač obešate na nesrečo (za trenutk) drugih al neki, tut to folk rad dela lol. Lepo da ste si uzel čas, zdj se počutm čist pomembno :roll:, svojga niti mau ne dvigujem u višave in kukr je ena rekla, da želim s temi posti povedat da mam najbolšga tipa,druge pa ne..halo? Nevem s čim ste to razbrale, edin če sklepate glede na kšne druge poste v drugih temah lol pač usak zase misl da ma dobr in s tem ni nč narobe, ker čene neki ne štima, ane? :)
@mala - 1 let pa 2 mesca jz svojga še niti 70% nism spoznala, hočm reč, taprauga obraza, edin če že žviš pr njemu non stop pa skos skp tičita :) Tko k mi2 zdj 1 let in človeka kr spoznaš in edina negativna je pač to, da je hitr uzkipljiv in da ko je pijan zna ratat agresiven-NE PA ZMERI!!Pa k se ena nons top obeša na tisto kislo solato, pač sm napisala v tistmu trenutku k mi je poču žiuc, drgač je zlo vhaležen in zmer pohvali karkol nardim pa še so to makaroni pa jih dava v juho lol, s tem da ma ful enih obveznosti za šiht pa še delajo okol hiše in ga je iztirl, tko k loh mene, loh tut njega..sicr pa nimam nobenmu za polagat računou, tko da nerabm se izmotavat in karkol pisat pa še bz mi je,ker bo spet se ena na neki obesla in bojo kregi in ene mučke.
Pač, če jz, trmasta škorpjonka izzivam usodo pa se mau igračkam in hitr poči žiuc :) In tko k se eni jokajo pa jejo listje (lol) tko pač eni ratajo močni in zdej dela na tem, za vikend je spiu par pirou k so šli s kolegi na morje, jz pa lepo na Bobu s kolegico in cela žurka, brez problemou, je pa fajn k sm prec vidla po smsjih pa klicih da pije zmerno tko da zgleda da ga je končno (UPAM) spametoval, čeprou se zavedam da enkrat ni nobenkrat :) Pijanc pa mu ni interes ratat, zakaj, sm že pisala in se ne bom ponaulala.
Peace out. Zdj pa pejmo use lepo uživat v svoji zvezi in gradit na njej, aja ne pardon, use mate ful popolne in oh in sploh veze, k vaš pa nikol nč ne ponori zarad česarkoli, use pregledujete mobitele ane in ga mate pod kontrolo haha :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 07. Jul. 2009 11:01

chiqqa ne stoj mislit,da te kej napadam al pa pametujem. Sam zanima me tvoje mnenje. Jz mam doma doskrat situacijo,da je oče pijan in tiskrat rata agresiven; verbalno in telesno. Ker vem kko se počutim u tistih momentih, me je zdej strah,da bi tud jz naletela na tazga človeka in da bi to delau mojim otrokom. Tebe ni nič strah, da če masta v prihodnosti, otroke in da se ne bo ustavu "žurirat", da bo biu agresiven tud do tvojih/vajinih otrok ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Jul. 2009 11:54

chiqqa napisal/-a:@mala - 1 let pa 2 mesca jz svojga še niti 70% nism spoznala, hočm reč, taprauga obraza, edin če že žviš pr njemu non stop pa skos skp tičita Tko k mi2 zdj 1 let in človeka kr spoznaš in edina negativna je pač to, da je hitr uzkipljiv in da ko je pijan zna ratat agresiven-NE PA ZMERI!!Pa k se ena nons top obeša na tisto kislo solato, pač sm napisala v tistmu trenutku k mi je poču žiuc, drgač je zlo vhaležen in zmer pohvali karkol nardim pa še so to makaroni pa jih dava v juho lol, s tem da ma ful enih obveznosti za šiht pa še delajo okol hiše in ga je iztirl, tko k loh mene, loh tut njega..sicr pa nimam nobenmu za polagat računou, tko da nerabm se izmotavat in karkol pisat pa še bz mi je,ker bo spet se ena na neki obesla in bojo kregi in ene mučke.

Je moj najboljši kolega že 3 leta in sama vem kolk ga poznam in kolk ne :wink:

Me pa zanima tvoj odgovor na vprašanje od p!ke.

Sicer pa res ne vem zakaj se počutiš tako napadeno- nihče ti nič slabega noče.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 07. Jul. 2009 12:26

Sploh ne vem Chiqqa, zakaj tak odziv?
Večina mislim, da je kr dobro svetovala. Prvo praviš tako, sedaj drugače. Kaj naj ti rečem, boš že sama izkusila.

In *purple*, poleg agresije, se mi tudi redno pitje zdi problem. Ni panike, tu pa tam, vsakotolko žurke, ampak mislim, da on resno pretirava.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jul. 2009 16:11

a pa chiqqa, *purple* in podobne še niste slišale, da človeku v omamljenem stanju (pod kar se šteje tudi alkohol) vdari ven podzavest? torej ima on v sebi agresivnost in nebi smel pit niti nič, kaj šele to.
in ja. popizdit zaradi solate Je abnormalno. pa se ti tolaži z kakršnimikoli "kao slabimi dnevi". aja. no pa saj te carklja. :roll:
ne vem kaj se tako razburjaš, saj ti hočemo samo pomagat.

jaz pač takih punc ne štekam in konec. prav se mi smilijo v tem začaranem krogu fejk ljubezni.

in še čakamo chiqqin odgovor na vprašanje od p!ke.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 07. Jul. 2009 16:23

tak cukr se pa ja ne bi spravu na lastne otroke :roll:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 07. Jul. 2009 16:35

Punce bo povedala en primer, ki upam, da bo vsaj enim odprl oči. Od moje mami prijateljica se je poročila s tipom, ki je vsake toliko nekaj spil in bil malo agresiven. Po poroki je ni bilo več malo spil ampak vse več in več. Tudi stopnja nasilja se je povečala, dokler ni bila tepena vsak dan. Potem sta dobila dve hčerki. Za njiju je vedno trdila, da ju mož ni dotaknil. Potem smo pa mi enkrat prespali eno noč pri njih, jaz sem bila stara 15 let in sem spala v pojstelji od ene hčerke. Tamali dve sta bili stari 10 in 7. Sredi noči je on pijan prišel do moje pojstelje in me začel spolno nadlegovati. Ko sem se zbudila sem začutila njegovo roko in takrat je zbežal. hodil je celo noč v sobo, njegova žena pa za njim in ga ven podila. Zjutraj sem povedala staršem kaj se je dogajalo in sta bila čisto šokirana. Takrat nam je jasno ratal, da to počne svojima otrokoma. Potem je enkrat ta prijateljica klical in priznali mamici da posiljuje obe hčerki in ju tepe ko je pijan.
Ona seveda ni bila nikoli dovolj pogumna da bi zadeve nehala. Slabo mi rata vsakič ko pomislim na to, sama se še sedaj zbudim vsakič ko kdo odpre vrata sobe. Nekaj časa nisem prenesla, da se me kdor koli dotakne. Kaj šele prestajata njuni hčerki?
To je pač en bolan primer, ki seveda ni nujen, da se vam zgodi, samo kot opozorilo, če je fant že sedaj agresiven, kje imate zagotovilo da se bo to nehalo? A ko bosta pa poročena in imela otroke bo kar naenkrat nehal piti, ko pa bo bo pa angelček. Ne se slepit prosim....

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]