Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jul. 2009 10:42

my_self napisal/-a:v eni temi (ne vem kateri) si napisala da zadnje čase se sploh ne vidiš več z njim pa da si skos neki živčna ins e spravljaš na njega in take in si napisala z velikimi tiskanimi da vidva k sta bla popoun par, zgled za vse, potem si pa post zbrisala kr so se ti vsi začeli posmehovat.. remember? tudi js sm zase 100% da si to napisala :wink:

tipično cosmoforumsko.Po dveh stavkih se nardi nek zaključek in tko je.
well....Vi nimate nikol nekega določenga obdobja v zvezah, ko pač ne gre vse kot po maslu?Obdobja, ko se mejčkn več kregaš, ko se pač vprašaš tudi določene stvari in pomisliš na določene negativne stvari?
mislm nevem no, men se to zdi use čist normalno, da 365 dni na leto, ni use z rožcam postlan, pa da se učas kej kje zatakne..
o posmehovanju pa nebi...sploh odkar sm odprla temo kjer je nemalo uporabnic priznalo, da javno ne priznavajo marsktere negativne stvari v svoji zvezi in zvezo večalimanj prikazujejo kot prfect oh in sploh (izpostavljajo samo dobre stvari, slabih ne)..Chiqqa se mi zdi pa zloo odkrita oseba in verjamem, da ona ni iz tega kova.ima težave je priznala, ampak mislm da se njej tud slučajno ne zdijo tok drastične kot se je tule napihnilo.
In predusem ona najbolj ve zakaj vztraja v tej zvezi in s tem fantom.Če bi bil tolk grozen, verjetno nebi ostajala več z njim.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Jul. 2009 12:14

*purple* napisal/-a:
my_self napisal/-a:v eni temi (ne vem kateri) si napisala da zadnje čase se sploh ne vidiš več z njim pa da si skos neki živčna ins e spravljaš na njega in take in si napisala z velikimi tiskanimi da vidva k sta bla popoun par, zgled za vse, potem si pa post zbrisala kr so se ti vsi začeli posmehovat.. remember? tudi js sm zase 100% da si to napisala :wink:

tipično cosmoforumsko.Po dveh stavkih se nardi nek zaključek in tko je.
well....Vi nimate nikol nekega določenga obdobja v zvezah, ko pač ne gre vse kot po maslu?Obdobja, ko se mejčkn več kregaš, ko se pač vprašaš tudi določene stvari in pomisliš na določene negativne stvari?
mislm nevem no, men se to zdi use čist normalno, da 365 dni na leto, ni use z rožcam postlan, pa da se učas kej kje zatakne..
o posmehovanju pa nebi...sploh odkar sm odprla temo kjer je nemalo uporabnic priznalo, da javno ne priznavajo marsktere negativne stvari v svoji zvezi in zvezo večalimanj prikazujejo kot prfect oh in sploh (izpostavljajo samo dobre stvari, slabih ne)..Chiqqa se mi zdi pa zloo odkrita oseba in verjamem, da ona ni iz tega kova.ima težave je priznala, ampak mislm da se njej tud slučajno ne zdijo tok drastične kot se je tule napihnilo.
In predusem ona najbolj ve zakaj vztraja v tej zvezi in s tem fantom.Če bi bil tolk grozen, verjetno nebi ostajala več z njim.

Hehehhe hvala ti ful :D bi se tut jz že razpizdila pa napolno zagovarjala pa se mi zdi čist bz po forumih pizdit z enim xy osebam k mi dol visijo in jim nimam nč za polagat računou :) Tko k si mi na ZS napisala, device marije haha valda, spiješ en pir pa te proglasijo za alkoholika :lol: uresnic pa one igrajo kok so srečne in oh in sploh-sploh te raziskave, da marsikatera ne pove po resnic kako ma pošlihtano zvezo in da prekriva težave-, pa jo pomojem dec usak dan tridesetkrat po glau treš lool
Sej pravm, jz sm po naravi zloo preveč sproščen človk pa čist preveč odkrita, preveč gobčna in se še nism točno naučila da je učas bolš bit tih ker se res eni zapičjo v usako vejico k je namest pike in že spremeni celo zadevo hehe nimam jz kej za skrivat, bmk :) Bom pa mau umirila svoj karakter pa svojmu mau nehala sikat tkrt k ni treba ker usak člouk explodira če ni taprau trenutk, ker učas prou provuciram in potenciram zadevo, dokler mi ni žou da sm dvignla prah za bz hehehe :)
Važn da so druge pod krinko in ne povejo tle gor slabih stvari, sej, jz povem eno stvar in edino k me muč v dobri 3 letni zvezi pa je že use narobe in mi2 z mojim nimava več kej skp za delat in najbolš da ga kr pošlem nekam in aleluja lol :) Zakaj pol tok enih novih uporabnic usak dan z 3 posti, k pišejo kako un tip z biušo, pa smsji pa mmsi nevemkakšnih žensk pa fejsbuk pa kako ma ena druga 'kolegica' težave pa blabla :roll: ..se je za zamislt hmmm
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 06. Jul. 2009 12:26

chiqqa napisal/-a: uresnic pa one igrajo kok so srečne in oh in sploh-sploh te raziskave, da marsikatera ne pove po resnic kako ma pošlihtano zvezo in da prekriva težave-, pa jo pomojem dec usak dan tridesetkrat po glau treš lool

no no no, pretiravat pa spet ni treba :D

sej se strinjam s tabo, mogoce je v resnici cist drgac (ceprav ko se gre za nasilje js vseen ne mislim tk AMPAK dobro da se trudita to resit!) upam da bos vedla kdaj bo slo cez vse meje in se ti bo takrat vklopu alarm. :)

in ne si mislit, da v vsaki zvezi fant tu pa tam punco udari ! niti slucajno. mogoce se ti pa zard take predstave to zdi normalno? sej so problemi, normalno da so, vsi se kdaj skregamo, pomislimo da to ni vec to, ipd. ampak nasilja in agresivnega obnasanja pa eni ne bomo nikol tolerirali sploh ce se ponavlja.

drugac nasploh se pa strinjam da lahko ena stvar na forumu cist drugac izpade, ker se ne poznamo, nevemo kako in kaj je u resnici...ampak to je pac forum, treba je sprejet to ''tveganje'' ko se kaj napise... :)

no upam da se vse srecno resi :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jul. 2009 13:08

tole je citirala del mojga zsja namenjenga njej.Tko, da sm jst tista ki "pretirava".
Sej vse lepo in prav, ampak dejansko je čist tko kukr sva napisale.nekatere se izdajajo tukej za res nevemkakšne device z nevemkako oh in sploh super zvezo, če si pa mejčkn bolj pozorn in če slediš postom, pa hitr ugotoviš da mogoče pa use lih ni tko kot napišejo.Sam učas se pač oseba ne zaveda kaj točno napiše.
sej mogoče jih lih tepejo ne, ampak jebanja v glavo, verbalna nasilja in podobno....nevem no, jst se nebi tle hvalila da mam super zvezo.
in tud mogoče tko zgleda ena stvar napisana nevemkolk grozn pa v resnic sploh ni.Lih zarad tega bi blo treba mal bolj premislt kaj se napiše in svetuje.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jul. 2009 13:18

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 06. Jul. 2009 14:18

Jz sm pa za določene dobila filing,da nit ni to,da nočejo utikovanja drugih v njihove stvari,ampak,da je lepše svojo nepopouno zvezo olepševat usaj tukej,ker me ne moremo usako čekirat al govori resnico al ne. In mogoče se pol počutijo lepše,ker izpadejo kot da majo the zvezo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jul. 2009 14:35

A ste kdaj pomislne, da se nekatere tolažte s tem, kako imajo drugi nepopolne zveze, ker veste da so vaše en kup sr*** :D in da zato prenašate take traparije, ki vam jih fantje počnejo.

Tud midva nimava popolne zveze, pa še niti enkrat v 1 letu in 2 mesecih nisem pomislna, da bi ga pustila ali da nisva za skup. Tudi če je kak prepir se ne sprašujem tega. Ampak se bolj posvetim temu, kako rešit čimhitreje ta prepir.

Sicer pa če napišeš neki o svojem razmerju- pričakuj komentarje. In ja, ne bodo vsi dobri.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Jul. 2009 14:47

Pa sploh se ne gre za to no, kolk ma kdo popolno zvezo, al pa glumi, da jo ima. Eni sam hočmo povedat, da je šlo tole vzkipljivo obnašanje njenga tipa krepko čez mejo in da to ni u redu, tud če je drgač največji cukrček. To je pač moje mnenje in s takim tipom, ki bi mi to delu (oz. ki bi mi to enkrat naredu, drugič mi že ne bi več mogu!), nimam kej delat, pa če pol gore premika. Halo, da se bom lastnga tipa bala, ker sm solato preveč pokisala in lahko znori zarad tega pa mi še kej nardi?! Ok, če je to normaln, pol sm pa jst očitn nenormalna. Chiqqa se pa tud še ni zgleda opredelila, al bi jamrala čez njega, al bi ga zagovarjala. Jst ne vem, kaj se prčakuje zdj tle, da bomo napisal, da je to ok, al kaj? Res ne razumem.

Probleme v zvezah mamo pa vsi, tega pa noben ne trdi, da mamo popolne zveze.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jul. 2009 14:50

^^ Sej se popolnoma strinjam s tabo.

Sam se mi zdi, da se ene prov tolažjo s tem, da so itak do drugih punc njihovi fantje še slabši.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Jul. 2009 15:01

chiqqa, kakšne odgovore si pa ti pravzaprav pričakovala?

Napisala si, da tvoj tip preveč pije, ima same pijandure za kolege, za povrh je pa še agresiven, ko je pijan. A ni logično, da si dobila odziv, ki je do tipa kritičen? Verjetno ne bo šla nobena pisat, da se ne sekirat, saj ni tako slab, ker te nikoli ne udari, ampak te samo v luftu na glavo obrne in stresa.
Ti si ga opisala kot nasilnega pijanca, zdaj ga pa že 10 strani zagovarjaš. Itak samo sama veš, če si v tistem prvem postu res pretiravala. V nasprotnem primeru imaš pa idealne šanse, da boš nekoč klišejska žena pijanca, ki jih zvečer faše, zjutraj pa razlaga, da njen mož sploh ni tako slab, samo pod pritiskom je, pa mu občasno živci popustijo. Sicer je pa največji cuker.

Poleg tega se pa dajte zavedat, da ste ve tiste, ki predstavite svojo zvezo na forumu. Kar napišete, to mi vemo. Če je vtis o vaši zvezi negativen, je tak zato, ker jo ve tako opišete, ne pa zato, ker bi bili drugi ljudje privoščljivi in zlobni.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jul. 2009 15:30

*mala* napisal/-a:A ste kdaj pomislne, da se nekatere tolažte s tem, kako imajo drugi nepopolne zveze, ker veste da so vaše en kup sr*** :D in da zato prenašate take traparije, ki vam jih fantje počnejo.

Tud midva nimava popolne zveze, pa še niti enkrat v 1 letu in 2 mesecih nisem pomislna, da bi ga pustila ali da nisva za skup. Tudi če je kak prepir se ne sprašujem tega. Ampak se bolj posvetim temu, kako rešit čimhitreje ta prepir.

Sicer pa če napišeš neki o svojem razmerju- pričakuj komentarje. In ja, ne bodo vsi dobri.

Huh,vrjetn se tolažmo vsi skupaj ja.mene usak dan petkrat nabunka,pa si nrečem, mah sej je drugje še hujš.Lahko bi me zašihal, pa me ni, torej gut :lach: svašta, tegale konteksta pa res lih ne razumem prou dobr.
in če ti ne pomisliš ok, ljudje smo pač različni, zveze so različne, problemi tudi....nekateri pomislimo na nekaj, druge kleče prosijo desca naj se jih usmili in naj pride nazaj.dokler je vse v mejah normale jst ne vidm nobenga problema.trenja so in bodo tako ali drugače, nekateri jih sprejemamo tako, drugi drugače.Vrjamem, da te samo tolažba da bi blo lahko še slabš, ne prpelje tolk delč v eni zvezi :wink:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jul. 2009 18:11

predvsem chiqqa in *purple* sta začeli hudo mešati teme- kdo ve iz kakšnega razloga??
popolna zveza (ki sta jo začele razglašati) in On in alkohol nimata skorajda nič skupnega. razen seveda tega, da če eden zganja pijan teror nad drugim je to daleč od popolne zveze, ki niti ne obstaja v takšnem načinu kot ga vidve opisujeta sigurno ne.
da je na foumu veliko fejk uporabnic- tu res nista izumili nobene ledene kocke v vreli vodi. ah bejžta no! a da ene pa kar ne povejo vse po resnici?
do kolikšne mere kdo laže ali pač ne je samo njegova stvar. mojega naslova pa res ni treba nikomur vedeti. še vedno pa ostaja dejstvo, da nekako ni logično, da bi chiqqa lagala o nasilju njenega fanta- torej se s tem, da pa "ostali fantje tudi ustrahujejo punce" le tolažita, kot vama je bilo že rečeno. normalno, da obstaja še več takih izmečkov, kar pa ne opravičuje chiqqinega fanta.
nismo device marije to se ni za bati. ;)
meni je moja zveza popolna, kar ne pomeni, da ne prihaja do rahlih trenj in nesoglasij, a to je daleč od kakih hudih ponavljajočih se prepirov, izbruhov jeze, groženj ipd.

se opravičujem za malo daljši post, a tako brezbrižno obnašanje se mi zdi čez vse meje. kako lahko potem sploh ustavimo nasilneže, če njihove ženkice vidijo v njih cukerčke, ki jih grizljajo in crkljajo (ko imajo seveda 0 promila v krvi).

in še to: strinjam se z jullio_
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jul. 2009 18:18

*purple*- Ti druge tolažiš s tem, kako druge igrajo srečno zvezo, čeprov niso in da jo vsak dec potvoje tridesetkrat po glav trešč (no ne vem katera od vaju to napisala, ker včasih težko prebrat chiqqin post). Tak da...
To je zame tolaženje- al s kakim drugim razlogom je blo to povedano? Pa še napisala sem NEKATERE (!!).
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 06. Jul. 2009 19:50

Meni pa ni vec jasno, kaj se greste?

*purple* kaj bi sploh rada povedala? Da naj se chiqqa nic ne sekira, ce njen pije in je agresiven? :gruebel:

Pa tudi to z zvezami mi ni jasno... "Chiqqa ne se sekirat, tvoja zveza je cist, ok, druge pa itak samo lazejo o svojih zvezah" WTF?!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 06. Jul. 2009 20:01

purple, mi je jasno da ma človek v zvezi uzpone in padce, sam ni treba za vsak uzpon in za vsak padec it na veliko pisat na comsoforum, sploh pa če veš da se lahko vsak upiči v to kar je napisala.. moreš malo ločit zasbeno življenje od virtualnega in ni treba it vse razglašat na forum. in pisala je na tak način da je res delovalo ku da traja že več časa to temno obdobje. ampak ok, to sploh nima veze na kak način je pisala, bistvo je da stvari k jih pišeš na forum ne pozabiš kar tko (sploh če se gre za padec v zvezi in kritiziranje na veliko (je biu kar doug post) partnerja), ona pa je dala tak komentar ku da sploh ni nikoli izrekla neč podobnega :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov